1. Hem
 2. Massage Stockholm

DagSpa Västermalm

betyg4.8 Fantastiskt bra(1335 betyg)
St Eriksgatan 33A, 112 39, Stockholm
Välkommen till en lugn oas mitt på Västermalm i Stockholm. Här skämmer vi bort dig med avslappnande ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massage – för att du ska komma ner i varv och släppa allt runt omkring för en stund. Hos oss står du alltid i fokus. Vårt mål är att du ska känna dig lugn, avslappnad och fri från det som tynger dig när du går härifrån – oavsett vilken behandling du har fått. Helt enkelt allt du behöver för en stund bortom vardagsstressen. Vi använder Kerstin Florians produkter i alla våra behandlingar. Genom att använda Kerstin Florians hudvård i samband med våra behandlingar, får du det bästa av två världar. Behandlingar med utgångspunkt i beprövade spaterapier, och produkter som förstärker känslan av lugn och harmoni. Meddela vid bokning om du/ni vill njuta lite extra, vi reserverar då bastun med relax för just dig och ditt sällskap. Då ingår: privat bastu 60 min före behandling, fruktfat, lyxiga produkter från Kerstin Florian, lån av badrock, handduk samt tofflor för en kostnad av 225 kr per pers. OBSERVERA ATT DET ALLTID ÄR 24H AVBOKNING/ OMBOKNINGSGRÄNS!         Vid senare avbokning/ombokning eller uteblivet besök, oavsett anledning, debiteras full betalning för vald behandling. Har du friskvårdsbidrag? Hos oss kan du betala med friskvård från ePassi samt wellnet och vi ger dig gärna ett skrivet friskvårdskvitto om du behöver. Om du förköper behandlingen är det viktigt att du tar med dig kvitto på betalningen. Vid betalning med friskvård gäller alltid våra ordinarie priser som inte kan kombineras med rabatter och erbjudande.
15999

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Mia
4.7
(18 betyg)
noImage
Erika
4.8
(28 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
1335 betyg
christina g.
till Marie
Kände mig mycket välkommen,behandlingen var väldigt bra och Marie så skicklig kan varmt rekommendera ett besök Kicki

Visa mer

Madeleine K.
till Christina
Underbar behandling, bodyscrub och massage

Visa mer

Liv F.
till Erika
Mycket bra massage och positivt bemötande!

Visa mer

Maja K.
till Marie
Jättefint bemötande och bra massage! :)

Visa mer

Om företaget

DagSpa Västermalm ligger centralt på S:t Eriksgatan 33 a. Har funnits sedan 2008. Alla spabehandlingar uföres enl Kerstin Florians spakoncept med exklusiva Kerstin Florian produkter. Vi erbjuder dig härliga SPA-behandlingar, välgörande massage samt underbara ansiktsbehandlingar i en lugn och harmonisk miljö.Här finns relax och bastu. Välkommen på behandling av välutbildade terapeuter..

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån08:00 - 20:00
  • Tis08:00 - 20:00
  • Ons08:00 - 20:00
  • Tor08:00 - 20:00
  • Fre08:00 - 20:00
  • Lör09:00 - 18:00
  • SönStängd
 • 0865310 XXVisa nummer

 • St Eriksgatan 33A, 112 39, Stockholm