1. Hem
 2. Massage Solna

Anna SkinCare & Beauty

betyg4.7 Fantastiskt bra(677 betyg)
Huvudstagatan 6, 171 58, Solna
Varmt välkommen till Anna SkinCare & Beauty. 15 % pensionärs och ungdomsrabatt på alla behandlingar (ungdom under 20 år) Kampanjer och erbjudanden hittar ni på vår Instagram https://www.instagram.com/annaskincareandbeauty AVBOKNINGAR Sker via ett sms på vår telefon 076 238 69 56 eller genom avbokningslänken via boka direkt som ni får i samband med bokningen på er e-post. Allt annat kommer att debiteras fullt pris. Glöm ej att avboka senast 24 h innan.
655

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
677 betyg
Ivana V.
till Madeleine
Hade fantastisk, avslappnad behandling hos Madeleine. Hon förklarade varje steg och kände mig trygg. Vi ses snart igen

Visa mer

Sandra B.
till Bettina
Så nöjd med resultatet från Bettina. Hon förstod exakt vad jag ville ha. Kommer absolut tillbaka!

Visa mer

Antonio L.
till Bettina
Mycket bra bemötande samt väldigt professionell mvh Tony

Visa mer

Helena F.
till Minna
Trevligt bemötande som jag uppskattar mycket!

Visa mer

Om företaget

Anna SkinCare & Beauty öppnade redan 2010. Vi arbetar bland annat med LPG-behandlingar, som ger bevisat upplyftande resultat och en omfångs minskning. Vår Hud- och Spaterapeut ger gärna råd kring hudvårdsrutiner och allt som kan göra att du får en vackrare hy. Känner du stelhet i muskler så har du kommit rätt, vi har lång erfarenhet inom massage. Hoppas att vi snart får sätta guldkant på din dag. Frida är auktoriserad hudterapeut och en riktig stjärna. Hon älskar skönhet och hudvård och utför resultatinriktade ansiktsbehandlingar. Har du frågar om din hy och/eller hudvårdsrutin är det henne du ska prata med. Minna är massage- och LPG terapeut . Hon är expert på att behandla stela muskler och smärtor. Gillar du djupgående massage är det henne du ska gå till. Hon utför även UCW och vaxning. Elizabeth är auktoriserad hud- och spaterapeut. Hon brinner för hudvård och naglar och hjälper dig gärna att få fina händer och fötter. Hon skräddarsyr ansiktsbehandling utifrån ditt behov och hjälper dig med din hudvårdsrutin. Bettina är legitimerad sjuksköterska och är certifierad injektionsbehandlare inom fillers, botox och bodyfillers. Hon är även certifierad laserterapeut. Som behandlare är hon väldigt mån om din säkerhet, integritet och trygghet. Bettina strävar efter att uppnå dina förväntningar och dina önskemål. Boriana är utbildad undersköterska och har över 15 års erfarenhet av att arbeta på skönhetskliniker. Hon är även LPG terapeut och massör. Borianas specialitet är idrottsmassage, en behandling för dig som behöver snabb återhämtning mellan träningspassen.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån09:00 - 20:00
  • Tis09:00 - 20:00
  • Ons09:00 - 20:00
  • Tor09:00 - 20:00
  • Fre09:00 - 20:00
  • Lör09:00 - 16:00
  • SönStängd
 • 07623869 XXVisa nummer

 • Huvudstagatan 6, 171 58, Solna