1. Hem
  2. Massage Stockholm

FSA WORKOUTS HQ

betyg4.8 Fantastiskt bra(178 betyg)
LOKSTALLSGATAN 7, 113 21, Stockholm
Bio-hacking, massage, muskelterapi - vi har allt när det kommer till återhämtning, avkoppling och prestationsboost. Vi skräddarsyr våra behandlingar efter dina behov!
20315

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Hassan
4.9
(69 betyg)
qliro
Hassan är en erfaren muskel terapeut med över 16 års expertis. Med en passion för att återställa hälsa och rörlighet har Hassan framgångsrikt behandlat många klienter med olika behov. Hans skicklighet sträcker sig från idrottsskador till rehabilitering efter operationer. Med en hängivenhet till individuell vård och kontinuerlig inlärning är Hassan en pålitlig terapeut för att förbättra ditt välbefinnande.
noImage
Meaw
4.6
(8 betyg)
qliro
noImage
Mikaela
4.8
(16 betyg)
qliro
Jag heter Mikaela och är diplomerad massageterapeut, jag arbetar främst med sportsmassage. Detta är en mer kraftfull behandling där jag går djupare ner i musklerna och arbetar mycket med armbågar. Jag har även lång erfarenhet ifrån rehabilitering och har arbetat i 5år som tränare i EMS (elektrisk muskelstimulans). Mitt största intresse är kampsport och ni finner mig även som tränare i kickboxning på FSA Workouts

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
178 betyg
Carin A.
till Hassan
Underbar personal speciellt Hassan så trevlig och avslappnad och vilken anläggning de har 😍

Visa mer

Anastassija W.
till Hassan
Hassan är helt fantastisk! Bästa behandlingar för ryggen och hela kroppen.

Visa mer

Fredrik R.
till Hassan
Hassan är otrolig!

Visa mer

Ulla-Britt K.
till Rödljus terapi
Fantastiskt trevligt ställe.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till FSA RECOVERY - Ditt välmående är vår prioritet! På FSA RECOVERY, vår nya anslutning till FSA WORKOUTS HQ, erbjuder vi en rad skräddarsydda behandlingar för att hjälpa dig återhämta dig och optimera din prestation.

Bilder

Detaljer och kontakt