Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Vi är glada att välkomna Er till ChocoLux - en salong utöver det vanliga. ChocoLux är en skönhetssalong för Dig som sätter höga krav på kvalité och service. Vi erbjuder behandlingar i allt inom skönhetsvård och vårt mål är att få våra kunder att uppleva harmoni i en avslappnad miljö.

<3 <3 <3 

ChocoLux
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

i samarbete med UPPLEVELSE.com

Pedikyr
60 min 0,00 kr 0,00 kr Mer info
OBS! Ange värdekod vid bokning i kommentarer.

Du blir väl omhändertagen i en harmonisk och avkopplande miljö. Du får dina fötter vårdade av en professionell fotvårdsspecialist.

Upplevelsen inleds med ett mjukgörande fotbad och fortsätter sedan med att fotvårdsspecialisten avlägsnar eventuella förhårdnader, liktornar och nageltrång. Sedan är det dags för naglar och nagelband att få sin beskärda del av behandlingen. Nu följer en fullständig pedikyrbehandling med nagelklippning, nagel- och hälfilning, rensning av nagelband och polering av nagelplatta. Behandlingen avslutas med en fotmassage.

Fransar & Bryn

BROW LIFT
60 min 695,00 kr 417,00 kr Mer info
Dina bryn får en ny färg, glans och form. Redan efter första gånger blir dina bryn 30% fylligare. Behandlingen har en ökande effekt så dem blir allt finare för varje gång. Resultaten håller i sig i 1,5-2 månader.
LASHLIFT + BROWLIFT
90 min 1.300,00 kr 780,00 kr Mer info
En kombo av franslaminering/fransböjning samt browlift.

Beskrivning för BROWLIFT: Dina bryn får en ny färg, glans och form. Redan efter första gånger blir dina bryn 30% fylligare. Behandlingen har en ökande effekt så dem blir allt finare för varje gång. Resultaten håller i sig i 1,5-2 månader.

Beskrivning för LASHLIFT: Ögonfransböjning som håller i ca 8 veckor. Perfekt lösning för dem som har raka fransar och vill slippa franstång.
LVL Browlift
60 min 950,00 kr 570,00 kr
LVL står för Längd, Volym, och Lift. Den fantastiska alternativ till ögonfransförlängning!
LVL har utformats för att förbättra dina naturliga ögonfransar, för att skapa en illusion av längre och tjockare fransar.


•Inget lim eller lash extensions används.
•Ingen mascara behövs.
•Varar upp till 6 veckor!
•Kräver ingen underhåll.

Med LVL, dina resultat är omedelbart synliga, plus din fantastiska nya look kommer att vara upp till 6 veckor.
LVL är en prisvärd alternativ för ögonfransförlängning, kräver inte samma underhållning och skadar inte ens naturliga fransar!
WOW BROW- Henna Spa
60 min 590,00 kr 354,00 kr Mer info
Är Du trött på att dagligen måla Dina ögonbryn och är inte riktigt redo för att tatuera dem permanent- då är en BIO TATUERING av ögonbryn en perfekt behandling för Dig!

Henna Spa - är en spa behandling med semi-permanent färg som skulpterar och markerar Dina ögonbryn.
Våra produkter innehåller ingen bly eller ammoniak och kräver ingen användning av väteperoxid vilket gör att behandlingen förstör inte naturliga bryn i längden till skillnad från många andra märken.

Boka tid redan idag och njut av Dina perfekta ögonbryn i 3-4 veckor!

Konstnaglar / Naglar

Bortagning av konstmaterial inkl mini manikyr samt Natural Nail Boost.
Upplösning av gellack inkl mini manikyr samt Natural Nail Boost.
Gellack / Shellack
60 min 500,00 kr 300,00 kr Mer info
Permanent lackning ink mini manikyr. Skonsam behandling som ger extra styrka för ens egna naglar samt färg som håller upp till 4 veckor. Löses enkelt upp med gelremover.

Manikyr

ChocoLuxury Manikyr
60 min 649,00 kr 389,40 kr Mer info
Mjukgörande handbad, rengöring av nagelband, formning av nageln, chocoPeeling samt chocoMask med paraffinbad. Behandling avslutas med glanslackning.


Pedikyr

Gellack på tårna.
60 min 500,00 kr 300,00 kr Mer info
Formning av naglar, rensning av nagelband samt aplicering av gellack.
Luxury Pedikyr
60 min 600,00 kr 360,00 kr Mer info
Avslappnande och mjukgörande fotbubbelbad, vård av nagelband, fötterna filas och peelas mjuka. Rengörande samt återfuktande fotmask. Bahandling avslutas med skön massage samt glanslack.
Avslappnande och mjukgörande fotbubbelbad, vård av nagelband, fötterna filas och peelas mjuka. Bahandling avslutas med skön massage samt glanslackning.

Obs! Man lägger på endast top coat, ej färg.
Avslappnande och mjukgörande fotbubbelbad, vård av nagelband, fötterna filas och peelas mjuka. Bahandling avslutas med skön massage samt permanent lackning.
Avslappnande och mjukgörande fotbubbelbad, vård av nagelband, fötterna filas och peelas mjuka. Bahandling avslutas med skön massage samt permanent lackning.

Vaxning

Vaxning ansikte
45 min 500,00 kr 300,00 kr
Vaxning haka
15 min 200,00 kr 120,00 kr
Vaxning överläpp & haka
20 min 300,00 kr 180,00 kr

ChocoLux

Vi är glada att välkomna Er till ChocoLux - en salong utöver det vanliga. ChocoLux är en skönhetssalong för Dig som sätter höga krav på kvalité och service. Vi erbjuder behandlingar i allt inom skönhetsvård och vårt mål är att få våra kunder att uppleva harmoni i en avslappnad miljö.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider tis-fre: 12.00-20.00
lör : 10.00-16.00
Adress
Valhallavägen 80
114 27 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗