1. Hem
 2. Massage Stockholm

Kiropraktik Södermalm Terapicenter

betyg4.8 Fantastiskt bra(1503 betyg)
Hornsgatan 108, 117 26, Stockholm
Välkommen till Södermalm Terapicenter! Vi strävar efter att du ska bli så smärtfri som möjligt så du kan fokusera på de roliga sakerna i livet! Vi hjälper dig med din onda rygg, nacke, musarm, höft, hälsporre och mycket mer!
4624

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1503 betyg
Peter N.
till Leg. Kiropraktor Thobias Ekhamre - Zinkensdamm
En krympling kom in 40 min senare gick en atlet ut .

Visa mer

Julia P.
till Leg. Kiropraktor Mehran Karimkhan-Zinkensdamm
Proffsig. Hittade snabbt orsaker till mina problem

Visa mer

Lena L.
till Leg. Kiropraktor Thobias Ekhamre - Zinkensdamm
Thobias arbetar med mjuka rörelser vilket gör att även om det är smärtsamt så är det på ett mjukt sätt!

Visa mer

Per H.
till Leg. Kiropraktor Thobias Ekhamre - Zinkensdamm
Thobias är verkligen en trollkarl! Han diagnosticerade snabbt mina smärtor som tre orsaker - som han distinkt behandlade en efter en varefter problemen försvann. Stort tack - och rekommendationer för andra!

Visa mer

Om företaget

Experter på besvär i rygg, nacke, axlar och övriga muskler och leder i kroppen. Södermalm Terapicenter är en klinik som har olika professioner och tjänster att erbjuda för att vara så heltäckande som möjligt. Det finns hjälp för dig med smärta och stelhet i muskler och leder, där vi bland annat erbjuder kiropraktik, naprapati och massage. Inom en snar framtid kommer vi även erbjuda dietist och psykolog. Vi ligger ett stenkast från Zinkensdamms tunnelbana. Det är en butikslokal med en dörr som leder direkt till väntrummet. Slå dig gärna ner och invänta din kallelse från din terapeut. Med kiropraktik och naprapati hos oss får du god hjälp vid besvär från kroppens leder och muskler. Du som patient får du vid ett nybeösök skriva en hälsodeklaration antingen via internet eller på plats. Sedan diskuterar vi kring dina besvär, önskemål och mål. Vi gör sedan en undersökning och söker roten till dina besvär genom att göra en noggrann undersökning av hur muskler, leder och nervsystemet samverkar med hjälp av olika tester och ger därefter lämplig behandling i form av olika justeringstekniker, muskelbehandlingar och rehabilitering. En behandlingsplan kommer sedan diskuteras för att uppnå optimal funktion i kroppen och minimera risken för att besvären återkommer. Det kommer även ske en mindre hälsoundersökning om vi finner lämpligt, där vi kontrollerar puls, blodtryck och hjärta. AVBOKNING: Minst 24 h innan besöket, annars debiteras fullt belopp.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån08:00 - 19:00
  • Tis08:00 - 17:00
  • Ons08:00 - 19:00
  • Tor08:00 - 19:00
  • Fre08:00 - 18:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 070 75948 XXVisa nummer

 • Hornsgatan 108, 117 26, Stockholm