1. Hem
  2. Massage Stockholm

FSA WORKOUTS HQ

betyg4.8 Fantastiskt bra(118 betyg)
LOKSTALLSGATAN 7, 113 21, Stockholm
Bio-hacking, massage, muskelterapi - vi har allt när det kommer till återhämtning, avkoppling och prestationsboost. Vi skräddarsyr våra behandlingar efter dina behov!
20315

Boka tjänst

Massage

  • 40%
    Sportmassage 25
    25 minuter, 300 kr (ord. 500 kr)Mer info
    För tider fram till 28 apr
    Boka
  • 40%
    Svensk Klassisk Massage 25
    25 minuter, 300 kr (ord. 500 kr)Mer info
    För tider fram till 28 apr
    Boka

Personal

noImage
Hassan
4.9
(48 betyg)
qliro
Hassan är en erfaren muskel terapeut med över 16 års expertis. Med en passion för att återställa hälsa och rörlighet har Hassan framgångsrikt behandlat många klienter med olika behov. Hans skicklighet sträcker sig från idrottsskador till rehabilitering efter operationer. Med en hängivenhet till individuell vård och kontinuerlig inlärning är Hassan en pålitlig terapeut för att förbättra ditt välbefinnande.
noImage
Meaw
4.6
(7 betyg)
qliro
noImage
Mikaela
4.7
(13 betyg)
qliro
Jag heter Mikaela och är diplomerad massageterapeut, jag arbetar främst med sportsmassage. Detta är en mer kraftfull behandling där jag går djupare ner i musklerna och arbetar mycket med armbågar. Jag har även lång erfarenhet ifrån rehabilitering och har arbetat i 5år som tränare i EMS (elektrisk muskelstimulans). Mitt största intresse är kampsport och ni finner mig även som tränare i kickboxning på FSA Workouts

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
118 betyg
Lena H.
till Mikaela
Alltid väl omhändertagen och varmt mottagande Charlie

Visa mer

Jessica R.
till Mikaela
Jättebra massage , hon är proffesionellt och väldigt duktig🙌🏾.

Visa mer

MASSAGE t.
till Hassan
Bra servis, kände mig omhändertagen, fick bra tips att jobba hemma med övningar Super bra, trevlig personal, terapeut tack 👍😊

Visa mer

Sahir A.
till Hassan
Kör just nu en serie av muskelterapi med insculpt + kryo. Har länge haft stora problem med nacke, rygg och axlar efter år av stillasittande på kontorsstol. Känner STOR skillnad redan efter 2a gången. Kan starkt rekommendera denna kombination till alla som vill börja rehabilitera sig och bygga styrka runt bålen och få snabba resultat. Har provat flera typer av behandlingar men aldrig känt både starkare och mer avslappnad efter en behandling. Hassan vet verkligen vad han gör och hans passion avspeglas direkt i ens resultat.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till FSA RECOVERY - Ditt välmående är vår prioritet! På FSA RECOVERY, vår nya anslutning till FSA WORKOUTS HQ, erbjuder vi en rad skräddarsydda behandlingar för att hjälpa dig återhämta dig och optimera din prestation.

Bilder

Detaljer och kontakt