1. Hem
 2. Nagelvård Malmö

INSTYLE NAILS

betyg4.7 Fantastiskt bra(1978 betyg)
Stora Nygatan 53, 211 33, Malmö
Välkommen till InStyle Nails i Malmö! På InStyle Nails erbjuder vi dig nagelvård, fotvård och fransar. I våra nagelsalonger erbjuder vi det bästa inom professionell nagelvård – vi har 8 års erfarenhet och arbetar med marknadsledande material som den unika enstegsgelén från Christrio - IBD nails som ger ett fantastiskt resultat samtidigt som behandlingen tar mindre tid än de flesta är vana vid. Våra erfarna nagelteknologer hanterar både material och teknik med stor skicklighet. Du får naglar som blir vackra, hållbara och känns naturliga. ‼️OBS‼️ Om du ha fått förhinder och inte kan komma på ett bokat besök, ring i god tid och avboka. Någon annan kan få din tid och du slipper betala. Tack för du avbokar i tid eller ännu bättre att du kommer på ditt bokade besökt! Välkommen till våra salonger!
14881

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
1978 betyg
Pegah H.
till Viet
Rimlig pris, väldit trevligt bemötande med kundens önskemål i fokus. Naglarna blir exkat det man frågar om varenda gång.

Visa mer

Lendita S.
till Sofia
Supernöjd!

Visa mer

Linnéa N.
till Sofia
Har gått hos Sofia till och från under ett år (beroende på om hon har tider) och jag märker stor skillnad. Snabbare, bättre på detaljer osv. Går där ifrån och känner mig väldigt nöjd!!

Visa mer

Viktoria D.
till Therm
Väldigt trevligt besök, trevlig personal och SÅ fina naglar. Hittat mitt nya nagelställe 😍

Visa mer

Om företaget

Välkommen till InStyle Nails i Malmö! På InStyle Nails erbjuder vi dig nagelvård, fotvård och fransar. I våra nagelsalonger erbjuder vi det bästa inom professionell nagelvård – vi har 8 års erfarenhet och arbetar med marknadsledande material som den unika enstegsgelén från Christrio - Chisel och Lilly nails som ger ett fantastiskt resultat samtidigt som behandlingen tar mindre tid än de flesta är vana vid. Våra erfarna nagelteknologer hanterar både material och teknik med stor skicklighet. Du får naglar som blir vackra, hållbara och känns naturliga. ??OBS?? Om du ha fått förhinder och inte kan komma på ett bokat besök, ring i god tid och avboka. Någon annan kan få din tid och du slipper betala. Tack för du avbokar i tid eller ännu bättre att du kommer på ditt bokade besökt! Välkommen till våra salonger!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån10:00 - 19:00
  • Tis10:00 - 19:00
  • Ons10:00 - 19:00
  • Tor10:00 - 19:00
  • Fre10:00 - 19:00
  • Lör10:00 - 18:00
  • SönStängd
 • 07670329 XXVisa nummer

 • Stora Nygatan 53, 211 33, Malmö