1. Hem
 2. Hudvård Malmö

Jojo Beauty Clinic

betyg4.7 Fantastiskt bra(14 betyg)
Industrigatan 8k, 212 51, Malmö
Välkommen till Jojo Beauty Clinic ! Vi erbjuder laser hårborttagning, hudbehandlingar, fettfrysning, tandblekning och Hifu för dina skönhetsbehov. Upplev våra avancerade behandlingar för ett strålande resultat. Boka din tid idag!
8947

Boka tjänst

Personal

noImage
Auktoriserad hudterapeut
4.7
(14 betyg)
qliro

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
14 betyg
Amina R.
till Auktoriserad hudterapeut
Jag är nöjd på bihandling och rekommenderar sett❤️❤️❤️

Visa mer

Fatiha S.
till Auktoriserad hudterapeut
bra bemötande, jag kände att min hud började andas igen . Tack Jojo Beauty Clinic.

Visa mer

Strong G.
till Auktoriserad hudterapeut
Jag kom till denna plats från 2020-06-23. Jag började boka en ny tid varannan månad och provade alla hudbehandlingar; Och varje gång älskade jag att åka dit igen och igen eftersom resultatet gör mig glad. 100% garanterade tjänster. Jag kommer att bifoga/lägga några bilder på mitt ansikte.

Visa mer

Zilal Z.
till Auktoriserad hudterapeut
Super nöjd, jag gjorde fettfrysning från två månader sen och nu är min andra behandling. Har gått ner 3 cm hittills och ser fram emot den slutliga resultatet.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Jojo Beauty Clinic! Vi är glada att hälsa dig välkommen till vår skönhetssalong, där vi erbjuder ett brett utbud av professionella behandlingar för att hjälpa dig se och känna ditt bästa. Låt vårt team av experter ta hand om dig med vår avancerade laser hårborttagning för en långvarig och hårfri hud. Våra hudbehandlingar är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och ge dig en strålande och ungdomlig hud. Om du vill bli av med envisa fettdepåer, har vi även fettfrysning som hjälper dig forma din kropp på ett effektivt sätt. För ett bländande leende erbjuder vi tandblekning för att ge dig ett vackert och strålande leende. Vi har också Hifu-behandlingar för ansiktslyftning utan kirurgi, som ger dig en förbättrad hudton och en fastare kontur. Vi strävar alltid efter att erbjuda de bästa och mest avancerade behandlingarna för att ge dig det resultat du förtjänar. Vår passion är att hjälpa dig uppnå dina skönhetsmål och känna dig självsäker inifrån och ut. Kom och besök oss för en personlig konsultation och låt oss skräddarsy en skönhetsplan som passar just dig. Vi ser fram emot att ta hand om dig och ge dig den ultimata skönhetsupplevelsen! Varmt välkommen till Jojo Beauty Clinic

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 18:00
  • Tis10:00 - 18:00
  • Ons10:00 - 18:00
  • Tor10:00 - 18:00
  • Fre10:00 - 14:00
  • Lör10:00 - 18:00
  • SönStängd
 • 07935933 XXVisa nummer

 • Industrigatan 8k, 212 51, Malmö