1. Hem
 2. Nagelvård Stockholm

Fancify It C/o SERENITY Stockholm

betyg5 Fantastiskt bra(186 betyg)
Riddargatan 20, 114 51, Stockholm
Varmt välkommen till mig på Fancify It!  Jag håller till inne på SERENITY Stockholm på Riddargatan 20, Östermalm. Hit tar du dig lättast med T-bana till Östermalmstorg så finns vi i korsningen mellan Riddargatan/Sibyllegatan, entrén på hörnet! Fancify It öppnar upp för fler behandlingar. Det innebär att det äntligen är möjligt att boka YumiLashes och Browlift! Det tillkommer även bl.a. vaxning och pedikyr. Fantastiskt att kunna få tårna i samma fina färg som på fingrarna, matchy-matchy! Tack för att du visar hänsyn och ej har med dig barn till din behandling, tvättar händerna när du kommer in och inte har med dig sällskap!  Är du sjuk eller känner minsta sjukdomssymptom ber jag dig att stanna hemma i minst 48h efter tillfrisknande. Vill du veta mer om mina rutiner kring hygien är det bara att höra av dig så berättar jag mer. Här värnar vi om allas hälsa och trygghet. Ta gärna bort eventuellt nagellack innan du kommer för din nagelbehandling och kom i tid, så vi hinner med det vi planerat för. Var hellre några minuter för tidig än försenad så du hinner i lugn och ro hänga av dig, tvätta händerna. Du får mer än gärna slå dig ned så länge och ta något att dricka medan du väntar.  Kom till din YumiLash eller YumiBrow behandling utan smink och använd inte krämer/oljebaserade produkter på eller kring ögonen minst 24h innan då detta kan påverka resultatet. Efter din Yumi behandling får du inte utsätta fransarna/brynen för väta och fukt på minst 24 (helst 48) timmar. Vilket innebär inget smink, svett, tårar, dusch, regn, bastu, etc. Detta kommer att påverka lyftet negativt. Fransarna/brynen är fortfarande formbara den närmsta tiden så se till att inte komma åt dem eller gnugga i ögonen. Borsta dem tillbaka i rätt riktning med en ren mascaraborste om detta händer. Pedikyrtjänsterna som utförs gäller endast friska fötter och ej medicinsk fotvård. Har du den typen av problematik hänvisar vi att du söker dig till en diplomerad Medicinsk Fotvårdsterapeut eller vårdcentral. Av- och ombokningar skall ske minst 24 timmar innan din bokade tid. Vid uteblivet besök/sen avbokning debiteras hela beloppet av behandlingspriset oavsett anledning, gäller även vid sjukdom eller vård av barn. Kommer du till din bokade till trots att du är sjuk har jag all rätt att neka att ta emot dig/skicka hem dig och därmed också debitera för uteblivet besök. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte på att höra av dig till mig så ska jag göra vad jag kan för att hjälpa till!  Vi ses!
14799

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Utövare

noImage
Jessica Lindstedt
5
(186 betyg)
Skönhetsterapeut, Nagelterapeut och Yumi Artist

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
186 betyg
Emma l.
till Jessica Lindstedt
Jessica är otrolig på naglar! Alltid 10/10

Visa mer

Nathalie S.
till Jessica Lindstedt
Så grym och noggrann! Älskar resultatet!

Visa mer

Josephine R.
till Jessica Lindstedt
Har gått hos Jessica sedan 2018 och alltid varit super nöjd. Hon är noggrann, vill oss och sig Skolverket våra bästa naglar. Lätt att prata med. För mig är hon helt enkelt fantastisk.

Visa mer

Frédérique A.
till Jessica Lindstedt
Går bara till Jessica i Stockholm. Kämpande med att hitta en salong som konsekvent gjorde felfria naglar. Alltid lika trevligt på salongen som resultatet. Dessutom håller naglarna riktigt bra.

Visa mer

Om företaget

Fancify It, verbet av att göra något fancy. Vilket innebär att allt jag bedriver är i mån om att förbättra och förfina det yttre, (och det inre, ifall man vill prata av sig). Här värderar vi kvalitet på alla kanter. Både produkter, tjänster och trivsel är högprioritet att leverera i toppklass. Vår önskan är att din upplevelse ska vara värdefull, känn av lyxen av att komma hit. Stanna upp i vardagen, unna dig behaglig egentid. Passa på att njuta medan du är här! Jag har jobbat på salong och drivit eget sedan 7 år tillbaka. Jag gick min nagelterapeut-utbildning via Nail Systems International som är SANSA och SEYF-godkänd och blev färdig manikyrist Dec -14, jag tog mitt nagelterapeut certifikat för gelé Dec -15, och för akryl Maj -16. Utbildade mig till YumiLash-artist Maj -21.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån08:00 - 17:00
  • Tis08:00 - 17:30
  • Ons08:00 - 17:30
  • Tor08:00 - 17:00
  • Fre08:00 - 16:00
  • LörStängd
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Öppet efter bokning. Ungefärliga öppettider med reservation för eventuella avvikelser.
 • 07009055 XXVisa nummer

 • Riddargatan 20, 114 51, Stockholm