Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?


Vi erbjuder olika hudvårds behandlingar i salong och även hembesök.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

FILLERS

REVOLAX 1ml nasolabialveck
30 min 3.000,00 kr 1.800,00 kr
Välja mellan olika områden som Läppar, Nasolabialveck, mungipor, marionettlinjer med bedövning i sprutan.

NBE 500

NBE 500 ansikte
50 min 1.050,00 kr 630,00 kr Mer info
En behandling som inleds med rengöring. Därefter den behandlande krämen in och den maskinella behandlingen börjas.
Avslutas med serum, dagcreme, ögöncreme och spf.

Ansiktsbehandling- Exuviance

Ansiktsbehandling Exuviance
60 min 895,00 kr 537,00 kr

ICE Peel

ICE PEEL
30 min 1.395,00 kr 837,00 kr Mer info
ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

MASSAGE

Massagens viktigaste uppgift är att lösa upp spänningar i musklerna. Sådana spänningar kan uppstå av för lite rörlighet, felaktig arbetsställning eller ansträngning av något slag.
Spänningarna kan också ha känslomässiga orsaker. Oro, ilska, och stress kan ge smärtförnimmelse i tex. rygg, axlar, nacke, höfter, och knän.
Massage är ett av det säkraste sättet att frisätta Oxytocin som är ”kroppens lugn och ro hormon." Massage stimulerar blodcirkulationen, blodtrycket och stresshormonerna sjunker. Massage ger dessutom en skön stunds avkoppling.

Dermapen 4

Dermapen 4 (ansikte,hals)
60 min 2.795,00 kr 1.677,00 kr Mer info
Dermapen 4 är en avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring.
Dermapen rekommenderas för behandling av åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor, hudföryngring, stora porer, milier och pormaskar, pigmenteringar, ärr och bristningar.
Dermapen 4 Ansikte
50 min 2.195,00 kr 1.317,00 kr Mer info

Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd.

Den En resultat rik behandling där vi kan behandla de flesta hudbesvär så som linjer,orenheter, acne ärr etc. Den senaste generationens microneedling behandling, för den som söker en resultatrik behandling med kort återhämtningstid! DermapenTM är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandling som ökar hudens produktion av kollagen.

Med Dermapen4 kan man behandla: Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr, inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment”då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Muskelavslappnande behandling

Återbesök
Botox 1 område
30 min 1.995,00 kr 1.197,00 kr Mer info
Välj mellan områden som Argrynka (glabella), Panna, Kråksparkar

Ett återbesök ingår efter ca 14 dagar
Botox 2 område
30 min 3.795,00 kr 2.277,00 kr Mer info
Botox är ett muskelrelaxerande ämne som används för att reducera och ta bort linjer/rynkor. Hållbarhet efter en behandling är ca 3-6 månader.
Områden att behandla:

-Pannan
-Glabella (arga rynkan)
-Kråksparkar (linjerna vid ögonvrån)

Ett återbesök ingår efter ca 14 dagar
Botox 3 område
45 min 4.995,00 kr 2.997,00 kr Mer info
Botox är ett muskelrelaxerande ämne som används för att reducera och ta bort linjer/rynkor. Hållbarhet efter en behandling är ca 3-6 månader.
Områden att behandla:

-Pannan
-Glabella (arga rynkan)
-Kråksparkar (linjerna vid ögonvrån)

Ett återbesök ingår efter 14 dagar

Feel Great


Vi erbjuder olika hudvårds behandlingar i salong och även hembesök

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider OBS! Ring oss eller skicka sms om du inte hittar en tid som passar dig! 0707602527
Adress
Birkagatan 27
113 39 Stockholm
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗