1. Hem
  2. Massage Stockholm

Catarinas Massage & Hälsa

betyg4.7 Fantastiskt bra(28 betyg)
Din Hälsa, Hagagatan 6, 113 48, Stockholm
Välkommen till Catarinas Massage & Hälsa! Jag heter Catarina Cedervall och är certifierad medicinsk massageterapeut. Är också diplomerad lymf-och koppningsmassör. Jag finns på Hagagatan 6, på en klinik som heter Din Hälsa. Har bokningsbara tider på måndagar mellan 10-17 jämna veckor och mellan 14-20 udda veckor, samt tisdagar 11-17 udda veckor. Du kan betala med Swish, kontanter eller kort online eller via Qliro. En behandling hos mig räknas som friskvård och kan dras på ditt friskvårdsbidrag och du kan få ett kvitto i ditt namn som bekräftar det. Jag är fullt försäkrad genom Massörernas Yrkesförbund, vilket innebär att du som kund omfattas av deras patientförsäkring. Jag är även certifierad/kvalitetssäkrad av Branschrådet Svensk Massage. Talar både svenska och engelska flytande.
7817

Boka tjänst

Personal

noImage
Catarina Cedervall
4.7
(28 betyg)
Cert. Medicinsk Massageterapeut
qliro
Jag heter Catarina Cedervall och är certifierad medicinsk massageterapeut. Är också diplomerad lymf-och koppningsmassör. Finns på Hagagatan 6 i Stockholm, vid Odenplan och jag är bokningsbar via BokaDirekt.se. Jag har tider på måndagar samt varannan tisdag. Du kan betala med Swish, kontanter eller online via Qliro. En behandling hos mig räknas som friskvård och kan dras på ditt friskvårdsbidrag. Du får ett kvitto i ditt namn som bekräftar det. Jag utför skräddarsydda massagebehandlingar efter kundens behov, både i behandlande och i förebyggande syfte för att få bukt med funktionella åkommor. Har även fokus på avslappning i musklerna och kroppen för att i sin tur lugna sinnet. Träning- och avslappningsövningar och stretch ingår ofta i behandlingarna. Behandlingar jag utför är klassisk massage, behandlande/terapeutisk massage, andningsmassage enligt Lotorpametiden, taktil massage, koppning och lymfmassage. Jag är fullt försäkrad genom Massörernas Yrkesförbund, vilket innebär att du som kund omfattas av deras patientförsäkring. Jag är även certifierad/kvalitetssäkrad av Branschrådet Svensk Massage.

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
28 betyg
Erika F.
till Catarina Cedervall
Superbra bra bemötande och utförande! Tog behandlande massage och Catarina lyssnade noga på vad hon skulle fokusera på. Rekommenderar varmt!

Visa mer

Helge Y.
till Catarina Cedervall
Kunnig och trevligt bemötande

Visa mer

Tina E.
till Catarina Cedervall
Den bästa massage jag någonsin varit på, kommer boka igen!

Visa mer

Vasco C.
till Catarina Cedervall
Fantastisk massage! Catarina hittade precis rätt ställen att massera och löste upp alla mina spänningar! Väldigt trevligt och professionellt bemötande, samt mysiga lokaler. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Om företaget

Jag utför skräddarsydda massagebehandlingar efter kundens behov, både i behandlande och i förebyggande syfte för att få bukt med funktionella åkommor. Har även fokus på avslappning i musklerna och kroppen för att i sin tur lugna sinnet. Träning- och avslappningsövningar och stretch ingår ofta i behandlingarna.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07368739 XXVisa nummer

  • Din Hälsa, Hagagatan 6, 113 48, Stockholm