1. Hem
  2. Hälsa Avesta

Energymassage

betyg4.6 Fantastiskt bra(68 betyg)
Kungsgatan 16, 774 30, Avesta
Sund Aktiv Livsstil. Över 5 års erfarenhet med både privata och företagskunder. Finns i en harmonisk hemma studio i centrala Avesta på Kungsgatan 16. Utbildad förutom som massör även inom vården med över 20 års arbetslivserfarenhet. Förutom Klassisk svensk massage så erbjuds du även Shiatsu och Energimassage som är en japansk massage form. Unna dig och din kropp en härligt avkopplande stund. Välkommen till företaget med både hjärta och omtanke!

Boka tjänst

utövare

noImage
Energymassage
(68 betyg)
Jimmy Massör och grundare

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
68 betyg
Caroline S.
till Energymassage
Bland det bästa massage upplevelse jag har haft och jag gått mycket ofta på massage under mitt liv. Jag ger Super Toppen betyg till Jimmy och hans professionella massage terapi.

Visa mer

Susanna L.
till Energymassage
Kan varmt rekommendera Energymassage. Trevligt bemötande och grymt bra massör!

Visa mer

Michaela V.
till Energymassage
Väldigt bra massage, men det rofyllda i massagen försvann genom att tvn stod på hög volym i ett bakre rum, att massören fortsatte massera medan denne torkade näsan med andra handen med ett papper för att sedan fortsätta massera med båda händerna . Massagen var dock väldigt bra.

Visa mer

Veronica O.
till Energymassage
Jättebra massage. Hjälpte min onda rygg.

Visa mer

Om företaget

Företaget med hjärta och omtanke. Jag som driver Energymassage heter Jimmy Johansson och har arbetat inom vården i över 20 år och med massage i över 5 år. Jag håller till i Avesta i en lugn och harmonisk hemma studio på Kungsgatan 16 (Mitt emot Kings Arms). Jag är även engagerad i olika frågor och arbetar förutom med sund aktiv livsstil även med äventyr där jag uppmärksammar olika organisationer och samlar in pengar till olika välgörande ändamål. Hittar du inga tider som passar så ring gärna så hittar vi en tid åt dig. Tar även företagsuppdrag.

Bilder

Detaljer och kontakt