1. Hem
  2. Massage Malmö

Green Moon Aromatherapy hos Lugn och Ro

betyg5 Fantastiskt bra(41 betyg)
Skvadronsgatan 22B, 217 49, Malmö
Välkommen till Green Moon Aromatherapy! Mitt namn är Marie Moulinou och jag är diplomerad medicinsk aromaterapeut och lymfmassör. Jag är specialiserad inom kvinnohälsa och hudvård. Aromaterapi betyder att läka med dofter, i vilken man nyttjar eteriska oljor som har kraftfulla läkande egenskaper som både andas in och absorberas genom huden. De hjälper till att balansera sinne, ande och kropp genom att återuppliva och avstressa samt lindra värk och smärta. utan biverkningar. Aromaterapi är ett perfekt komplement till traditionell medicin. Behandlingarna är unika, eftersom de kombinerar aromaterapi (både medicinsk och energetisk) med en rad massagetekniker (aroma, lymfmassage, klassisk, akupressur). Mina behandlingar är avslappnande, energifyllande och balanserande. De är anpassade till varje enskild kund och dennes specifika besvär. Mitt mål är att hjälpa kvinnor att bli stärkta och att återfå vitalitet och inre styrka via självläkning på ett holistiskt och naturligt sätt. Jag erbjuder aromaterapi hälsokonsultation med rådgivning, aromaterapimassage (helkropp, rygg, fot etc), lymfmassage (kropp- och ansikte massage med Gua Sha), gravid- och barn/ungdomsmassage, samt andra behandlingar. På svenska, engelska eller franska. Alla produkter jag använder i mina behandlingar är 100% naturliga och av högsta kvalitet. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Jag finns på Lugn & Ro under onsdagar, fredagar och lördagar. På min hemsida hittar ni mer information om mig, aromaterapi och kundrecensioner: www.greenmoonaromatherapy.com Föjl mig för information och tips om aromaterapi, kvinno hälsa och hudvård: Instagram: @green.moon.aromatherapy Facebook: https://www.facebook.com/Greenmoonaromatherapy
19737

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Marie
5
(41 betyg)
Aromaterapeut - Lymfmassör
Hej! Mitt namn är Marie Moulinou och jag är diplomerad medicinsk aromaterapeut och lymfmassör. Jag är specialiserad inom kvinnohälsa och hudvård. Behandlingarna är unika, eftersom de kombinerar aromaterapi (både medicinsk och energetisk) med en rad massagetekniker (aroma, lymfmassage, klassisk, akupressur). Mina behandlingar är avslappnande, energifyllande och balanserande. De är anpassade till varje enskild kund och dennes specifika besvär. Mitt mål är att hjälpa människor att bli stärkta och att återfå vitalitet och inre styrka via självläkning på ett holistiskt och naturligt sätt.

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
41 betyg
Hewad M.
till Marie
Väldigt duktig och trevlig. Rekommenderar klart ✅. Mysig och skämtsamt lokal😊.

Visa mer

Victoria W.
till Marie
Once again, a very relaxing and pleasant experience that I would literally recommend for anyone! Thank you, Marie.

Visa mer

Monika Z.
till Marie
Har mycket kunskap och tips för välmående. Kan varmt rekommenderas

Visa mer

Linn K.
till Marie
Jättebra massage, känner mig piggare:)

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Green Moon Aromatherapy! Mitt namn är Marie Moulinou och jag är diplomerad medicinsk aromaterapeut och lymfmassör. Jag är specialiserad inom kvinnohälsa och hudvård.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • MånStängd
    • TisStängd
    • Ons08:00 - 19:00
    • TorStängd
    • Fre08:00 - 19:00
    • Lör10:00 - 18:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Stängt lördagar udda veckor
  • 07350195 XXVisa nummer

  • Skvadronsgatan 22B, 217 49, Malmö