1. Hem
  2. Frisör Stockholm

In o bli fin Skönhet

betyg4.4 Mycket bra(178 betyg)
Sveavägen 140, 11350, Stockholm
Hej kära kunder! Vi har 20% rabatt på Ansiktbehandling , Trådning och Vaxning fram till 30/06. Just nu har vi 20% på ALL ekologisk vaxning fram till sista Juni ! In o bli fin är salongen som erbjuder ayurvedisk influerade skönhetsbehandlingar och använder därför bara veganska, ekologiska och giftfria produkter, allt för att du ska få långvarig effekt av behandlingen utan några biverkningar. Vi utför trådning, ansiktsbehandlingar, massage, hårklippningar och fotvård. För att du ska få välja bland ett sortiment av skönhetsprodukter som är bra för både dig och naturen säljer vi det indiska varumärket Patanjali. Produkter från Patanjali är grundade i ayurvedisk filosofi och specialiserade på att kombinera ingredienser från naturen för att skapa optimal balans och resultat, utan användandet av skadliga kemikalier eller ämnen. Vi tar hänsyn till årstidernas förändrande påverkan på dig och din kropp och har därför unika paketerbjudanden varje månad så att du ska kunna vara den finaste versionen av dig själv! På In o bli fin är vi experter på ayurvedisk livsstil med över 10 års erfarenhet. Följ oss på våra sociala kanaler för att hålla dig uppdaterad kring våra fina erbjudanden och kommande hälsoresor till Indien. VÄLKOMMNA! Hälsningar, / Anita Instagram: @inoblifin_ Facebook: inoblifin
15556

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Anita Gupta
4.4
(178 betyg)
Massör och Hudterapeut

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
178 betyg
Carina G.
till Anita Gupta
Mina fötter är glada nu - jättefin fotvård 🙏

Visa mer

Christine M.
till Anita Gupta
Min upplevelse var rent ut sagt en besvikelse. Tjugo minuter efter att min huvudmassage skulle ha börjat fick jag fråga hur länge jag skulle behöva vänta. Sedan fick jag vänta ytterligare tio minuter innan sessionen faktiskt började. Visst, terapeuten förlängde massagen med tio minuter som kompensation, men det hjälpte inte mycket. Detta var min första huvudmassage och kanske var mina förväntningar fel, men lugn och avslappnande är inte ord jag skulle använda för att beskriva den. Terapeuten hade långa, vassa naglar, och jag är väldigt glad att jag inte bokade en kroppsmassage. Om det var möjligt att ge noll stjärnor, hade jag gjort det.

Visa mer

agneta f.
till Anita Gupta
Jättebra o nöjd

Visa mer

Atanas T.
till Anita Gupta
Mycket nöjd med allt !

Visa mer

Om företaget

Välkommen till In O Bli Fin Skönhet / Butik, Vi erbjuder försäljning av Ekologiska produkter samt behandlingar inom skönhet.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån10:00 - 19:00
    • Tis10:00 - 19:00
    • Ons10:00 - 19:00
    • Tor10:00 - 19:00
    • Fre10:00 - 19:00
    • Lör11:00 - 18:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Endast BOKNING AV TID gäller för besök till salongen. Om du önskar att komma förbi på Drop-in ring Anita innan på 070 036 0703, för att försäkra dig att personal kommer att finnas på plats.
  • 07003607 XXVisa nummer

  • Sveavägen 140, 11350, Stockholm