1. Hem
  2. Hårvård / Frisör Stockholm

Christine Louise

betyg4.6 Fantastiskt bra(320 betyg)
Rålambsvägen 67, 112 56, Stockholm
VÄLKOMMEN! ATT TÄNKA PÅ NÄR DU BOKAR ONLINE! •Läs informationen på behandlingar så det blir rätt bokat. Om du är osäker på vad du ska boka, kontakta oss. •Kontrollera att du angivit rätt kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig vid behov. •16 års åldersgräns på alla kemiska behandlingar. •Alla priser är frånpriser och baseras på tidsåtgång samt produktåtgång. •Hittar du inte en tid som passar via vårt bokningssystem, kontakta oss så försöker vi lösa det. •Vid frågor kontakta salongen via tel. 079 079 00 17 ⚠️ Avbokning sker senast 24 timmar innan bokad tid. Uteblivet besök och sen avbokning debiteras med 70% av priset på den bokade behandlingen. 🐕 Vi har hund på salongen.

Boka tjänst

utövare

noImage
Christine
4.6
(316 betyg)
Frisör
qliro

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
320 betyg
inger B.
till Melisa
Suveränt nöjd med min toppklippning av långt hår 👍 Både elev och ” lärare” trevliga inkännande och lätta på handen när de arbetade. Rekommenderas varmt🤩

Visa mer

Christel W.
till Christine
Och igen levererar Christine! Klipper alltid som man vill ha det. En duktig ,väldigt trevlig frisör.

Visa mer

Sara F.
till Christine
Duktig, kompetent, noggrann, avslappnat

Visa mer

Mira W.
till Christine
Färgade håret hos Christine och resultatet blev helt perfekt trots att utgångsläget var knepigt. Dessutom är hon supergullig och lyhörd. Rekommenderas verkligen!

Visa mer

Om företaget

Christine Louise är en liten hårstudio belägen i Fredhäll, 500 meter från Kristinebergs tunnelbana. Här arbetar vi med noggrant utvalda produkter som både är veganska och ett miljövänligare alternativ. Våra färger är fria från PPD, Resorcinol, Ammoniak och animaliska ingredienser.

Bilder

Detaljer och kontakt