1. Hem
 2. Akupunktur Malmö

Hijama_kvinnor

betyg5 Fantastiskt bra(9 betyg)
Nobelvägen 147E, 21214, Malmö
Är det dags för dig att göra en allmän detox eller behandla ett specefikt besvär? då är hijama den perfekta behandlingen för dig. Med våra professionella terapeuter kan du få hjälp med smärta, stelhet och svullnad. Vi erbjuder behandlingar som är anpassade till just dina förutsättningar. Koppning är effektiv mot både tillfällig värk och långvariga tillstånd. Det kan lindra ytliga åkommor som muskel- och ledvärk, samtidigt som det har visat sig ha effekt på mer djupa åkommor som matsmältningsproblem och barnlöshet. Hijama ökar blodcirkulationen och syretillförseln till det område som behöver det mest. På så sätt kan blockeringar avlägsnas och slaggprodukter som ligger kvar i området mellan musklerna och huden kan tas bort. OBS: Har du en allvarlig sjukdom rekommenderar vi alltid att du rådfrågar din läkare huruvida det föreligger några medicinska hinder för en koppningsbehandling. Kontakta mig för avbokning om du inte kan genomföra behandlingen.
9282

Boka tjänst

Microneedling

 • 40%
  Por rengöring + jellymask
  30 minuter, 179.40 kr (ord. 299 kr)
  För tider fram till 22 sep
  Boka
 • 40%
  All in one microneeding + bbglow + LED ljusterapi
  60 minuter, 599.40 kr (ord. 999 kr)Mer info
  För tider fram till 22 sep
  Boka

Personal

noImage
Sali
5
(9 betyg)

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
9 betyg
Marjam K.
till Sali
Kommer defenitivt komma flera gånger, kändes så bekvämt och göra behandlingen hos Sali. Berättade allt hon gjorde steg för steg!

Visa mer

Nasrin M.
till Sali
Kände mig väl omhändertagen. Bekväm från start till slut, en behandling jag definitivt hade rekommenderat andra att testa.

Visa mer

Nimao M.
till Sali
Underbar upplevelse och underbar personal! Definitivt kommer komma tillbaka och rekommenderas starkt!.😊

Visa mer

Rana O.
till Sali
Perfekt bemötande och information. Super trevligt person

Visa mer

Om företaget

Vill du känna dig friskare, starkare och piggare? Hijama är svaret! Hijama är en unik behandling som har visat sig ha stor effekt på många olika hälsoproblem. Vi erbjuder professionell hijamaterapi som anpassas efter dina behov. Genom vår kartläggande konsultation får vi en bild av din hälsa och kan skräddarsy behandlingen. Koppning kan användas mot allmän trötthet och ömhet, stelhet, kramp och svullnad i muskler, värk i kroppens olika delar och andra sjukdomar. Det är ett effektivt sätt att lindra ytliga åkommor, men har också visat sig ha effekt på mer djupgående problem som matsmältningsbesvär eller barnlöshet. Hijama är en naturlig behandling som inte har några biverkningar. Varmt välkommen

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt