1. Hem
  2. Massage Kristianstad

C4 Gruppen

betyg4.7 Fantastiskt bra(714 betyg)
Östra Storgatan 39, 291 31, Kristianstad
Välkommen till oss på C4 Gruppen! Här kan du boka tider till alla våra terapeuter. Hittar du ingen tid som passar så prova att söka på en kortare behandlingstid. Kontakta oss gärna på telefon för akuttider om du inte hittar någon som passar. Vi har rabattavtal med Kristianstad kommun, Region Skåne och Friskis&Svettis. Även pensionärs- och studentrabatt! Vi är ansluta till både Benify och ePassi. Varmt välkommen!
6154

Boka tjänst

utövare

noImage
Vakant
4.6
(117 betyg)
Diplomerad massör
noImage
Marie
4.6
(248 betyg)
Diplomerad Massör/Laserterapeut
noImage
Ida
4.7
(39 betyg)
Diplomerad massör
noImage
Roger
4.7
(65 betyg)
Certifierad medicinsk Massageterapeut
noImage
Stella
4.8
(208 betyg)
Auktoriserad hudterapeut/massör

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
714 betyg
maysaa h.
till Mary
Otroligt bra massage! Lugn och lyhörd efter önskemål. Besitter bra kunskap!

Visa mer

Christina H.
till Marie
Var ganska oskönt. Inte så mycket massage på rygg och axlar som önskat, utan mest på kroppsdelar där jag inte förväntar mig massage. Jag kommer inte komma tillbaka frivilligt.

Visa mer

C4 Gruppen
Hej Christina! Vi tycker såklart det är tråkigt att du inte var nöjd. Det är alltid vårt mål att man ska vara även om du nu inte var det. Men vi blir lite fundersamma då du bokat två stycken 60 minuter helkroppsmassage men önskar i efterhand att det skulle vara mer rygg och axlar?! En helkropp är hela fram och baksidan, inklusive säte, dekolletage, armar, händer osv. Den informationen hade vi behövt när du var här så kunde vi ändrat behandlingen till en kortare med fokus rygg, axlar och nacke. Enlig önskemål. Så att få läsa det såhär i efterhand att du inte var nöjd är jättetråkigt. Men det blir ju svårt för oss att göra en annan behandling än den du bokat om det inte kommuniceras! Med vänlig hälsning C4 Gruppen

Visa mer

Amela A.
till Mary
Som en ny människa efter massage hos Mary

Visa mer

Maryam M.
till Ida
Helt underbart

Visa mer

Om företaget

Välkommen till C4 Gruppen. C4 Gruppen är det äldsta friskvårdsföretaget i Kristianstad inom friskvård, massage, laserterapi och rehabilitering. Företaget startade år 2000. Sedan 2018 erbjuder vi även hudvård och fotvård och 2022 startade vi även med Botox&fillers. Vår kompetens och erfarenhet borgar för en kvalitativ friskvård och hudvård med långsiktiga positiva resultat. Vi är Certifierade Medicinska Massageterapeuter (MMT), Diplomerade Massörer, Laserterapeuter och auktoriserade Hudterapeuter med olika specialkompetenser. Vi är medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, SHR, anslutna till IVO, är välutbildade, och har patient- och ansvarsförsäkring. Vi har i vårt produktsortiment märken som Stärkevästen, Sasco, Ormsalva, Medik8, PÜR Cosmetics, Marc Inbane, Comfort Zone och Butter London. Välkommen du med!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån10:00 - 18:00
    • Tis10:00 - 18:00
    • Ons10:00 - 18:00
    • Tor10:00 - 18:00
    • Fre10:00 - 18:00
    • Lör10:00 - 15:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Dessa tider gäller bokningsbara tider. Vår växel är öppen måndag-fredag 08-17. Avvikande öppettider kan förekomma.
  • 0442097 XXVisa nummer

  • Östra Storgatan 39, 291 31, Kristianstad