1. Hem
 2. Fransar Stockholm

4ever Young Beauty

betyg4.7 Fantastiskt bra(852 betyg)
Hälsingegatan 12, 113 23, Stockholm
Boka direkt via vår hemsida på 4everyoungbeauty.com för att samla poäng. Upptäck vårt lojalitetsprogram och bli medlem idag för att ta del av spännande belöningar! Nykundsrabatten 20% gäller endast första gången och nya kunder. Kan EJ kombineras med andra erbjudande. För dig som vill betala på plats, har en rabatt kod eller kupong kod så kan du välja “betala på plats” vid bokning och skriva in rabatt/kupong koden. Vi ordnar med rabatt och erbjudande på plats! ❗Om det inte finns några lediga tider kan du skicka ett sms till 076 023 00 27 med din förfrågan. Vid ditt besök hos oss gäller följande: 🔸️ Vid kosmetisk tatuering får du innan behandling läsa igenom och skriva under ett informationsblad, där du intygar att du är informerad och följer dessa regler både din och vår säkerhet. 🔸️ Betalning sker innan påbörjad behandling eller konsultation. 🔸️ Läs noga igenom villkor innan bokning. Om behandling ej kan genomföras p.g.a. nämnda kontraindikationer debiteras besöket till fullpris. 🔸️ Har du en tatuering i området sedan innan, måste du skicka bilder för bedömning! (Skicka till: linndq.bt@gmail.com ) 🔸️Se till att komma i god tid till din behandling. Vid sen ankomst riskeras din behandling att inte kunna utföras. Inga undantag görs. 🔸️Kom gärna utan smink eller ta bort make-up innan din behandling. Ev. sminkborttagning och toabesök samt betalning räknas alla in i din bokade tid. 🔸️Behandlingar rekommenderas ej vid förkylning, feber eller inflammationer. 🔸️Vi kan inte ta emot barn och barnvagnar på salongen. Inga sällskap in på rummen. 🔸️För allas trivsel tillåts inte mat, dryck eller skor inne på salong och behandlingsrum. 🔸️Vi har 24 timmars avbokningsmarginal. Vid ej avbokat eller uteblivet besök debiteras hela beloppet. Webbsida: https://www.4everyoungbeauty.com/ Instagram:  https://www.instagram.com/4vryng_stkhlm/ Webshop: https://shopatlin.com/ Facebook: https://www.facebook.com/4VRYNG Varmt välkommen!
14880

Boka tjänst

utövare

noImage
Natalia
4.6
(183 betyg)
Certifierad fransstylist
noImage
Natasha
4.5
(215 betyg)
Certifierad Fransstylist
noImage
Linn Q. D
4.8
(451 betyg)
Phibrows Artist/PMU Artist
noImage
SharonCertifierad Fransstylist
5,5 års erfarenhet

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
852 betyg
Marie R.
till Natasha
Proffsigt & vänligt bemötande med prima resultat! Rekommenderas

Visa mer

Kamonrat L.
till Natalia
Gjorde lashlift som inte blev lika böjda som jag hade tänkt. Utföraren applicerade produkter på fransarna två gånger och lät produkter verkade i 5 min. Totalt tog det en halv timme men egentligen bokade jag för 45 min. Och dagen efter fick jag allerkisk reaktion. Sammanfattningsvis var jag inte så nöjd.

Visa mer

Jill Y.
till Natalia
Alltid så trevlig och lyhörd. Tack för bra bemötande och proffsigt jobb!

Visa mer

Khristine B.
till Natalia
Hon gjorde ett bra jobb! <3 <3

Visa mer

Om företaget

Välkommen till 4ever Young Beauty! Vi arbetar med det som vi brinner för och vår ambition är att varje kund som kommer in till oss ska känna sig uppskattade, väl omhändertagna och framför allt nöjda. Hos oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och att behandlingar ger resultat som håller och är av just det du önskar, därför uppdaterar vi oss löpande med kurser, och utbildningar. Vi formar dina bryn och ögonfransar utifrån dina önskemål som framhäver både ögon och resten av ditt ansikte. Vi erbjuder flera behandlingar inom permanent makeup, det vill säga micropigmentering av ögonbryn, eyeliner och läppar. För ögonbrynen har vi microblading och kosmetisk tatuering – och ofta utför vi kombinationsbehandlingar för bästa resultat utifrån kundens önskemål. För ögonfransar så erbjuder vi fransförlängning och lashlift. Hos 4ever Young Beauty är det viktigt för oss att ge dig som kund ett medicinskt och säkert sätt att få en Permanent Makeup, därför följer vi alla Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar. Vi arbetar endast med marknadens bästa kvalité på både apparater och pigment, hos oss kan du känna dig trygg! Vi är även medlem i SEYF – Svenska Estetikers Yrkesförbund. Som medlem i SEYF så har kliniken en utökad ansvarsförsäkring som gäller vid alla behandlingar. Godkänt av Miljö & Hälsa. Vi ser fram emot att ta hand om dig, välkommen in till oss!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 19:00
  • Tis10:00 - 19:00
  • Ons10:00 - 19:00
  • Tor10:00 - 19:00
  • Fre09:00 - 19:00
  • Lör10:00 - 18:00
  • Sön10:00 - 18:00
 • 07602300 XXVisa nummer

 • Hälsingegatan 12, 113 23, Stockholm