Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Membership

Tester & Analyser

Denna mätning görs med ultraljud. Vi mäter på 7 punkter på kroppen för hög tillförlitlighet.

Vi använder BodyMetrix Pro för vår kroppscanning.
Detta system bygger på ultraljud för att mäta kroppssammansättningen (samma typ av system som man använder för att titta på foster i livmodern). Detta system anses mer tillförlitligt än t ex så kallad bio-elektriskt impedansvåg men mindre exakt än en full kropps-scanning där man "röntgar" hela kroppen (CT/Magnetröntgen).

Detta test mäter din kroppssammansättning. Du får reda på din fettprocent, BMI, BMR (basal ämnesomsättning), och var på kroppen ditt fett sitter. Bukfett är sämre än att ha fett lagrat på rumpa eller lår ur ett hälsoperspektiv.

Detta ingår: kroppsfett i % samt hur mycket fett (i mm) du har på specifika punkter på kroppen (vilket även möjliggör möjligheten att se specifika förändringar över tid), BMR (basal ämnesomsättning), BMI (Body Mass Index).

Alla data utskrivet på en detaljerad hälsorapport.

Tidsåtgång: 20 min
Pris: 590:- (390:- i samband med annat konditionstest)
Träningsprogrammet du får baseras bland annat på tiden du har till förfogande, målsättning, träningsbakgrund och givetvis dina testresultat. Träningsprogrammet innehåller specificerade pass i antal, tid och intensitet per vecka. Du väljer sedan vilka dagar i veckan du kör de olika passen på, med rekommendationer från oss.

Vi har väl beprövade träningsmetoder (över 10 års erfarenhet av träningsoptimering med kontinuerlig kundfeedback) som vi delar med oss av samt en hel del knep som gör dig bättre. Inför ditt test kommer du få svara på en hel del frågor via ett formulär. Detta för att Aktivitus skall kunna individanpassa just ditt träningsprogram.

Träningsprogrammet inkluderar även ett kompendium med träningslära och metodik.
Pris: 2000:-

Samtliga priser är angivna inklusive moms.

Kurser

Aktivitus Powergroup Löpstyrka

Nu drar vi igång en ny powergroup i Malmö för alla som vill bygga upp kroppen inför våren och sommarens träning. Tenderar du att dra på dig skador i löpningen är detta en perfekt grupp för dig där vi går igenom följande under de fem tillfällena:


1: Fotstabilitet och balans

2: Lårstyrka och knäkontroll

3: Styrka i bål och höft

4: Löpspecifik rörlighet

5: Sammanfattning och återkoppling


Vi går igenom övningar för att förebygga de vanligaste löparskadorna och du får individuell feedback på utförande, samt dina styrkor och svagheter.

Coach: Axel Bramell (utbildad inom idrottsmedicin, fysiologi och biomekanik)

Under 5 torsdagar á 60 min

Plats: Ribersborg, samling vid Ribersborgs Hundrastplast
Tid: Start Måndag 6:e maj kl. 18.00
Pris: 1290 kr
För vem? För alla som tycker om att springa och vill skapa förutsättningar att hålla länge och undvika skador samt lära sig hur kroppen fungerar och reagerar vid löpning.

Aktivitus Malmö

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tidsbeställning
Adress
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö
Västra Hamnen
Öppna i Google Maps 🗗