Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Nystartserbjudanden

Den 2/5 2018 öppnade salongen. Den första tiden kommer det finnas behandlingar för reducerade priser. Passa på att boka välkomsterbjudanden!

Fler behandlingar kommer inom kort.  

(Observera att rabatter ej går att kombinera med andra erbjudanden/rabatter)

Här accepteras endast SWISH eller Kortbetalningar! 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Konsultation
10 min 0,00 kr 0,00 kr Mer info
Konsultation är kostnadsfri. Känner du dig osäker på vilken behandling som är bäst för dig så boka en kostnadsfri konsultation. Din hudterapeut ger dig tips och råd.

Ansiktsbehandling

En kortare behandling för dig som har ont om tid, inte har några orenheter (acne som måste klämmas) eller bara är i behov av en enklare behandling. I behandlingen ingår: Rengöring under ånga, peeling, ansiktsmask, skalpmassage och avslutande produkter. Vi lägger gärna en lättare sminkning efter förfrågan.
I denna behandling får du en nogrann hudanalys, en grundlig djuprengörande rengöring under ånga, peeling efter hudtyp och behov, och en lättare porrengöring. Du får även en härlig dekolletage-, nacke- och ansiktsmassage. En ansikts-, ögon- och läppmask läggs efter behov. Behandlingen avslutas med ett passande serum och en återfuktande creme.

Färgning av fransar och ögonbryn samt brynplock kan läggas till för ett rabatterat pris!

Avancerad Hudvård

Denna behandling går Ej att boka som Ny kund erbjudande och Sista minuten erbjudande. Vill du boka denna behandling måste det ske genom hemsidan www.johannasporrong.se

Fransar och Bryn

Med markerade fransar och bryn så får man genast ett piggare ansikte. I behandlingen lägger vi alltid en svalkande ögonmask och en återfuktande läppmask.
Vad är snyggare än ett par välsvarvade ögonbryn! Svalkande ögonmask och återfuktande läppmask ingår.
Med markerade fransar och bryn så får man genast ett piggare ansikte. I behandlingen lägger vi alltid en svalkande ögonmask och en återfuktande läppmask.

Koppning

Behandlingen börjas med en torrskrubbning. Därefter en kraftig massage och avslutningsvis används koppor. behandlingen går ut på att sätta igång blodcirkulationen och göra en utrensning på slagg. en kur på 6-10 ggr rekommenderas.
Bokad kurbehandling ger reducerat pris.
Koppningsmassage (Ansiktet)
20 min 415,00 kr 249,00 kr
Koppningsmassage (Helkropp)
45 min 720,00 kr 432,00 kr

Massage

Ansiktsmassage/Lymfdränage
20 min 395,00 kr 237,00 kr
Deep Tissue (Rygg)
25 min 450,00 kr 270,00 kr Mer info
Deep Tissue är en djupgående massage.

Microneedling (Derma Pen)

Microneedling (Lår)
60 min 3.100,00 kr 1.860,00 kr

Permanent hårborttagning

Kostnadsfri konsultation. Boka alltid en konsultation innan första behandlingstillfället. Vi går igenom allt so har med behandlingen att göra.

Johanna Sporrong Aukt. Hudterapeut

Här på salongen kan du som kund känna dig varmt välkommen. Vårat mål är Alltid att Du som kund ska känna dig väl omhändertagen.
Här kan du välja mellan olika behandlingar för Ditt ändamål.

Vi som jobbar här är certifierade Hud & Spaterapeuter, medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och innehavare av CIDESCO examen.

Telefon 076-5525444
Webbsida
E-post
Adress
Engelbrektsgatan 35B
114 32 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗