1. Hem
 2. Annan malmö

Dina Clinic

betyg4.9 Fantastiskt bra(166 betyg)
Värnhemstorget 9a, 212 14, malmö
Välkommen till Dina Clinic framtidens injektionsklinik. Dina Clinic fokuserar på skräddarsydda behandlingsplaner, exklusivitet, personligt bemötande och naturliga resultat. Vi specialiserar oss inom injektioner, hudbehandlingar samt icke-kirurgiska ansiktslyft. När du kliver in hos oss så möts du av Leg.personal som ger dig det du förtjänar bästa möjliga service och vägledning när det kommer till fillers,botox,trådlyft samt hudvård. Välkomna till Dina Clinic!
19054

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
166 betyg
Thuy R.
till Dina
Trevligt bemötande! Jag ska komma till Dina igen.

Visa mer

ayanne m.
till Dina
10/10

Visa mer

Sara Ö.
till Dina
Dina är så trevlig och otroligt duktig på sitt jobb! Naturliga läppar och ett öga som inte många andra har. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Emma N.
till Dina
Dina är helt fantastik!!!

Visa mer

Om företaget

Hej och välkommen till mig på Dina Clinic. En liten klinik som är mysig med lugn musik och avslappnande miljö. Här arbetar jag med estetiska injektionsbehandlingar och avancerad medicinsk hudvård. Jag är leg. Sjuksköterska. Hos mig kan du känna dig trygg när du kommer på en behandling. Jag använder de senaste teknikerna inom injektionsbehandlingar som ger tydliga och naturliga resultat samt erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Därefter lägger vi upp tillsammans en individuell behandlingsplan som passar just dig. Alla utrustningar som används och som finns på kliniken är av högsta kvalité, FDA- godkända och/eller medicinsk CE – märkta. Maskiner och hudvårdsprodukter har valts noggrann och har kliniska studier bakom sig. Detta ger en trygghet för alla våra kunder och även till kliniken. Dina Clinic innehåller en patientförsäkring hos Folksam för kundernas säkerhet och trygghet om det skulle uppstå en skada i samband med undersökning eller behandling hos Dina Clinic. Dina Clinic är även registrerad hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg), som ansvarig tillsynsmyndighet. Välkommen till mig på Dina Clinic. Mvh Dina Leg. sjukssköterska. Certifierad injektionsbehandlare.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån09:00 - 18:30
  • Tis09:00 - 18:30
  • Ons09:00 - 18:30
  • Tor09:00 - 18:30
  • Fre09:00 - 18:30
  • Lör09:00 - 18:30
  • Sön09:00 - 18:30
 • 0401280 XXVisa nummer

 • Värnhemstorget 9a, 212 14, malmö