1. Hem
  2. Massage Sundbyberg

Franklin Klinik - Holistisk Behandling, Massage/Kiropraktik/Kinesiologi/ Träning/ Rehabilitering

betyg4.8 Fantastiskt bra(59 betyg)
Sturegatan 22, 172 31, Sundbyberg
Franklin klinik holistiska synsätt innebär att vi ser varje människa som en helhet där de olika funktionerna i kroppen står i samspel med och är beroende av varandra. Baserat på väl beprövad erfarenhet samt moderna vetenskapliga rön har Franklin klinik utformat våra behandlingsprogram med syftet att stimulera och återbygga kroppens egen självläkningsförmåga. Att förstå innebörden av kost, miljö, rörelse, stress och mental hälsa är viktigt. Samtliga av dessa komponenter tar vi hänsyn till när vi utformar våra holistiska behandlingsprogram. Vår inriktning är att med träningen och integrativmedicinska metoder bygga upp kroppen samt stärka individens egna läkningsmekanismer såväl förebyggande som vid eller efter sjukdom. Vi ser till kost, motion, näringsbrister, miljö-, livsstils- och stressfaktorer. Sund livsstil och komplementärkostnärings Integrativ kostnärings innebär att man kombinerar standardbehandling inom manuell terapi med mest effektiva och säkra behandlingar inom alternativ medicin fyller för att förstärka effekten av standardbehandlingar samt att stimulera och återuppbygga kroppens egen självläkningsförmåga.
5887

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
59 betyg
Jonathan R.
till Franklin Silva Santos
Väldigt duktig på det han gör. Rekommenderar starkt.

Visa mer

Freddie P.
till Franklin Silva Santos
Haft smärtor och spänningar i kroppen ett bra tag. men efter ett ända besök hos franklin känns allt redan bättre. Sjukt nöjd med besöket och kommer garanterat gå dit igen

Visa mer

Marcel K.
till Franklin Silva Santos
Franklin är kunnig och trygg i sitt arbete. Har även flera diplom som jag såg vilket visar hans engagemang i det han gör. Perfekt för den som tränar eller går igenom utmaningar i livet. Rekommenderar starkt!

Visa mer

Farzan A.
till Franklin Silva Santos
Very Knowledgeable, very professional. one of the few who doesn't stop till, source of the issue if found.

Visa mer

Om företaget

Hälsa är ett tillstånd av fullständigt fysiskt, mentalt och socialt välbefinnande, rörelse är grunden till detta. Franklin Klinik är välutbildad inom olika områden gällande ,behandling, träning, kostnäring och har full kompetenser att hjälpa dig hitter balansen i vardagen. “ Franklin kliniks Målsättning är att sätta människan i fokus vare sig det gäller träning, kost eller behandling. Balansen i livet är nyckeln till ett framgångsrikt liv”

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån07:00 - 20:00
    • Tis07:00 - 20:00
    • Ons07:00 - 20:00
    • Tor07:00 - 20:00
    • Fre07:00 - 20:00
    • Lör07:00 - 20:00
    • SönStängd
  • 07623778 XXVisa nummer

  • Sturegatan 22, 172 31, Sundbyberg