1. Hem
  2. Hudvård Jönköping

Gabriellas estetik

betyg4.9 Fantastiskt bra(287 betyg)
Fabriksgatan 16, 55318, Jönköping
Välkomna till Gabriellas estetik, som drivs av mig Gabriella som utöver injektionsbehandlare även jobbar som barnmorska på Ryhov och varit färdig sjuksköterska sedan 2009 med många år inom akutsjukvården. Gabriellas estetik är registrerat hos IVO och har förskrivande läkare samt en ansvarsförsäkring via Folksam kopplad till företaget och gäller dig som kund när du behandlas hos mig. Samtliga behandlingar journalförs med text och bilder efter ditt besök. Ni hittar mig på den mysiga salongen Din hud på Fabriksgatan 16 på fina väster i Jönköping. Hos oss finns diverse behandlingar i en lugn och avslappnad miljö. Trygghet och säkerhet är viktigt för mig och av högsta värde att mina kunder känner detsamma. Hos mig finns i nuläget behandlingar så som fillers, botox, cryopen, Ejal40, Profhilo, Sunekos, PRX-T33 samt Microbotox/microgold, microneedling och mesoterapi/RRS, hårfiller, hyalase, Carboxy therapy & trådlyft.
7698

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Gabriella
4.9
(287 betyg)
Sjuksköterska/barnmorska/injektionsbehandlare
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
287 betyg
Kristina L.
till Gabriella
Gabriella är trevlig och professionell, hon lyssnar på vad jag vill. Jag kan verkligen rekommendera henne 🥰

Visa mer

Malin L.
till Gabriella
Super nöjd som alltid

Visa mer

Kanjana J.
till Gabriella
Väldigt bra service , trevligt och omtänksam gör Väldigt bra jobb älskar de !!

Visa mer

Sara S.
till Gabriella
Bästa behandlaren i staden 🤩

Visa mer

Om företaget

Tänk på om det är första gången eller längre än 6 månader sedan som ni utförde en behandling bokar ni först en kostnadsfri konsultation minst 48 timmar innan er behandling.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07355412 XXVisa nummer

  • Fabriksgatan 16, 55318, Jönköping