1. Hem
  2. Massage HANDEN

Golden SPA

betyg4.1 Mycket bra(334 betyg)
Dalarövägen 10A, 13646, HANDEN
Välkommen till Golden SPA onlinebokning! På grund av ökande spridning av Coronaviruset, Covid-19, så förbehåller vi oss rätten att avvisa kunder som uppvisar förkylningssymtom. Om du som kund, eller någon närstående dig, har förkylningssymtom (se nedan) eller har varit utomlands de senaste 14 dagarna så ber vi dig att vänta med att boka in en tid hos oss. Behöver du avboka din på grund av sjukdom eller resa eller om du undrar över något så är det bara att höra av dig. Ni är välkomna att boka tid efter minst sju dagars symtomfrihet. Har ni varit utomlands de senaste 14 dagarna så ska ni kontakta oss innan ni bokar tid. Tack för visad förståelse. Detta gäller tillsvidare.  Symtom COVID-19: De vanligaste symtomen är feber, torrhosta, trötthet, slem när man hostar, andnöd, halsont, huvudvärk, muskelsmärta och frossa. I vissa fall även snuva. För att alla ska följa sitt ansvar, hänvisar vi till smittskyddslagen. Läs noga igenom behandlingsinformationen samt övrig info som ni hittar under respektive behandling genom att klicka på "Mer info" texten på denna sida. Läs även bokningsvillkoren som ni hittar på sista sidan innan ni slutför bokning. Golden Spa hittar ni på salongen HT Massage & Friskvård. Kontaktuppgifter och mer info hittar ni där det står "Om företaget" eller "Detaljer och kontakt" på Bokadirekt sidan.  JAG TAR EMOT EPASSI OBS! OBSERVERA dock att Epassi EJ gäller/EJ kan kombineras och betalas med för rabatter och erbjudanden. Du som bokar och vill betala med t.ex. kort, kontanter och/eller friskvårdspengar, friskvårdsbidrag via Epassi när du är på plats i salongen: välj då ändå att slutföra betalning via Klarna i sista bokningssteget. Meddela mig vid bokning (skriv i rutan "noteringar") att du önskar betala på annat sätt (samt vilket sätt du önskar betala på) och meddela mig även detta när du är på plats i salongen så ändrar jag betalmetod i efterhand/när du är på plats i salongen och avbryter/återkallar din Klarna betalning. OBS! Väljer du faktura via Klarna som betalningsmetod så dras inga pengar från ditt konto. Massage räknas som friskvård - om du bokar en behandling där annat än massage ingår (till exempel porrengöring, body-scrub, pedikyr) så kan du endast betala själva massagen med ditt friskvårdsbidrag - för det andra betalar du separat/med egna pengar/med kort osv.
18777

Boka tjänst

utövare

noImage
Magdalena Tanelius
4
(325 betyg)
CIDESCO & SHR Hud- & SPA-terapeut,Lymfmassör
qliro

Betyg och recensioner

4.1Mycket bra
334 betyg
Gule B.
till Magdalena Tanelius
Jätte proffesionellt jobb!

Visa mer

Rano S.
till Magdalena Tanelius
Fantastiskt upplevelse trevligt bemötande och mysigt lokal Rekommenderas stark😊👍

Visa mer

Petra L.
till Magdalena Tanelius
Dåligt kundbemötande och tolka signaler (både kropps och det som sades). Hade knappt börjat massagen innan hen försökte sälja in fler tider och hur ofta det skulle ske. Blev rejält svullen efter svensk klassisk massage och hade smärta i flera dagar.

Visa mer

Elina F.
till Magdalena Tanelius
Väldigt professionell och ödmjuk mot både själ och kropp

Visa mer

Om företaget

Vårt motto baseras på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Vi är beredda att möta de behov. Som ett resultat, är en hög andel av våra kunder, återkommande kunder och vi välkomnar möjligheten att även få Ert förtroende och ge Er den bästa möjliga service vi har att erbjuda. Harmoni, balans, energi, hälsa, inre & yttre skönhet men framförallt - trygghet! Varmt välkommen till oss!

Bilder

Detaljer och kontakt