1. Hem
  2. Hudvård Skövde

Känsla i Skövde - Hud och hälsa

betyg4.7 Fantastiskt bra(40 betyg)
Billingstorpsvägen 7b, 54132, Skövde
Välkommen till Känsla i Skövde, här för din hud och din hälsa! Behandlingar personligt anpassade för just dig och för en holistisk väg till wellness i vardagen. Och för att vårda din kropp, själ samt din hud & hälsa! Jag erbjuder dig behandlingar som hudvård, massage och muskelbehandling. Minskar och lindrar spänningar samt lindrar smärttillstånd i din kropp. Erbjuder vid förfrågan massagekurser samt funktionell träning i form av pilates, stretch och avslappning. Min mottagning hittar du på Billingesluttningen i Skövde på Billingstorpsvägen 7b andra våning. Centralt beläget med närhet till parkeringsplatser och bussförbindelse. Jag har 20 års erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård. Började massera och studera till sjuksköterska 2003 och har arbetat med hälso- och sjukvård sedan dess som Leg Sjuksköterska av sjukvård inom medicin, kirurgi, barnmedicin, primärvård och sjukvårdsrådgivning samt arbetat som Dipl massör på Spa Billingehus. Jag startade Känsla i Skövde år 2010. Välkommen! NYHET 2024! Jag har kommit in på en Spa och hudterapeututbildning i Stockholm på deltid. Håll utkik efter nya elev behandlingar framöver.
5900

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Nathalie
4.7
(40 betyg)
hälsokonsult

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
40 betyg
Miriam G.
till Nathalie
Kunnig, omtänksam, lyhörd och trevlig!

Visa mer

Känsla i Skövde - Hud och hälsa
Tack för din feedback! Välkommen åter : )

Visa mer

Hanna S.
till Nathalie
Så härlig och avslappnande upplevelse. Nathalie är lugn och inkännande och massagen var fantastisk.

Visa mer

Känsla i Skövde - Hud och hälsa
Tack för din feedback! Välkommen åter : )

Visa mer

Britt-Marie N.
till Nathalie
Vänligt bemötande. Fantastisk behandling som löste upp många knutar. Rekommenderas varmt.

Visa mer

Känsla i Skövde - Hud och hälsa
Tack för din feedback! Välkommen åter : )

Visa mer

Elin D.
till Nathalie
Så himla mysigt och så duktig! Tack för idag nu kanske jag blir mig själv snart igen ;)

Visa mer

Känsla i Skövde - Hud och hälsa
Tack för din feedback! Välkommen åter : )

Visa mer

Om företaget

Känsla i Skövde erbjuder Dig välgörande behandlingar från topp till tå! Med fokus på kropp, själ, hjärna, hud och hälsa. För ökad medvetenhet till vad som orsakar obalans i din hälsa. Jag har 20 års erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård. Började massera och studera till sjuksköterska 2003 och har arbetat med hälso- och sjukvård sedan dess som Leg Sjuksköterska av sjukvård inom medicin, kirurgi, barnmedicin, primärvård och sjukvårdsrådgivning. Samt arbetat som Dipl massör på Spa Billingehus, haft min mottagning hemma och på salong. Jag startade Känsla i Skövde år 2010. NYHET 2024! Jag har kommit in på en hudterapeut utbildning i Stockholm på deltid. Håll utkik efter nya elev behandlingar såsmåningom. Erbjuder nu behandlingar i form av massage, hudvård, konsultation, medvetenhet och inspiration av vad som kan hjälpa dig att må bra i just din vardag. Där mitt arbete delvis handlar om att hjälpa individer att upptäcka och utveckla sina egna resurser. Det är viktigt att ha ett helhetsperspektiv. Betalning kan ske med Swish, kontanter. Använd gärna ditt E-passi som friskvårdsbidrag. Bankgiro: 5698-5849 Avbokning senare än 24 h debiteras enl Bokadirekts avbokningspolicy. Hör av dig om du är sjuk så bokar vi en ny tid för dig. Välkommen till ny adress Billingstorpsvägen 7b, andra våningen i Skövde på Billingesluttningen. Parkering på Stenvägen, Billingstorpsvägen samt vid Arena Skövde. Välkommen/ Nathalie Hjalmarsson på Känsla i Skövde.

Bilder

Detaljer och kontakt