1. Hem
  2. Massage Vällingby

Bea friskvård och samtal

betyg4.7 Fantastiskt bra(119 betyg)
Duvedsvägen 2, 162 65, Vällingby
12138

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Bea
4.7
(119 betyg)
Friskvårdmassör, coach, stödsamtal,
qliro

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
119 betyg
Nataliia Z.
till Bea
Tack för en fantastisk ansiktsmassage i en underbar atmosfär 🤗❤️

Visa mer

Ann-Charlotte Ö.
till Bea
Kunnig, trevlig, väldigt bra massage!

Visa mer

Monika K.
till Bea
Jättenöjd av Kobido massage. Rekommenderar varmt!

Visa mer

Nancy C.
till Bea
Jättebra bemötande, lyhörd och mycket professionellt i sitt sätt att ge massagen. En underbart upplevelse som tog bort några års stress från axlarna och ryggen. Det är verkligen någonting att rekommendera. Bea är super duktig, engagerad och vet precis var hon ska trycka för att hjälpa en med ens stressrelaterade besvär. Mysiga och välkomnande lokaler!

Visa mer

Om företaget

OBS!!! Du kan använda E-passi hos mig och jag samarbeta med Hälsoresurs. Jag vill gärna berätta lite grann om hur jag jobbar här. Min massage-metod är " avslappnande massage" och mjukgör de spända muskler och senor som är trötta eller skadade från vardagsaktiviteter, arbete eller träningspass. Om man tränar brukar man har ont i ryggen, men om man sitter och jobbar på ett kontor brukar man ha ont i axlar, nacke eller armar. Jag blandar både typer av massage för att hjälpa musklerna att slappna av bättre. Med punktmassage håller man kvar trycket bara ett långt andetag, sen släpper man. Det kan orsaka muskelspärr, eller trötthet på olika delar av musklerna. Att få massage kan vara en bra metod för att mjuka upp musklerna, eller behandla de ömma musklerna på ett avslappnande sätt. Jag är certifierat massör på Stockholm massage academy samt coachutbildming.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Varierande öppettider. För dig som vill boka tid skriv gärna meddelande eller ringa.
  • 07200775 XXVisa nummer

  • Duvedsvägen 2, 162 65, Vällingby