Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

 
Vi finns på Birkagatan 27 Arnalids spa salong
 

erbjuder olika hudvårds behandlingar i salong och även gör vi hembesök.
 

***Helger +100kr av behandlingens pris.***


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandling Exuviance

Ansiktsbehandling Exuviance
60 min 795,00 kr 477,00 kr
Ansiktsbehandling Lyx
90 min 1.295,00 kr 777,00 kr Mer info
Lyxig ansiktbehandling, en rengörande behandling med anpassade produkter till ditt hudtillstånd. Inkl. rengöring, hudanalys, kemisk-peeling, ånga, djuprengöring av porerna, brynansning, akupressur & massage, ansiktsmask och dagkräm

Botox

KONSULTATION
20 min 0,00 kr 0,00 kr
Botulinumtoxin 1 område
30 min 1.995,00 kr 1.197,00 kr Mer info
Välj mellan områden som Argrynka (glabella), Panna, Kråksparkar

Botox är ett muskelrelaxerande ämne som används för att reducera och ta bort linjer/rynkor. Hållbarhet efter en behandling är ca 3-6 månader.
Områden att behandla:

-Pannan
-Glabella (arga rynkan)
-Kråksparkar (linjerna vid ögonvrån)

Ett återbesök ingår efter ca 14 dagar

FILLERS

KONSULTATION
30 min 0,00 kr 0,00 kr
Revolax 1,1 ml
45 min 2.595,00 kr 1.557,00 kr Mer info
Välja mellan olika områden som Läppar, Nasolabialveck, mungipor, marionettlinjer med bedövning i sprutan

ICE Peel

ICE PEEL
30 min 1.195,00 kr 717,00 kr Mer info
ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

Ansiktsbehandling IMAGE

IMAGE O2 Lift
60 min 1.295,00 kr 777,00 kr Mer info

O2 Lift är en ultra-lyxig, Red-Carpet Ready, spa behandling som ger otroliga lyster och huden känns uppfriskande som strålande.

En revolutionerande ansiktsbehandling utformad för att exfoliera, ljusa upp och syresätta huden. Denna lyxiga behandling tillsätter syre, växtgenererade stamceller, peptider och en hög koncentration av botaniska enzymatiska ämnen i huden. Papaya och ananas enzymer exfolierar ytan medan en banbrytande mask som syresätter på en cellulär nivå ger huden lyster, uppfräschning ser föryngrade

Dermapen 4

Dermapen 4 Ansikte
50 min 2.495,00 kr 1.497,00 kr Mer info
Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd.

Den En resultat rik behandling där vi kan behandla de flesta hudbesvär så som linjer,orenheter, acne ärr etc. Den senaste generationens microneedling behandling, för den som söker en resultatrik behandling med kort återhämtningstid! DermapenTM är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandling som ökar hudens produktion av kollagen.

Med Dermapen4 kan man behandla: Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr, inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment”då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.
Dermapen 4 (ansikte,hals)
60 min 2.795,00 kr 1.677,00 kr Mer info
Dermapen 4 är en avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring.
Dermapen rekommenderas för behandling av åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor, hudföryngring, stora porer, milier och pormaskar, pigmenteringar, ärr och bristningar.

Feel Great


Vi erbjuder olika hudvårds behandlingar i salong och även hembesök

OBS!
Avbokning ska ske minst 24 timmar innan, antingen med avbokningskoden eller via telefon. Vid utebliven tid/sen avbokning debiteras Du hela summan.
***Helger +100kr av behandlingens pris.***

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider **helger +100kr av behandlingens pris.***
Adress
Birkagatan 27
113 39 Stockholm
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗