CCC Studio Kroppsterapi

betyg4.9 Fantastiskt bra(52 betyg)
Hammargatan 1, 11430, Stockholm
Varmt välkommen till CCC Studio Kroppsterapi i Östermalm ! Det är en mysig lokal där ingången till salongen ligger i mitten av trappan runt husknuten, som leder ner till Karlavägen från Eriksbergsgatan. Cafet Rabbit ligger strax nedanför och över gatan ligger fiket Mr Cake.

Boka tjänst

  • 40%Djupmassage ( triggerpunkter / muskelknutar ) - 50 min50 minuter, 597 kr (ord. 995 kr) · Mer infoFör tider fram till 9 aug

Personal

noImage
Claudia
(52 betyg)
Massageterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
52 betyg
till Claudia
Kan varmt rekommendera Claudia om du söker en bra massör.

Visa mer

till Claudia
Fantastisk massage! Kom mycket avslappnad därifrån

Visa mer

till Claudia
Kändes mycket bra och proffsigt.

Visa mer

till Claudia
Underbar gravidmassage. Rekommenderas starkt!

Visa mer

Om företaget

I en mysig och fin skönhetssalong som du kan njuta av sköna kroppsbehandlingar, oavsett om det är för avkoppling, behandling eller idrottsskador. Välj CCC Studio Kroppsterapi när du behöver en klassisk / avslappnande massage, en idrottsmassage / behandlande djup massage eller en gravidmassage / avkopplande skönt massage.  Vi på CCC Studio Kroppsterapi brinner verkligen för att kunna ge dig profesionella massagebehandlingar. Vi har som mål att ge dig som kund den bästa behandlingsupplevelsen. Här accepteras Swish och kortbetalning. Vi tar inte emot kontanter. Varmt välkommen till CCC Studio Kroppsterapi i Östermalm !

Bilder