DermaMin klinik

betyg4.9 Fantastiskt bra(77 betyg)
Storgatan 26, 171 63, Solna
DermaMin klinik har samarbet med Nordic cosmetic clinic och är SVERIGES HUDTERAPEUTERS RIKSORGANISATION (SHR) medlem. Kliniken står för medicinsk expertis, hög kvalitet och ett engagemang utöver det vanliga. Hos oss möter du dedikerade specialister inom estetiska behandlingar, medicinsk hudvård, laser och plastikkirurgi med lång erfarenhet inom respektive område. Gemensamt för alla våra medarbetare är den höga kunskapsnivån och framförallt: det helhjärtade engagemanget i varje kund. Vår yttersta drivkraft handlar om att vi vill att människor ska må bra. Både på insidan och utsidan. För oss är det viktigaste – bortsett från att du blir 100% nöjd med resultatet – att du känner dig trygg och sedd från första konsultation till återbesök. Välkommen till en högkvalitativ och personlig klinik som bryr sig om sina kunder på riktigt. Inifrån och ut.

Boka tjänst

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
77 betyg
Bokade klassisk ansiktsbehandling och det var över förväntan. Helt fantastiskt, kan verkligen rekommendera!

Visa mer

Jag är jättenöjd med behandlingen, Sahar är duktig !

Visa mer

Sahar var fantastisk. Hade bokat en annan behandling men efter konsultation så ändrade hon behandling till den min hud behövde. Otroligt duktig och kunnig, dessutom väldigt trevlig. Rekommenderas starkt!

Visa mer

Fin upplevelse och mycket professionellt bemötande

Visa mer

Om företaget

Hjärtlig välkomna till DermaMin klinik inne i Nordic Cosmetic Akademi Clinic! Vi kommer med omfattande erfarenhet och med hjälp av kompetent personal erbjuda: Plastikkirurgi, estetiska injektionsbehandlingar så som Botox, fillers, avancerad hudvård, laser behandlingar, medicinsk fotvård, akuttandvård samt tandvård med högkvalitativ service, moderna och säkra behandlingar med god service kombinerat med erfarenhet, kompetens, trygghet och tillgänglighet. Jag är auktoriserad hud och laserterapeut och har samarbete med Nordic Cosmetic Akademi clinic Vår breda expertis och utbud är din säkerhet och även garantin för att uppnå det önskade resultat man vill ha. Hos oss kommer du alltid möta legitimerad, certifierad och auktoriserad personal som följer upp resultaten av din behandling och ger dig råd och eftervård. För oss är det viktigaste – bortsett från att du blir 100% nöjd med resultatet – att du känner dig trygg och sedd från första konsultation till återbesök. Välkommen till en högkvalitativ och personlig klinik som bryr sig om sina kunder på riktigt. Inifrån och ut. Välkommen att boka in en konsultation hos oss redan idag!

Bilder