1. Hem
 2. Frisör Stockholm

Balayage Stockholm

betyg4.9 Fantastiskt bra(806 betyg)
Karlavägen 53, 114 49, Stockholm
Varmt välkommen till Balayage Stockholm! Spara pengar på att komma tidigare på dagen i veckorna! Tider som bokas på helger samt tider som enligt bokningen har ett avslut på kvällar efter 18.00 har 30% prispåslag. Avbokning av besök ska ske senast 24 h före bokad tid. Uteblivet besök/sen avbokning debiteras enligt prislistan och den tid som bokats upp. Har Du några frågor eller om Du ska göra en stor förändring, har mycket eller långt hår, ring oss på 08-55066605 för att konsultera om tiden. Vi följer läkemedelsverket rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar. Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring innan sin 18-årsdag. Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren. Alla typer av pastell och extremfärgningar kräver en telefonkonsultation alternativt välj Makeover. Om Du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss, innan ditt besök, i följande fall: -Om Du vet med dig att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom. -Om Du har egen brunn eller badat i pool. -Om håret ändrat färg/textur efter utlandsresa. -Om Du har använt dig av färgbomber. Särskilt Revlons. -Om Du har använt sprayblond eller växtfärg i ditt hår. -Om Du har använt en så kallad Root Touch up. En färgad spray som döljer din utväxt. -Om Du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår. Det är viktigt att Du hör av dig om något av dessa påståenden stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök. Observera att kostnaden för ditt besök kommer avvika mot prislistan på hemsidan. Vi debiterar 950:-/h plus materialkostnader. Varmt välkommen!
1064

Boka tjänst

Färgförändringar

 • 25%
  Balayage
  165 minuter, Från 2 246.25 kr (ord. Från 2 995 kr)Mer info
  För tider fram till 4 jun
 • 25%
  Balayage inklusive klippning
  180 minuter, Från 2 246.25 kr (ord. Från 2 995 kr)Mer info
  För tider fram till 4 jun

Personal

noImage
Kim
5
(209 betyg)
Junior Stylist
qliro
Kim har varit på Balayage Stockholm ända sedan hon var elev! Hon gick ut skolan som Årets bästa elev och vi förstår varför! Kim är nu fullfjädrad frisör och dessutom en väldigt omtyckt sådan! Balayage är hennes specialitet som hon är en stjärna på!
noImage
Lena
5
(197 betyg)
Teckenspråkskunnig färgtekniker
qliro
Lena är vår sprudlande och skönsjungande frisörska, som gärna kommunicerar på svenska, engelska och svenskt teckenspråk. Färgtekniker och trefaldig världsmästare i körsång! ;-)
noImage
Sam / Samer
4.9
(66 betyg)
Frisör och barberare
qliro
Hos Sam kan du klippa färga eller fixa snyggaste skägget i stan. Herr och damfrisör som närmast kommer från grannsalongen Arvet. Sam älskar att färga. Allt från enkel utväxt till trendiga avancerade färger och hans specialitet är blonda hår. Han är herrspecialist, allt från de klassiska eleganta frisyrer/klippningar till de moderna frisyrer/klippningar. Han älskar även att klippa och styla barn. Berätta om dina önskemål då kommer han att ge dig råd och hitta den bästa stilen för dig!
noImage
Maria
5
(5 betyg)
Senior Stylist
qliro
Vår erfarne och duktiga frisör Maria är oss till låns varje torsdag! Hon är väldigt teknisk och nogrann. Duktig nybörjare på just balayageteknik. Därför får Du 20%rabatt på just Balayage hos Maria!

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
806 betyg
Clara K.
till Sam / Samer
Sam klippte mitt långa tunna hår och nu ser det längre och tjockare, hur vet jag inte? Han gör magi

Visa mer

Ruby S.
till Kim
Kim har magiska händer. Trevlig, professionell och jag rekommenderar Kim varmt om man vill få en snygg hårfärg!

Visa mer

Nova P.
till Victor
Måste säga magiskt! Kom dit med failad blek och färgning som jag själv orsakade hemma och Victor räddade håret! Otroligt fint samarbete på salongen mellan kollegorna för att jag skulle få ett jämnt och fint resultat. Tusen tack och jag kommer gå tillbaka! ☺️

Visa mer

Agnes P.
till Kim
Kim har klippt och fixat mitt hår och det blev superbra igen! Jag tar mig mer än gärna från Uppsala till Stockholm för att få håret fixat av henne. Jag blir så nöjd varje gång. Hon är så otrolig professionell på det hon gör och så himla noga. Tack Kim att du fixar mitt hår så otroligt fint och dessutom gör min dag varje gång jag är hos er

Visa mer

Om företaget

"Vackra hår är en konst.

Jag är Konstnären och Du är Min målarduk.

Tillsammans skapar Vi ett fantastiskt konstverk.

Ditt hår är Din viktigaste accessoar"

/Annelie Lövgren, grundare Balayage Stockholm

Balayage Stockholm är en frisörsalong med erfarna och framgångsrika frisörer som har jobbat på några av Stockholms hetaste salonger.

Vi är färgtekniker och educators inom frisörbranchen

Välkommen till Balayage Stockholm

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån09:00 - 20:00
  • Tis09:00 - 20:00
  • Ons09:00 - 20:00
  • Tor09:00 - 20:00
  • Fre09:00 - 18:00
  • Lör09:00 - 16:00
  • Sön09:00 - 16:00
  • Öppettider (Övrig information)
  • Tiderna är ungefärliga. För spontana besök, ring oss gärna innan och dubbelkolla att vi är på plats!
 • 08550666 XXVisa nummer

 • Karlavägen 53, 114 49, Stockholm