1. Hem
 2. Frisör Växjö

Gränslös hans & hennes

betyg4.7 Fantastiskt bra(1001 betyg)
Bäckgatan 15, 352 30, Växjö
Varmt välkommen till vår tidsbokning och tack för att du bokar hos oss på Gränslös! Våra priser är från-priser och prisvariation kan förekomma beroende på önskad arbetsmetod, material- och färgåtgång. Vi tillämpar även olika prissättning på behandlingar, beroende på frisörens utbildningsnivå och erfarenhet. Avbokning görs senast 24 timmar innan avtalat besök. Utebliven tid debiteras med 75% av behandlingspriset. INNAN DU BOKAR: Tänk på att boka rätt hårlängd, så att vi kan ge dig optimal service i din färgbehandling. HÅRLÄNGDER – maximal hårlängd: S = kort hår – hårlängd till örsnibben M = mellan långt hår – hårlängd till axlarna L = långt hår – hårlängd till skulderbladen XL = extra långt hår – hårlängd nedanför skulderbladen Om du ska klippa av ditt hår till en annan längd i samband med färgbehandling, exempelvis från L = långt hår, till M = mellan långt hår, väljer du i så fall tjänsten M = mellan långt hår. Tillval – värmeverktyg Tänk på att behandlingen anslutas med enklare föning. Ibland behövs dock den där extra kvarten i stylingen för att sätta pricken över i:et utöver föningen och få till det lilla extra. Då kan vi varmt rekommendera att du bokar 15 minuter extra tid för styling med värmeverktyg (platt- eller locktång). Detta bokas som tillval – "Styling värmeverktyg, 15 min”. VILL DU GÅ FRÅN MÖRKT TILL LJUST HÅR? Då rekommenderar vi att du ringer eller besöker oss på salongen innan du bokar en tid. Att ljusa upp ett mörkt hår är en process som kan kräva flera behandlingstillfällen. Denna process kan i vissa fall ta 5-6 timmar eller flertal behandlingar för att uppnå önskat resultat. En konsultation kan vara nödvändig innan du bokar en tid, för att säkerställa att vi har tillräckligt med tid uppbokad för det arbete som processen kräver. I vissa fall kan håret behöva blekas gradvis över flera behandlingstillfällen för att inte ta skada och då rekommenderar vi att det går 3-4 veckor mellan första blekningstillfället och tills man gör ett nytt frisörbesök och bleker håret på nytt. Man fortsätter på samma sätt tills man uppnått önskat resultat. I dessa fall debiterar vi enligt tids- och materialåtgång. Har du några frågor? Ring oss gärna, så hjälper vi dig på 0470-75 25 00. Du är alltid välkommen att titta in till oss för konsultation och prisförslag. Varmt välkommen att besöka oss på Bäckgatan 15 i Växjö.
166

Boka tjänst

Personal

noImage
Amanda
4.7
(164 betyg)
Amanda är en trevlig och kreativ frisör med god erfarenhet i yrket. Hon innehar gesällbrev. Amanda ger alltid sitt yttersta, så att kunden ska uppleva högsta möjliga kvalitet i sin behandling. Oavsett om du är ute efter en uppfräschning eller en större förändring, så bemöts du med inspiration och kunskap inom klipp och färg. Amanda utför även öronhåltagning.
noImage
Farzane
4.4
(126 betyg)
Farzane har god erfarenhet i frisöryrket och innehar gesällbrev. Hon är en trevlig och social person, som brinner för yrket. Hon har ett fint öga för färg och form och hjälper dig gärna med det mesta inom hår och skönhet. Hon utför också makeup och även trådning, som är en tusenårig metod för hårborttagning med hjälp av tråd.
noImage
Tove
4.8
(147 betyg)
Tove har arbetat som frisör sedan 2011 och har god erfarenhet och kunskap i frisörhantverket och service. Hon tycker om att använda sin kreativitet och utveckla sin arbetsstil och framförallt att få skapa för att det vackra ska få ta form hos varje kund.
noImage
Lovisa
4.7
(71 betyg)
Lovisa har arbetat som frisör sedan 2014 och innehar gesällbrev. Lovisa är mån om att klippa och färga efter kundens personlighet och stil, men även inspirera till något nytt. Hon älskar att jobba med färg, men brinner även extra mycket för herrklippning och skägg, där stor vikt läggs på detaljer.
noImage
Matilda
4.7
(101 betyg)
Matilda är trainee hos oss. Hon har tagit studenten från frisörgymnasiet i Växjö och gjort delprovet inför gesällen. Priset hos Matilda är reducerat.

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
1001 betyg
Johan b.
till Jarkko
Proffsigt och trevlig klippning

Visa mer

Isabelle N.
till Matilda
Otroligt bra , aldrig varit så nöjd efter en runda hos frisören som idag ☀️

Visa mer

Esbjörn L.
till Tove
Tove klipper 3 generationer. Jättebra!

Visa mer

Elise M.
till Matilda
Matilda klippte sonens helt enligt hans egna önskemål, superbra blev det! Han är helnöjd och blir nog en långvarig kund!

Visa mer

Om företaget

Vi erbjuder ett komplett utbud av professionella frisörbehandlingar. Alltsedan etableringen år 1998 ligger vårt fokus på en sakkunnig och personlig salongsupplevelse i hjärtat av Växjö, med kreativa och engagerade frisörer i en modern och avkopplande salongsmiljö. Som nytänkande veteran i frisörbranschen är vi experter på hår, med målsättning att ge dig högsta möjliga upplevelse på kvalitet, service och utförd tjänst. Vi ser fram emot att träffa dig. Varmt välkommen att besöka oss på Bäckgatan 15 i Växjö. Även drop in i mån av tid.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån08:00 - 18:00
  • Tis08:00 - 18:00
  • Ons08:00 - 18:00
  • Tor08:00 - 20:00
  • Fre08:00 - 18:00
  • Lör08:00 - 15:00
  • SönStängd
 • 0470-7525 XXVisa nummer

 • Bäckgatan 15, 352 30, Växjö