1. Hem
  2. Vad Stockholm

Beauty Salong

betyg4.8 Fantastiskt bra(431 betyg)
Franzéngatan 31, 112 16, Stockholm
BEAUTY SALONG Vår grundfilosofi är erbjuda våra kunder en upplevelse av bästa tjänster och service med bästa produkter. Med de här grundreglerna i vårt företag strävar vi att ge en skön, härlig och lyxig stund för våra kunder. Detta gör vi genom att kombinera kreativitet, kvalitet, trend och nya idéer. För oss ligger kunder i fokus från början till slut i ett möte med vår välutbildade frisörer, så när kunden lämnar vår salong, ska vi ha gjort vårt bästa för att kunden ha med sig en ökad självkänsla med en frisyr som passar ens personlighet och utseende. Varmt välkomna!

Boka tjänst

utövare

noImage
Vahid
4.8
(166 betyg)
frisör, barberare
+5
noImage
Sepideh
4.9
(265 betyg)
Frisör, färgspecialist, hårstylist
+24

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
431 betyg
Amir K.
till Vahid
Jag starkt rekommendera Vahid som bästa frisör i stockholm. Noggrann, trevlig och duktig. 💇🏻‍♂️

Visa mer

Melina H.
till Sepideh
Alltid lika nöjd när jag går till Beauty Salong och Sepideh. Idag klippte hon min dotters krulliga och tjocka hår. Dottern blev jättenöjd med sin nya frisyr. Rekommenderar verkligen salongen

Visa mer

Tiam T.
till Sepideh
Jag är väldigt nöjd med mina behandlingar hos Sepideh där hon utför sitt arbete både noggrant och över förväntan. Jag brukar fixa mina tråda mina ögonbryn, klippa, färga samt rakföna håret hos henne. Samtliga gånger har jag varit nöjd med både bemötandet och utförandet. Jag kan varmt rekommendera Beauty Salong!

Visa mer

Tove S.
till Sepideh
Jag sköter inte alls mitt hår som jag ska men varje gång jag går härifrån är jag som en ny människa! En trevlig timme senare är håret snyggt och glansigt.

Visa mer

Om företaget

BEAUTY SALONG Hos oss står du alltid i centrum. Oavsett hur din dag har varit eller vilka utmaningar du står inför, så är vår vision alltid att sätta guldkant på din tillvaro. Varje kund är unik och vår uppgift är att framhäva det bästa i var och en. Målet är att du ska känna dig som ditt absolut bästa jag när du lämnar salongen - inifrån och ut! Varmt välkomna!

Bilder

Detaljer och kontakt