1. Hem
  2. Massage Stockholm

Catarinas Massage & Hälsa

betyg4.8 Fantastiskt bra(50 betyg)
Din Hälsa, Hagagatan 6, 113 48, Stockholm
Välkommen till Catarinas Massage & Hälsa! Jag heter Catarina Cedervall och är certifierad medicinsk massageterapeut. Är också diplomerad lymf-och koppningsmassör. Jag finns på Hagagatan 6, på en klinik som heter Din Hälsa. Har bokningsbara tider på måndagar mellan 10-17 jämna veckor och mellan 14-20 udda veckor, samt tisdagar 11-17 udda veckor. Du kan betala med Swish, kontanter eller kort online eller via Qliro. En behandling hos mig räknas som friskvård och kan dras på ditt friskvårdsbidrag och du kan få ett kvitto i ditt namn som bekräftar det. Jag är fullt försäkrad genom Massörernas Yrkesförbund, vilket innebär att du som kund omfattas av deras patientförsäkring. Jag är även certifierad/kvalitetssäkrad av Branschrådet Svensk Massage. Talar både svenska och engelska flytande.
7817

Boka tjänst

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
50 betyg
Annika S.
till Catarina Cedervall
Inkännande och så bra massage

Visa mer

Pauline H.
till Catarina Cedervall
Mycket bra och skön massage! Catarina är väldigt behaglig och lyhörd för ens önskemål. Rekommenderas!

Visa mer

Caroline B.
till Catarina Cedervall
Mycket bra koppningsmassage!

Visa mer

Linda K.
till Catarina Cedervall
Bra massage, som kunde anpassas till de problem jag har. Catarina frågade också under massagens gång om trycket var bra vilket uppskattas så har man möjlighet att säga till :)

Visa mer

Om företaget

Jag utför skräddarsydda massagebehandlingar efter kundens behov, både i behandlande och i förebyggande syfte för att få bukt med funktionella åkommor. Har även fokus på avslappning i musklerna och kroppen för att i sin tur lugna sinnet. Träning- och avslappningsövningar och stretch ingår ofta i behandlingarna.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07368739 XXVisa nummer

  • Din Hälsa, Hagagatan 6, 113 48, Stockholm