1. Hem
  2. Skönhet Sundbyberg

F&M Clinic

4.8
470 Betyg
Tulegatan 14, 172 78, Sundbyberg
✨Upptäck skönhet genom expertis på F&M Clinic✨ Välkommen till F&M Clinic – din destination för professionell och säker estetisk behandling. Hos oss möter avancerad teknik och lång erfarenhet personlig omsorg och noggrannhet. Vi erbjuder skräddarsydda behandlingar för att framhäva din naturliga skönhet och uppnå dina unika mål. Vår expertis inom fillers och botox, inklusive den eftertraktade Russian lips-tekniken, gör att vi kan skapa subtila men kraftfulla förbättringar som lyfter ditt utseende utan att kompromissa med ett naturligt resultat. Alla våra behandlingar utförs av legitimerade sjuksköterskor med djupgående kunskap inom estetisk medicin. Din trygghet är vår främsta prioritet, och vi använder endast högkvalitativa och säkra produkter som är godkända av hälsomyndigheterna. Dessutom är vi registrerade hos Inspektionen för vård och omsorg (IVO) och har en giltig patientförsäkring för att garantera din säkerhet. 💫Varför välja F&M Clinic?💫 • Personligt anpassade behandlingar: Vi utformar varje behandling för att möta just dina behov och önskemål. • Avancerade tekniker: Vår spetskompetens inom fillers och botox ger dig naturliga och långvariga resultat. • Trygghet och kvalitet: Behandlingarna utförs av legitimerade sjuksköterskor med högsta standard av säkerhet och precision. • Registrerade och försäkrade: Vi är registrerade hos IVO och kliniken har en giltig patientförsäkring. För oss handlar skönhet inte om att förändra, utan om att framhäva det bästa hos dig. Boka en konsultation redan idag och låt oss guida dig till det resultat du drömmer om! Ingen kortbetalning däremot erbjuder vi swish, klarna, Qliro 💰 Frågor?🙋🏻‍♀️ Du når oss enklast via instagram och Mail.
14949

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Betyg och recensioner

4.8 av 5Baserat på 470 betyg
5
(416)
4
(29)
3
(9)
2
(4)
1
(12)
Senaste recensionerna179 recensioner från 470 betyg
Phillip R.
Best
Malin L.
Träffade både underbara Foroozan och Mahdis på mitt besök för botox. Så professionella och fick direkt en trygghet från båda då det var min första behandling. Så nöjd efteråt och kommer absolut köra här nu framöver! 5/5 stjärnor!
Azadeh K.
Supernöjd!!
Sofia W.
Har gjort både läppar och botox hos F&M Clinic tidigare! Så nöjd med både resultat och bemötande. Dom är bäst!
Visa fler recensioner

Om företaget

Upptäck skönhet genom expertis på F&M Clinic Välkommen till F&M Clinic – din destination för professionell och säker estetisk behandling. Hos oss möter avancerad teknik och lång erfarenhet personlig omsorg och noggrannhet. Vi erbjuder skräddarsydda behandlingar för att framhäva din naturliga skönhet och uppnå dina unika mål. Vår expertis inom fillers och botox, inklusive den eftertraktade Russian lips-tekniken, gör att vi kan skapa subtila men kraftfulla förbättringar som lyfter ditt utseende utan att kompromissa med ett naturligt resultat.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån11:00 - 20:00
    • Tis12:30 - 20:00
    • Ons11:00 - 20:00
    • Tor11:00 - 20:00
    • FreStängd
    • LörStängd
    • SönStängd
  • Tulegatan 14, 172 78, Sundbyberg