1. Hem
  2. Massage Stockholm

Catarinas Massage & Hälsa

betyg4.8 Fantastiskt bra(82 betyg)
Din Hälsa, Hagagatan 6, 113 48, Stockholm
Välkommen till Catarinas Massage & Hälsa! Jag heter Catarina Cedervall och är certifierad medicinsk massageterapeut. Är också diplomerad lymf-och koppningsmassör. Jag finns på Hagagatan 6, på en klinik som heter Din Hälsa. Har bokningsbara tider på måndagar mellan 10-17 jämna veckor och mellan 14-20 udda veckor, samt tisdagar 11-17 udda veckor. Du kan betala med Swish, kontanter eller kort online eller via Qliro. En behandling hos mig räknas som friskvård och kan dras på ditt friskvårdsbidrag och du kan få ett kvitto i ditt namn som bekräftar det. Jag är fullt försäkrad genom Massörernas Yrkesförbund, vilket innebär att du som kund omfattas av deras patientförsäkring. Jag är även certifierad/kvalitetssäkrad av Branschrådet Svensk Massage. Talar både svenska och engelska flytande.
7817

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
82 betyg
Anna-Karin N.
till Catarina Cedervall
Fick en ordentlig genomgång av hela kroppen. Jätteskön massage med bra tryck. Går gärna tillbaka!

Visa mer

Terese S.
till Catarina Cedervall
Underbar behandling. Hon lyssnade på vad jag sa om smärtor i ryggen och löste upp alla knutar som gett mig så mkt smärtor. Tack Catarina!

Visa mer

payel h.
till Catarina Cedervall
så nöjd!

Visa mer

Malin N.
till Catarina Cedervall
Fick en mycket behaglig taktil massage som gjorde mig avslappnad.

Visa mer

Om företaget

Jag utför skräddarsydda massagebehandlingar efter kundens behov, både i behandlande och i förebyggande syfte för att få bukt med funktionella åkommor. Har även fokus på avslappning i musklerna och kroppen för att i sin tur lugna sinnet. Träning- och avslappningsövningar och stretch ingår ofta i behandlingarna.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07368739 XXVisa nummer

  • Din Hälsa, Hagagatan 6, 113 48, Stockholm