Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?


Välkommen till oss på Kroppscompagniet!

Hos oss tar våra Hudterapeuter hand om dig i en lugn och rogivande miljö.
Salongen ligger nära Odenplan med goda kommunikationer.

Varmt välkommen att boka din tid!

Vi som jobbar här:
Cecilia, Selina, My och Patricia
Patricia är tillsvidare föräldraledig

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

02. Ansiktsbehandlingar Ekologiska

Klassisk ansiktsbehandling
Passar alla hudtyper. Ansiktsbehandlingen skräddarsys efter just dina speciella behov och önskemål. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, massage, mask samt avslutande Maria Åkerberg/Dermanordprodukt.

Passar en trött och glåmig hud med många porer. Fokus ligger på en rejäl djuprengöring av huden med passande produkter. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, mask samt avslutande produkt från Maria Åkerberg/Dermanord.

Speciellt anpassad ansiktsbehandling för mannens hud. Mannens hud är oftast grövre och kan lätt drabbas av olika irritationer som till exempel vid regelbunden rakning. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, massage, mask samt avslutande produkt från Maria Åkerberg/Dermanord.
I behandlingen ingår; rengöring, mjukgörande peeling, ansning av bryn, porrengöring vid behov, stärkande fuktmask, ansiktsmassage, peel-off mask med alger som tillför mycket fukt, serum, ansiktscreme samt ögoncreme. Massage av dekolletage, axlar, nacke som släpper på spänningar.En djuprengörande och balanserande ansiktsbehandling för dig i tonåren som kan ha problem med pormaskar, oren hy och acne.
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, mask och avslutande produkter. Samt råd om hur du tar bäst hand om huden hemma.
För ungdomar upp till 19 år!
Passar alla hudtyper. Ansiktsbehandlingen skräddarsys efter just din huds speciella behov och önskemål. (BehandIingen kan fås som Aroma, Klassisk eller Djuprengörande)
I ansiktsbehandlingen ingår; rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning vid behov, massage, mask samt avslutande Maria Åkerberg/Dermanordprodukt.

I lyxbehandlingen ingår även frans och brynfärg
Ansiktsbehandlingen passar: alla hudtyper.
När huden behöver uppfräschning och ny lyster.
Stärker collagenfibrerna i huden, åldersfläckar, ärr och rynkor minimeras.

Motverkar acne, oren hud, pormaskar och verkar sammandragande på stora porer.

För bäst effekt rekommenderas en kur på 5 behandlingar med en veckas mellanrum.

I ansiktsbehandlingen ingår: Dubbelrengöring, AHA-syra, lugnande och fuktgivande ansiktsmask och avslutande créme.

Vi rekommenderar att man inleder behandlingen med en Klassisk ansiktsbehandling.
Lilla ansiktskuren
30 min 590,00 kr 354,00 kr Mer info
En avkopplande mini-ansiktsbehandling som ger din hud uppfräschning och lyster. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage med aromatiska oljor, mask, samt fuktgivande ansiktscréme.

Sköna stunden
80 min 1.190,00 kr 714,00 kr Mer info
En rogivande och avstressande behandling som inleds med en ryggpeeling samt en skön Aroma ryggmassage. Därefter följer en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ånga som öppnar upp porerna, porrengöring för dig som önskar, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande ansiktscreme. En perfekt behandling för dig som behöver varva ner en stund.

04. Ansiktsbehandling Probiotisk Ekologisk

Esse Probiotic reset
25 min 690,00 kr 414,00 kr
En lyxig, avstressande och effektiv ansiktsbehandling som ger omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla hudtyper och även dig med hud i
obalans, acne, rosacea, eksem.
Behandlingen och produkterna bekämpar åldersprocessen och bygger upp en fungerande hudbarriär.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Dubbelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga och portömning, massage av ansikte, dekolletage och axlar, ögon- och ansiktsmask samt avslutande produkter.
Ansiktsbehandlingen passar:
En mycket effektiv och balanserande behandling med fokus på djuprengöring av huden för alla med obalanserade hudtillstånd som oren hud och acne. Vi arbetar med framtidens hudvård, produkter med levande probiotika från ESSE PROBIOTIC SKINCARE. Dessa speciellt anpassade produkter för akne och oren hud ger din hud balans då dom tillför goda bakterier som slår ut de dåliga.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, noggrann portömning, ögon- och ansiktsmask, avslutande serum och ögon- och ansiktscreme.
Ansiktsbehandlingen passar:
En effektiv ansiktsbehandling för dig med stressad, känslig hud, eksem eller rosacea med fokus på att lugna huden och bygga upp hudens barriär. Vi anpassar din behandling efter din huds behov och känslighet.
I behandlingen använder vi produkter med levande probiotika, goda bakterier som lugnar och balanserar en känslig hud. Ansiktsbehandlingen stärker hudens barriär och reducerar överkänslighet.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Trippelrengöring, hudanalys, brynplock, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask, serum samt avslutande crémer.
Ansiktsbehandlingen passar:
En lyxig anti-age ansiktsbehandling som bekämpar åldersprocesser i huden. Med en känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Vi arbetar med ekologiska produkter med levande probiotika (goda bakterier) som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Trippelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon-och ansiktsmask och avslutande serum, ögon-och ansiktscreme.

06. Händer

Manikyr
60 min 650,00 kr 390,00 kr Mer info
Manikyr är en behandling där dina händer och naglar får extra omvårdnad.
I behandlingen ingår: Filning, formning och polering av naglar, nagelbandsvård, massage av händer och lackning av naglar. En härlig och lyxig behandling av dina händer.
Mini manikyr
30 min 390,00 kr 234,00 kr Mer info
Lättare filning och nagel- och nagelbandsvård, peeling och insmorning med handcreme ingår.

Denna manikyr passar även män.

07. Fotbehandlingar

En uppfräschande fotbehandling. Fotinpackning, borttagning av förhårdnader och ev.liktornar, klippning och formning av naglar, rensning av nagelband och fotmassage.
En uppfräschande fotbehandling. Fotinpackning, borttagning av förhårdnader och ev.liktornar, klippning och formning av naglar, rensning av nagelband, fotmassage och lackning.
Sköna fötter
60 min 690,00 kr 414,00 kr Mer info
(ej medicinsk fotvård/pedikyr)
En härlig mjukgörande behandling för dina fötter. Du får ett varmt och skönt fotbad med fotsalt och specifikt utvalda eteriska oljor för dina fötters behov. Sedan packas du in på en varm bädd och får njuta av en stunds avkoppling. I behandlingen ingår peeling, filning, närande fotinpackning, fotmassage, samt fuktgivande fotcréme. Mycket skönt för trötta fötter.

08. Kroppsbehandlingar

En djuprengörande behandling för dig med orenheter på ryggen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, porrengöring samt djuprengörande mask.
Rygg-kuren
30 min 490,00 kr 294,00 kr Mer info
En skön och mjukgörande behandling för rygg och axlar. Först peelas ryggen för att avlägsna döda hudceller, därefter tvättas ryggen med varma handdukar. Efter det masseras rygg, axlar och nacke med en varm mineralrik crème. Din rygg blir mjuk och len.
Bodyscrub
50 min 650,00 kr 390,00 kr Mer info
Hela kroppen peelas med en bodyscrub för att avlägsna döda hudceller och för att huden bättre ska kunna absorbera fuktcrémen. Sedan masseras en väldoftande och fuktgivande bodylotion in. Även ansiktet får en peeling och en ansiktscréme.
En perfekt behandling innan solsemestern för att få en jämn fin brun färg.

Lovely Mother
60 min 690,00 kr 414,00 kr Mer info
En underbart skön behandling för dig som är gravid. Behandlingen består av ansiktsvård, peeling och massage av ben och fötter.

09. Vaxning

Vaxning av rygg och axlar.
Vaxning av bröst och mage
Vaxning av rygg, bröst, mage och axlar.
Vaxning halva ben
25 min 550,00 kr 330,00 kr
Vaxning hela ben
40 min 690,00 kr 414,00 kr
Vaxning hela ben & bikini
60 min 790,00 kr 474,00 kr
Vaxning bikini
20 min 390,00 kr 234,00 kr Mer info
Vaxning av bikini, ej intimvaxning/brasiliansk.
Vaxning armhålor
20 min 350,00 kr 210,00 kr
Vaxning halva armar
20 min 350,00 kr 210,00 kr
Vaxning hela armar
30 min 490,00 kr 294,00 kr
Vaxning överläpp/haka
20 min 250,00 kr 150,00 kr

10. Makeup

Fest-makeup
60 min 590,00 kr 354,00 kr Mer info
En festligare make up, kanske något inför balen, studenten eller festen. Vi rådgör tillsammans vad som passar dig.
Vi lägger en makeup som passar dina önskemål. Du får rådgivning och tips om vad som passar ditt ansikte och din personlighet. Du får även lära dig tekniker, får kunskap om olika redskap och produkter. Vi använder oss av ekologisk makeup från svenska MARIA ÅKERBERG

12. Konsultation

Välkommen till vår hudvårdssalong och butik för dig som vill handla produkter och kanske även vill ha rådgivning.
Även för dig som vet vad du vill ha för produkter eller för dig som vill köpa presentkort.

Vi har:
- Maria Åkerbergs ekologiska produkter
- Esse Probiotic skincare
- Dr Dennis Gross hudvård
- Klinta massageljus och doftpinnar
- Presentkort

Kroppscompagniet i Stockholm AB

Kroppscompagniet ligger vid Odenplan i centrala Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar, t.ex ansiktsbehandlingar, vaxning, kroppsbehandlingar och klassisk massage, och produkter från Esse Probiotic skincare, Maria Åkerberg, Dr Dennis Gross, Klinta

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag till Torsdag 9-20
Fredag 9-17
Lördag 10-16
Adress
Upplandsgatan 61
11328 Stockholm
Vasastaden
Öppna i Google Maps 🗗