1. Hem
  2. Massage Stockholm

Catarinas Massage & Hälsa

betyg4.8 Fantastiskt bra(112 betyg)
Din Hälsa, Hagagatan 6, 113 48, Stockholm
Välkommen till Catarinas Massage & Hälsa! Jag heter Catarina Cedervall och är certifierad medicinsk massageterapeut. Är också diplomerad lymf-och koppningsmassör. Jag finns på Hagagatan 6, på en klinik som heter Din Hälsa. Har bokningsbara tider på måndagar mellan 10-17 jämna veckor och mellan 14-20 udda veckor, samt tisdagar 11-17 udda veckor. Du kan betala med Swish, kontanter eller kort online eller via Qliro. En behandling hos mig räknas som friskvård och kan dras på ditt friskvårdsbidrag och du kan få ett kvitto i ditt namn som bekräftar det. Jag är fullt försäkrad genom Massörernas Yrkesförbund, vilket innebär att du som kund omfattas av deras patientförsäkring. Jag är även certifierad/kvalitetssäkrad av Branschrådet Svensk Massage. Talar både svenska och engelska flytande.
7817

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
112 betyg
Anna N.
till Catarina Cedervall
Inkännande. Professionell. Gav bra tips på enkla övningar att göra hemma.

Visa mer

Elizabeth N.
till Catarina Cedervall
Thank to Catarina for another extremely lovely massage. I will be back!

Visa mer

Christina w.
till Catarina Cedervall
Super nöjd med lymfmassagen✨

Visa mer

Rebecka B.
till Catarina Cedervall
Helt underbart! Kan varmt rekommendera denna behandling!

Visa mer

Om företaget

Jag utför skräddarsydda massagebehandlingar efter kundens behov, både i behandlande och i förebyggande syfte för att få bukt med funktionella åkommor. Har även fokus på avslappning i musklerna och kroppen för att i sin tur lugna sinnet. Träning- och avslappningsövningar och stretch ingår ofta i behandlingarna.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07368739 XXVisa nummer

  • Din Hälsa, Hagagatan 6, 113 48, Stockholm