1. Hem
  2. Frisör Stockholm

Balayage Stockholm

betyg4.9 Fantastiskt bra(1169 betyg)
Karlavägen 53, 114 49, Stockholm
Varmt välkommen till Balayage Stockholm! Vad roligt att du har valt att komma till oss! Har Du några frågor eller om Du ska göra en stor förändring, har mycket eller långt hår, ring oss på 08-55066605 för att konsultera om att tiden du bokat upp räcker. Vi följer läkemedelsverket rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar. Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring innan sin 18-årsdag. Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren. Alla typer av pastell och extremfärgningar kräver en telefonkonsultation, alternativt välj Makeover i bokningen. Om Du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss, alternativt lägger till lämplig tilläggstjänst, i följande fall: -Om Du vet att du har ett långt, tjockt eller tidskrävande hår. Finns en tilläggstjänst för detta. -Om Du vet med dig att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom. Finns en tilläggstjänst för detta. -Om Du har egen brunn eller badat i pool. Finns en tilläggstjänst för detta. -Om håret ändrat färg/textur. Blivit mörkare eller rödare/guldigare. Särskilt efter utlandsresa. Du kan behöva en rensning av metaller. Finns en tilläggstjänst för detta. -Om Du har använt dig av färgbomber. Särskilt Revlons. Ring oss på 0855066605 -Om Du har använt sprayblond eller växtfärg i ditt hår. Mycket begränsat utbud av färgförändringar finns för dig. Ring oss på 0855066605 -Om Du har använt en så kallad Root Touch up. Särskilt Loreal. En färgad spray som döljer din utväxt. Ring oss på 0855066605 Det är viktigt att Du hör av dig eller bokar rekommenderad tilläggstjänst om något av dessa påståenden stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök och Du ska bli så nöjd som möjligt. Observera att kostnaden för ditt besök då också kommer avvika mot prislistan. Vi debiterar 950:-/h plus materialkostnader. (5kr/g) Varmt välkommen!
1064

Boka tjänst

Klippning

  • 25%
    Klippning-helt ny frisyr/designad klippning
    90 minuter, Från 1 068.75 kr (ord. Från 1 425 kr)Mer info
    För tider fram till 19 apr
    Boka
  • 25%
    Tyst klippning
    60 minuter, Från 712.50 kr (ord. Från 950 kr)Mer info
    För tider fram till 19 apr
    Boka

Bryn Och Fransar

  • 25%
    Färg bryn och fransar inkl brynplock
    30 minuter, 446.25 kr (ord. 595 kr)
    För tider fram till 19 apr
    Boka

Styling

  • 25%
    Tvätt och fön/styling
    45 minuter, Från 562.50 kr (ord. Från 750 kr)Mer info
    För tider fram till 19 apr
    Boka

Personal

noImage
Annelie
4.9
(139 betyg)
Senior Top Stylist/Creative Director
qliro
Erfaren frisör och färgtekniker med över 20 år i branschen på några av Sveriges bästa salonger. Ägare till Balayage Stockholm som också arbetar som tekniker/educator för Balmain Hair och SensiDO Color
noImage
Lena
5
(303 betyg)
Teckenspråkskunnig färgtekniker
qliro
Lena är vår sprudlande och skönsjungande frisörska, som gärna kommunicerar på svenska, engelska och svenskt teckenspråk. Färgtekniker och trefaldig världsmästare i körsång! ;-)
noImage
Kim
5
(302 betyg)
Stylist
qliro
Kim har varit på Balayage Stockholm ända sedan hon var elev! Hon gick ut skolan som Årets bästa elev och vi förstår varför! Kim är nu fullfjädrad frisör och dessutom en väldigt omtyckt sådan! Balayage är hennes specialitet som hon är en stjärna på!
noImage
Amanda
qliro
Amanda som faktiskt gjorde sin praktik på Balayage Stockholm fram till 2016 är nu tillbaka på salongen efter några år på Runys Frisörer i Täby! Blonda hår och extremfärger har alltid varit något Amanda har varit duktig på!
noImage
Emelie
5
(29 betyg)
qliro
Mammaledig blond-expert!
noImage
Sam / Samer
4.9
(113 betyg)
Frisör och barberare
qliro
Hos Sam kan du klippa färga eller fixa snyggaste skägget i stan. Herr och damfrisör som närmast kommer från grannsalongen Arvet. Sam älskar att färga. Allt från enkel utväxt till trendiga avancerade färger och hans specialitet är blonda hår. Han är herrspecialist, allt från de klassiska eleganta frisyrer/klippningar till de moderna frisyrer/klippningar. Han älskar även att klippa och styla barn. Berätta om dina önskemål då kommer han att ge dig råd och hitta den bästa stilen för dig!
noImage
Maria
5
(11 betyg)
Senior Stylist
qliro
Vår erfarne och otroligt duktiga frisör Maria är oss till låns varje torsdag! Hon är väldigt teknisk och nogrann. Du 20% rabatt på just Balayage hos Maria!
noImage
Elev (Student) (Elev)
4.6
(19 betyg)
Trainee på Balayage Stockholm
qliro
Boka tid hos någon av våra elever. De går i årskurs 1-3 och har varierande kunskaper. Räkna alltid med lång behandlingstid och boka inte in viktiga möten efter besöket. Vill du komma till en specifik elev, ring oss på 08 550 66605

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
1169 betyg
Magnus S.
till Annelie
Att gå till Annelie på Balayage är det bästa val du kan göra för ditt hår. Kom ihåg var du läste det först.

Visa mer

Kristina E.
till Kim
Kim har gjort helt fantastiskt jobb på mitt hår och hon är så supertrevlig frisör! Kommer absolut tillbaka till mysiga salongen.

Visa mer

Catherine F.
till Annelie
Anneli är magisk! Hon är oerhört kompetent, inkännande och fantastisk på alla sätt! Jag kan inte nog rekommendera henne och salongen!

Visa mer

Sara D.
till Omi
Omar är så duktig! Kommer definitivt tillbaka!

Visa mer

Om företaget

"Vackra hår är en konst.

Jag är Konstnären och Du är Min målarduk.

Tillsammans skapar Vi ett fantastiskt konstverk.

Ditt hår är Din viktigaste accessoar"

/Annelie Lövgren, grundare Balayage Stockholm

Balayage Stockholm är en frisörsalong med erfarna och framgångsrika frisörer som har jobbat på några av Stockholms hetaste salonger.

Vi är färgtekniker och educators inom frisörbranchen

Välkommen till Balayage Stockholm

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:00 - 20:00
    • Tis09:00 - 20:00
    • Ons09:00 - 20:00
    • Tor09:00 - 20:00
    • Fre09:00 - 18:00
    • Lör09:00 - 18:00
    • Sön09:00 - 18:00
    • Öppettider (Övrig information)
    • Tiderna är ungefärliga. För spontana besök, ring oss gärna innan och dubbelkolla att vi är på plats!
  • 08550666 XXVisa nummer

  • Karlavägen 53, 114 49, Stockholm