1. Hem
 2. Annan Stockholm

Auris Estetic AB

betyg4.7 Fantastiskt bra(254 betyg)
Lugnets Allé 49, 120 65, Stockholm
Varmt välkommen till Auris Estetic internetbokning!
12080

Boka tjänst

NAILS

 • 25%
  SPA manikyr med paraffinbehandling
  50 minuter, 450 kr (ord. 600 kr)
  För tider fram till 16 jul
  Boka

utövare

noImage
Auri
4.7
(189 betyg)
Ekologisk Hudvårdsterapeut/Laserterapeut & LPG terapeut

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
254 betyg
Urmi C.
till  Auri
Oväntat avslappnande! Att ha ansiktsbehandling och benmassage var en kombination som jag starkt rekommenderar. Auri och Paula var kanon bra. Tack för en väldigt skön behandling!

Visa mer

Josefin L.
till  Auri
Om du ska göra Soprano Ice i Sjöstan så ska du gå hit. Auri är så noga och proffsig och du får resultat direkt som du inte får på andra ställen. Bästa betyg till Auri.

Visa mer

Vendela H.
till Paula
Så nöjd, Paula är noggrann och fantastikt duktig.

Visa mer

noemi m.
till Paula
Paula är ett utmärkt proffs. Mina naglar såg underbara ut.

Visa mer

Om företaget

Vi på Auris Estetic är ett litet team som arbetar med att hålla oss uppdaterade inom estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi som arbetar på kliniken är leg.läkare, leg.sjuksköterska och diplomerad hudterapeut. Auri är en professionell diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut med lång erfarenhet inom skönhetsbehandling. Hon är både född och uppvuxen i Brasilien som sedan flyttade till Sverige år 2010 med sin familj. Med ett stort intresse för skönhet och hudvård har Auri valt detta område som sitt yrkesval. “Min passion är att ge råd och skönhetsbehandlingar till mina kunder för att nå de absolut bästa resultaten. Jag har tagit examen och är idag en diplomerad ekologisk hudterapeut vid Axelsons Institut. Jag utför behandlingar inom LPG, hårborttagning med laser som utförs med Soprano Platinum, ansiktsbehandlingar, microneedling, brasiliansk vaxning mm. Ansiktsmassage ligger mig varmt om hjärtat då jag ser väldigt fina resultat på hudens spänst och lyster samt att massagen ger huden, kroppen och själen både avkoppling och energi.” - Auri Som hudterapeut utför Auri många sorters skönhetsbehandlingar och har en bred produktkunskap med extra fokus på modern hudvård. Hennes mål är att alltid ge varje kund ett skräddarsytt program för att tillgodose varje individuell kund. Hon vill att varje kund lämnar kliniken och känner sig nöjd och väl omhändertagen. För Auri är det viktigt att ge sina kunder det där ”lilla extra” och uppfylla kundens önskemål.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån09:00 - 19:00
  • Tis09:00 - 19:00
  • Ons09:00 - 19:00
  • Tor09:00 - 19:00
  • Fre09:00 - 19:00
  • Lör09:00 - 14:00
  • SönStängd
 • 07640095 XXVisa nummer

 • Lugnets Allé 49, 120 65, Stockholm