Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Som ny kund får du 10% rabatt på din första behandling! Rabatten gäller ej på botox, fillers, injektionsbehandlingar, profhilo, kurer och paket. Läs mer om alla aktuella erbjudande på https://beautyka.se OBS! Rabatter och kampanjer går ej att kombinera. Avbokning ska ske senast 24 timmar före avtalad tid, ej avbokad tid debiteras med 100% av behandlingens pris. Vi tar Swish då vi inte hanterar kontanter. Hos oss kan du betala direkt med mobilen - enkelt, snabbt och säkert. Följ oss: https://www.facebook.com/beautyka.ab/ https://www.instagram.com/beautyka.se/ Läs mer på  https://beautyka.se/behandlingar/
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar Klassiska

En C-vitamin boost, som tillför vitaminer och näring till huden och ger den en fantastiskt lyster!
C-vitamin aktiverar huden på djupet och har en stimulerar effekt på bildandet av kollagen, vilket har stor betydelse för hudens spänst. Den har en djupgående renande och uppklarande verkan som direkt gör att huden känns vital och fräsch.

Rengöring, hudanalys, portömning ,peeling, ansiktsvatten, C-vitamin, ultraljud, mask och avslutande kräm

Bra för hud med orenheter, mild acne, pigmentering, linjer & rynkor m.m.

Efter behandlingen får du en stunds personlig produktrådgivning och relevanta råd för att kunna fortsätta ta hand om din hud hemma för bästa resultat.
En behandling som passar alla.
LYX ansiktsbehandling
55 min 1.950,00 kr 1.170,00 kr Mer info
Vill du unna dig det bästa så boka en Lyxbehandling hos oss!

Behandlingen är till för att du ska njuta. Låt dig bli ompysslad och få lystergivande ansiktsbehandling!

I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, återfuktande samt balanserade djupt verkande professionell serum, marin mask och avslutande kräm.

En behandling som passar alla.

Microneedling / Dermapen / Nålning

Dermapen Microneedling behandling i asiktet med Filorga vitamincocktail ger lyster, glow, spänst och fukt.
Antiåldrande & föryngrande & spänstgivande ansiktsbehandling med bra resultat
Reducerar rynkor, minskar porer, ljusar upp pigmenteringar, stramar åt huden.
Unna dig en lyxig behandling med microneedling och vitaminberikat serum från Filorga. Behandling ger mycket fukt och näring till din hud, jämnar ut hudton och förbättrar hudtextur. Microneedling med Filorga hjälper att belämpa rynkor, fina linjer och förebygga förlust av elasticitet i huden.
Få en fast, fräsch och spänstig hud med denna fantastiska behandling!
Microneedling behandling ger din hud ökad spänst och elasticitet, slätar ut rynkor och fina linjer, förebygger post-akne ärr och blemmor samt ökar hyns lyster. Filorga vitamincocktail tillför din hud vårdande vitaminer och näring för att främja cellernas ämnesomsättning, öka syreupptag och ge dig en vacker och hälsosam hud.
Denna behandling är djupt återfuktande, närande, stärkande och föryngrande.
Microneedling dermapen ansiktsbehandling med kemisk peeling AHA, BHA syra.
Microneedling passar perfekt för att uppnå uppstramande, spänstgivande, antiåldrande resultat.
Dermapen behandling jämnar ut hudfärg, förbättrar hudtextur, slätar ut rynkor och reducerar ärr och blemmor.
Bra val för att minska post acne ärr & pigmenteringar.
Bekämpar mörka solfläckar i ansiktet, på pannan & kinderna.
Microneedling med kemisk peeling är en effektiv behandling mot rynkor, solfläckar, förlorad spänst, post-akne ärr, blemmor och dålig hudtextur. Kemisk peeling sätter igång cellomsättning i huden och hjälper att polera bort ojämnheter, föroreningar och döda hudceller från hudyta. Microneedling hjälper att släta ut rynkor och öka hudens elasticitet genom att öka kollagenproduktion i huden och främja hälsosam återfuktning genom alla hudlager.

Dermaceutic Ansiktsbehandlingar

Milk Peel Dermaceutic
30 min 1.450,00 kr 870,00 kr Mer info
En behandling som passar perfekt för dig som vill reducera rynkor, jämna ut hudton och öka fuktighet i huden. Förbättrar hudens lyster och klarhet. Främjar homogen hy. Minskar uppkomsten av pigmentfläckar och är lämplig för alla hudtyper.

Milk Peel har optimal kombination av 3 aktiva ingredienser.

Behandlingen som ger omedelbart och långvarigt resultat. Ökar effekten av övriga estetiska behandlingar som mesoterapi och microneedling.

MILK PEEL utförs i kur om 4, en gång varannan vecka.
Består av 50% glykolsyra, 10% mjolksyra, 4% salicylsyra

pH1,9

Passar perfekt för dig som vill motverka fina linjer, ojämn hudton samt elasticitetsförlust.
Stimulerar epidermisfunktion.
Reglerar fetproduktion och minskar vidgade porer.
Jämnar ut hudton.
Påskyndar cellförnyellsen.

Kunder bör följa den ordinerade post peel produkterna K Ceutic , Hyal Ceutic och Regen Ceutic för att förstärka behandlingsresultatet.

Att använda Sun Ceutic SPF50 är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Notera att det rekommenderas att överdriven solexponering bör undvikas, särskilt i 20 dagar före behandling och gärna en månad efter behandlingarna.

Eventuell rabatt dras i kassan.

Jett Plasma / Plasmapen (Ögonlockslyft, Skintagsborttagning) utförs av Läkare

Behandlingen som är inriktad på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla hudens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. JETT Plasma Silver eller ”Lift & Tight” erbjuder en effektiv och djupverkande behandling. Behandlingen är baserad på två fysiska metoder som PLASMAFLÖDE + ELEKTROFORES. Tack vare plasmaflöde normaliseras och balanseras cellernas funktioner. Effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat.

Behandlingen utförs som kur om 5-6 behandlingar. Första veckan utförs 1 behandling och resterande behandlingar med 1 veckas mellanrum. Rekommenderas som underhållsbehandling efter 3 månader.

Kontraindikationer:
Pacemaker, Holter monitor eller en annan implanterad elektrisk apparat, epilepsi, graviditet, närvaron av metallsubstitut på behandlingsstället, akut inflammatorisk sjukdom, onkologisk sjukdom.

Eventuell rabatt dras i kassan.
GNISTSTRÅLEBEHANDLING

JETT Plasma Gold är en behandling som erbjuder effektiv huduppstramning, speciellt lämplig för behandling av rynkor/linjer runt ögon, mun och ögonlockslyft (Blefaroplastik). En behandling som tar bort och korrigerar oönskade huddefekter som kärl-/pigmentförändringar och godartade ytliga hudförändringar.

Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling. Behandlingen kan vid behov upprepas efter individuelt anpassad tid. Vanligen uppnås kollagenstimulerande effekt fortlöper i vävnaden upp till 3 månader efter behandling.

JETT Plasma Gold är en s.k. ablativ behandling (ytslipande) som ger en lätt rodnad och svulnad. Rodnaden övergår till mörkare hud som försvinner när ny hud ersätter gammal, vanligvis inom 5-10 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa behandlingsrekommendationer och endast förhålla sig till de produkter som tillskrivits.

Med 1 gold munstycke tillämpas 2 behandlingstekniker: Dotting för djupare rynkreducering/vävnadsuppstramning och Scanning för ytligare rynkreducering/vävnadsuppstramning.

Kontraindikationer:
Pacemaker, Holter monitor eller en annan implanterad elektrisk apparat, epilepsi, graviditet, närvaron av metallsubstitut på behandlingsstället, akut inflammatorisk sjukdom, onkologisk sjukdom.

Behandlingen inleds med applicering av lokalbedövande kräm (alt. injektion). Teknikerna anpassas efter behandlingsområdets känslighet och behov. Vid djupare linjer och mer framskridet åldrande används Dotting-tekniken. Vid ytligare linjer och/eller känsligare områden används Scanning-tekniken. Behandlingen avslutas med lugnande mask.

Kemisk & Medicinsk peeling (AHA, BHA,TCA)

Kemisk peeling ansikte Syra väljs efter din hudtyp.
Anti-age. Mot akne och post-akne ärr. Mot pigmenteringar. För fukt mm.

I den här behandlingen väljer vi en syra som anpassas efter just din hudtyp. Vi har ett väldigt stort sortiment att välja på när det gäller kemiska peelingar: AHA syror (mandelsyra, citronsyra, glykolsyra), BHA (salicylsyra olika koncentrationer).
Syra anpassas efter hudtyp och önskemål.
Vi arbetar med Syra peels som har ett bra kvalité för att ge dig det bästa resultatet.

Passar perfekt för dig som vill jobba med hudstruktur , öka hudens fasthet, släta ut rynkor, motverka och reducera acne och pigmenteringar.

3- 5 behandlingar i kur rekommenderas alltid.

Paketpris

Få en lyxig, föryngrande och uppfräschande kombinationsbehandling: PRX-T33 kemisk peeling och microneedling samtidigt!

PRX-T33 är en speciell form av TCA syra som polerar hudyta, sltar ut rynkor och fina linjer, ökar hudens lyster och jämnar ut hudtonen. Väteperoxid och kojic syra som ingår i PRX-T33 återställer hudens ungdomliga volym och förbättrar hudens spänst och elasticitet medan TCA syra i 33% koncentration sätter igång produktion av kollagen och hyaluronsyra i huden. PRX-T33 ger dig en snabb föryngrande och uppfräschande effekt!

Förstärk effekten av PRX-T33 med en efterföljande microneedling som polerar hudyta, förbättrar hudtexturen, minskar förstorade porer och post-akne ärr och hjälper att bli av med rynkor!

Denna lyxiga kobimnationsbehandling av PRX-T33 och microneedling ger dig bästa möjliga effekten och förbättrar hudens utseende och hälsa snabbt!

Behandlingar mot åldrande, Anti-Age för mogen hud

Denna föryngrande och uppfräschande ansiktsbehandling bygger på att förebygga förlust av elasticitet och spänst i huden, motverka uppkomst av rynkor och reparera befintliga tecken på åldrande. Under behandlingen använder vi professionella hudvårdsprodukter med hyaluronsyra, vitamin C och E, oligopeptider och vulkaniska mineraler som alla hjälper att släta ut huden, återställa dess spänst och förbättra fasthet.

Denna föryngrande ansiktsbehandling passar för alla kön och hudtyper. Du kan göra behandlingen för att förebygga uppkomst av rynkor och slapphet i huden eller för att behandla befintliga rynkor, fina linjer, nedsatt elasticitet och förlorad spänst. Med denna ansiktsbehandling får du en slät, spänstig hud med förbättrad hudton och lyster! Behandling passar för alla 35+

I behandling ingår en djuprengöring med en ansiktstvätt och en rengörande och uppvärmande ansiktsmask med alger som öppnar porerna och avlägsnar toxiner och miljöföroreningar från huden. En efterföljande massage med hyaluronsyra hjälper att få en avslappnande och behaglig känsla i huden , öka blodcirkulation och förbättra hudens spänst. Efteråt får du en uppvärmande, närande och utslätande mask följd av en gips-mask för att forma ansiktskonturer och skapa mer definition på ansiktet och halsen. Vi avslutar behandling med en avslappnande och lymfdränerande massage med serum berikat med vitaminer och hyaluronsyra.

Behandling ger ett omedelbart lyft och utslätning av huden. Rekommenderas att göra i en kur på 5-6 behandlingar för att få bäst effekt.

I behandling ingår ansikte och hals.
Har du mycket stress på jobbet eller bor i en stor stad? Märker du att din hud har blivit torr, irriterad och tappat lyster? Har första rynkorna och mörka fläckarna visat sig på din hy? Då är denna uppfräschande och lystergivande ansiktsbehandling perfekt för dig!

Djupt rengörande ingredienser hjälper att avlägsna döda hudceller och föroreningar från hudytan och förbättra hudens absorptions- och reparationsförmåga. Ansiktsbehandling för trött, stressad och miljöskadad hud riktar sig till att förbättra hudens hälsa, återställa fuktnivå och förbättra hudtonen för att ge dig en fräsch och strålande hud för länge!

Antioxidanter och mjukgörande vitaminer jobbar tillsammans på att neutralisera fria radikaler, skydda huden mot oxidativ stress och förebygga uppkomst av rynkor, slapphet och mörka fläckar i huden. Två-fas ansiktsmask och en avslappande ansiktsmassage rengör huden från toxiner, ökar hyns syreupptagningsförmåga och slätar ut rynkor och fina linjer.

Olipeptider från alger tillför din hud mycket fukt och näring, skyddar huden mot miljöföroreningar och inger dig mycket lyster och fräschhet.

För optimal effekt rekommenderar vi en kur på 3-4 behandlingar med 2 veckors mellanrum.

Beautyka Hudvårdsklinik i Vasastan/Solna, Stockholm

Vi är otroligt stolta över att erbjuda dig tillgång till en komplett hudvård med vetenskapligt utvecklade och avancerade hudvårdsprodukter. Hos oss hittar du ett personligt anpassat och professionellt bemötande, information om behandlingar, rekommendationer och råd samt svar på alla dina frågor.
Du är välkommen att besöka vår hudvårdssalong i Stockholm för att få närmare kontakt med våra Auktoriserade och CIDESCO diplomerade hudterapeuter, medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisatoun) och CIDESCO samt leg läkare. Vi erbjuder stort sortiment tjänster och behandlingar för alla åldersgrupper och hudtyper.

Varmt välkomna!

Följ oss:
https://www.facebook.com/beautyka.ab/
https://www.instagram.com/beautyka.se/

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Fredag: 10.00-19.00
Lördag: 11.00-18.00
Söndag: Stängd
Öppet vid bokningar.

Kontantfri salong.
Betalningmetod: swish och faktura.
Adress
Hagaesplanaden 58
113 66 Stockholm Solna Vasastan
Vasastan, Solna, Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗