Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Golden SPA onlinebokning!

På grund av ökande spridning av Coronaviruset, Covid-19, så förbehåller vi oss rätten att avvisa kunder som uppvisar förkylningssymtom. Om du som kund, eller någon närstående dig,  har förkylningssymtom (se nedan) eller har varit utomlands de senaste 14 dagarna så ber vi dig att vänta med att boka in en tid hos oss. Behöver du avboka din på grund av sjukdom eller resa eller om du undrar över något så är det bara att höra av dig. Ni är välkomna att boka tid efter två dagars symtomfrihet. Har ni varit utomlands de senaste 14 dagarna så får ni kontakta oss innan ni bokar tid. Tack för visad förståelse.

Detta gäller tillsvidare.

Symtom COVID-19:
De vanligaste symtomen är feber, torrhosta, trötthet, slem när man hostar, andnöd, halsont, huvudvärk, muskelsmärta och frossa.

I undantagsfall kan dock allvarligare sjukdomsförlopp med lunginflammation inträffa, men då framförallt hos de med hjärt-lungsjukdom, nedsatt immunförsvar eller hög ålder.

Det är få som upplever illamående, kräkningar, nästäppa och diarré. 


Inkubationstiden bedöms vanligtvis vara 2–14 dagar innan sjukdom bryter ut och de flesta insjuknar efter ca 5 dagar.

För att alla ska följa sitt ansvar, hänvisar vi till smittskyddslagen. För mer info se vårdguidens webbsida: http://k12721b.stats.theletter.se/?q=76724260106096710032&TId=1

Läs noga igenom behandlingsinformationen samt övrig info som ni hittar under respektive behandling genom att klicka på "Mer info" texten på denna sida. Läs även bokningsvillkoren som ni hittar på sista sidan innan ni slutför bokning (klicka på "utövarens villkor"). Golden Spa hittar ni på salongen HT Massage & Friskvård. Kontaktuppgifter och mer info hittar ni där det står "Om företaget" eller "Detaljer och kontakt" på nya Bokadirekt sidan.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Golden SPA

Vårt motto baseras på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Vi är beredda att möta de behov.

Som ett resultat, är en hög andel av våra kunder, återkommande kunder och vi välkomnar möjligheten att även få Ert förtroende och ge Er den bästa möjliga service vi har att erbjuda.

Harmoni, balans, energi, hälsa, inre & yttre skönhet men framförallt - trygghet!

Varmt välkommen till oss!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Söndag efter överenskommelse och tisbokning.
Adress
Dalarövägen 10A
13646 HANDEN
(Haninge)
Öppna i Google Maps 🗗