1. Hem
  2. Massage Solna

Atlas Behandlingar-Solna, Fasciapraktiken

betyg4.9 Fantastiskt bra(120 betyg)
Ripstigen 3, 17074, Solna
Välkommen till min lilla praktik där jag erbjuder en selektion av behandlingar för att få dig att må ditt allra bästa. Rabatterbjudande: Boka och betala 3 behandlingar vid ett betalningstillfälle så får du 10% rabatt. Boka och betala 6 behandlingar vid ett betalningstillfälle så får du 15% rabatt. Meddela ditt val av paketrabatt vid ditt första besök så ordnar vi det på plats.
9264

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Maggie
4.9
(114 betyg)
Terapeut
Jag drivs av att hjälpa människor till att bli den bästa versionen av sig själva. Genom att erbjuda olika typer av behandlingar hoppas jag att du ska hitta en variant som passar just dig.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
120 betyg
Jonas W.
till Maggie
Fantastiskt kunnig och kompetent massös som förklarade behandlingens innebörd. Det gör verkligen susen för kropp och själ. Varmaste rekommendationer.

Visa mer

Helena A.
till Maggie
Går regelbundet till Maggie för att bibehålla bra flöde i fascian. Nu senast blev jag hjälpt efter en överansträngning kring ena knäet, benet och foten. Hon är superduktig!!🙏🏻

Visa mer

Fiorella P.
till Maggie
Så imponerad av att varje behandling alltid håller en lika hög standard. Maggie är bäst 😍

Visa mer

Kristina B.
till Maggie
Jag är jättenöjd efter en mycket bra behandling. Maggie är väldigt kompetent och kan varmt rekommenderas!

Visa mer

Om företaget

Entren till praktiken är från markplan med egen ingång. Dvs på husets högra sida som vetter ned mot parkeringen. Ripstigen 3, gavelsida.

Bilder

Detaljer och kontakt