1. Hem
 2. Annan Stockholm

Ellenas lyxvård & Behandling AB

betyg4.8 Fantastiskt bra(417 betyg)
Norrtullsgatan 22, 113 45, Stockholm
Välkommen till Ellenas lyxvård och behandling! Jag är specialistsjuksköterska och har certifikat i PRP behandlingar och Microneedling behandlingar med många år erfarenhet inom skönhets behandlingar. Jag är även certifierad injektions behandlare för botox och fillers injektioner. Du är välkommen att göra anti-aging behandlingar hos mig med bästa produkter samt apparater på marknaden. Jag är ansluten till en estetisk  ansvarig läkare och har kund försäkring hos Folksam samt är registrerad hos IVO. Alla våra produkter är köpa från seriösa leverantörer här i Sverige för ett leverera säkert och bättre kvalité. Tänkt på att :  -Vi har  Mobil fri stund under hela behandlingstiden. Du kan använda mobilen innan behandlingen och för betalning, så fort du placeras på behandlingsstolen så ska du vara mobilfri, det just för att du ska maximera din egentid chansen, njuta och värdesätta din egen behandling,  - Du ska inte vara febrig, inte ha sjukdomskänsla.  - Inte vara gravid och inte amma. I så fall får vi ta hand om dig sen ☺️ -18 års gräns gäller för alla våra behandlingar.  - vid sen avbokning och försening mer än 15 minuter dras 350kr avgift. 350kr tillkommer på alla bokningar som görs under helger. Vid utebliven besök skickas faktura på 30% av behandlingens kostnader.
12958

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Ellena Saadatagah
4.8
(417 betyg)
Specialistsköterska
qliro

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
417 betyg
Anna M.
till Ellena Saadatagah
Det finns inte bättre som Ellena. Tack för din rådgivning. Alltid proffsig! Tack för det!

Visa mer

Parisa A.
till Ellena Saadatagah
Förutom att Ellena är super trevlig är så duktig och omtänksam.

Visa mer

Charlotte E.
till Ellena Saadatagah
Mycket professionell och trygg. Trevlig och bra kommunikation om resultat/eftervård. Rekommenderas starkt!

Visa mer

Ids K.
till Ellena Saadatagah
Ellena är noggrann och jag är alltid nöjd efter besöket🌸

Visa mer

Om företaget

Hej! Jag är specialistsjuksköterska och har certifikat på injektions behandlingar (fillers och botox) avancerad nivå, PRP behandlingar, Microneedling med många års erfarenhet inom skönhets behandlingar. Jag är även certifierad injektions behandlare med en ansluten estetisk läkare som kan bolla med vid medicinska frågor. Du är välkommen att göra målfoto anti-aging behandlingar i from av ansiktsbehandlingar hos mig med bästa produkter samt apparater på marknaden. Vi på kliniken strävar efter att du förbättra och återskapa din skönhet utefter dina individuella förutsättningar med ett naturligt resultat. Vi vill att du ska känna dig speciellt, känna att du får en professionell behandling och känna dig trygg med ett naturlig resultat. Du som kund ska vara i centrum och uppleva lyx lyx när du är här och känna dig pigg och fräsch efter behandlingen. Alla produkter som vi använder i ditt ansiktet är köpta hos seriösa leverantörer i Sverige därför kan vi leverera toppresultat med spårnings möjligheter. Du ska få bästa behandlingar och produkter för ett rimligt pris.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån11:30 - 18:00
  • Tis11:00 - 18:00
  • Ons11:30 - 18:00
  • Tor11:00 - 18:00
  • Fre11:30 - 18:00
  • Lör12:00 - 16:00
  • SönStängd
 • 07398060 XXVisa nummer

 • Norrtullsgatan 22, 113 45, Stockholm