Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Brows

Eyebrow lamination, som det också kallas, är en keratinbehandling precis som ett lashlift. Jag tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring.
Eyebrow lamination, som det också kallas, är en keratinbehandling precis som ett lashlift. Jag tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring. I behandlingen färgar jag brynen med Färg från Refectocil.

Lashlift

Ett franslyft, eller fransböjning, med permanent resultat håller i 6-8 veckor! Innan kunden gör en ny behandling bör det ha gått 7-8 veckor.
Ett franslyft, eller fransböjning, med permanent resultat håller i 6-8 veckor! Färgen håller upp till 4 veckor. Innan kunden gör en ny behandling bör det ha gått 7-8 veckor.

Lashlift/Browlift

Lashlift och Eyebrow lamination (Browlift) är en keratinbehandling precis som ett lashlift. Jag tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring. I behandlingen färgar jag fransarna och brynen med färg från Refectocil så att de får en 3D-effekt.

Makeup

Makeup
45 min 499,00 kr 299,40 kr Mer info
Lättare makeup för dag eller vardag
Makeup Bröllop
120 min 999,00 kr 599,40 kr Mer info
Makeup inför bröllop, inkl provsminkning
Makeup Fest
60 min 699,00 kr 419,40 kr Mer info
En mer glamorös makeup för fest och kväll

Inkl Fransar

Fagerlund Artistry

Fagerlund Artistry har koll på de senaste trenderna och erbjuder hög kvalite och kunskap. Ledorden är kvalité, service och kreativitet med stort fokus på att alltid erbjuda detta av högsta nivå.

Alla är välkomna!

Visa kontaktinformation
Öppettider Varierande öppettider,

Om ingen passande tid hittas kontakta mig gärna på telnr: +4673 767 33 99

Adress
Skvadronsbacken
Sundbyberg
Rissne
Öppna i Google Maps 🗗