1. Hem
 2. Hudvård Örebro

Beauty By S

betyg4.9 Fantastiskt bra(157 betyg)
Rudbecksgatan 52F, 702 23, Örebro
Hos oss finner du lugn och lyx i vardagen. Vi hjälper er med allt ni önskar för att göra er dag mer strålande genom att prova våra behandlingar så som ansiktsbehandling utifrån er behov. Jag erbjuder säkra behandlingar av hög kvalitet och du kommer känna dig trygg och omhändertagen hos mig. Jag är Auktoriserad till Hud-och Spa-terapeut. Jag är teckenspråkskunnig . Hos mig får ni en avancerad hudanalys där vi gå genom eventuella hudproblem och lösningar, även vilka behandlingar som passar dig och bestämmer vilka produkter du behöver.
7681

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
157 betyg
Amal a.
till Shpresa
Avslappnande gravid massage och unikt upplevelse. Tack Shpresa😊😊

Visa mer

Ulrika B.
till Shpresa
Kan varmt rekommenderas! Kunnig och hjälpsam. Toppbetyg från mig.

Visa mer

Ergin B.
till Shpresa
Duktig på det hon gör.

Visa mer

Fekreyesus Y.
till Shpresa
Trevlig proffsig och kunnig.

Visa mer

Om företaget

Varmt välkommen till Örebros mysigaste salong med många olika kompetenser inom, hudvård, Spa, massage, och kostrådgivning! Våra målsättning är att erbjuda de senaste rören och de bästa fungerande koncepten inom hudvård & hälsa för ett bra resultat för alla. Privatpersonen eller företag. Jag är teckenspråkstalande; något jag är väldigt stolt över för att så många som möjligt ska kunna få möjligheten att få hudvårds behandling och blir förstådd på sitt språk. Använder mig utav ekologiska produkter i den mån det går men naggar inte på resultatet. Resultatinriktade behandlingar med så naturligt innehåll som möjligt strävar och jobbar jag efter. Jag erbjuder mina kunder en personlig hudvårds behandling i en avkopplande atmosfär. Lägger stor vikt i att det arbete jag utför ska vara professionellt utfört och är Auktoriserad hud- och Spa-terapeut samt är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Något jag är väldigt stolt över. Har högt ställda kvalitetskrav på alla mina hudvårds behandlingar och hudvårdsprodukter. Jag erbjuder avancerade ansiktsbehandlingar för alla hudtillstånd t.ex. acne/fet/kombinerad/åldrande/torr/känslig/rosacea/eksem, PRX-T33, Microneedling, kemiskt peeling, plasma pen, frans- och brynfärgning, spa-pedikyr, taktil massage, spa-massage, svensk klassisk massage, vakuums, kroppsmassage med lymfdränage, kroppsskrubb och kroppsinpackning samt du kan köpa hud- och kroppsprodukter till hög kvalitet som bara säljs på auktoriserade salonger. Hos oss få du en avancerad hudanalys där vi går igenom eventuella hudproblem och lösningar, även vilken behandling som passar just dig bäst och vilka produkter du behöver. Gratis konsultation/hudanalys. Välkommen som kund du också! Hos oss kan du använda ditt epassi / Friskvårdsbidrag. Hos oss kan du köpa presentkort samt hudvårds produkter till olika hud-problem.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån13:00 - 18:30
  • Tis13:00 - 18:30
  • Ons13:00 - 18:30
  • Tor13:00 - 18:30
  • Fre13:00 - 18:30
  • Lör11:00 - 17:00
  • SönStängd
 • 07236379 XXVisa nummer

 • Rudbecksgatan 52F, 702 23, Örebro