4ever Young Beauty

betyg4.7 Fantastiskt bra(615 betyg)
Hälsingegatan 12, 113 23, Stockholm
Nykundsrabatten 20% gäller endast första gången och nya kunder. Kan ej kombineras med andra erbjudande. För dig som vill betala på plats, har en rabatt kod eller kupong kod så kan du välja “betala på plats” vid bokning och skriva in rabatt/kupong koden. Vi ordnar med rabatt och erbjudande på plats! ❗Om det inte finns några lediga tider kan du skicka ett sms till 076 023 00 27 med din förfrågan. Vid ditt besök hos oss gäller följande: 🔸️ Vid kosmetisk tatuering får du innan behandling läsa igenom och skriva under ett informationsblad, där du intygar att du är informerad och följer dessa regler både din och vår säkerhet. 🔸️ Betalning sker innan påbörjad behandling eller konsultation. 🔸️ Läs noga igenom villkor innan bokning. Om behandling ej kan genomföras p.g.a. nämnda kontraindikationer debiteras besöket till fullpris. 🔸️ Har du en tatuering i området sedan innan, måste du skicka bilder för bedömning! (Skicka till: linndq.bt@gmail.com ) 🔸️Se till att komma i god tid till din behandling. Vid sen ankomst riskeras din behandling att inte kunna utföras. Inga undantag görs. 🔸️Kom gärna utan smink eller ta bort make-up innan din behandling. Ev. sminkborttagning och toabesök samt betalning räknas alla in i din bokade tid. 🔸️Behandlingar rekommenderas ej vid förkylning, feber eller inflammationer. 🔸️Vi kan inte ta emot barn och barnvagnar på salongen. Inga sällskap in på rummen. 🔸️För allas trivsel tillåts inte mat, dryck eller skor inne på salong och behandlingsrum. 🔸️Vi har 24 timmars avbokningsmarginal. Vid ej avbokat eller uteblivet besök debiteras hela beloppet. Webbsida: https://www.4everyoungbeauty.com/ Instagram:  https://www.instagram.com/4vryng_stkhlm/ Webshop: https://shopatlin.com/ Facebook: https://www.facebook.com/4VRYNG Varmt välkommen!

Boka tjänst

  • 40%Browlift med keratin, UTAN färg & plockning30 minuter, 299.40 kr (ord. 499 kr) · Mer infoFör tider fram till 9 aug
  • 40%Browlift & plockning med keratin, UTAN färgning30 minuter, 299.40 kr (ord. 499 kr) · Mer infoFör tider fram till 9 aug
  • 40%Standard Brynfix + Fransfärg237 kr (ord. 395 kr) · Mer infoFör tider fram till 9 aug
  • 40%Brynplock och fransfärg180 kr (ord. 300 kr)För tider fram till 9 aug
  • 40%Fransfärg30 minuter, 177 kr (ord. 295 kr)För tider fram till 9 aug

utövare

noImage
Natalija Marijanovic
(88 betyg)
Certifierad fransstylist
+7
noImage
Jemilia Theres
(147 betyg)
Certifierad Fransstylist
+2
noImage
Linn Q. D
(380 betyg)
Phibrows Artist/PMU Artist
+10

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
615 betyg
till Linn Q.D
Fick tyvärr en otroligt dålig upplevelse, aldrig varit med om liknande. Första gången jag gick dit och jag fick göra om fransarna TVÅ gånger pga. Att första gången böjde sig mina fransar på vänster öga åt varsin sida (så det såg ut som någon tagit en rakhyvel i mitten) respektive fransarna på mitt högra öga som hade LOCKAT sig. De var alltså små lockar. Hemskt. Hon ville dessutom att jag skulle vänta 24h, men ville absolut (såklart) inte gå runt så. Fick komma tillbaka senare på dagen där hon justerade det någorlunda men nu är de så pass böjda att de tar i ögonlocket… har inte gjort lashlift på ett år så det var inget medel eller liknande på sedan innan. Väldigt väldigt negativ upplevelse tyvärr.

Visa mer

till Linn Q.D
Mycket bra mottagande och fina ögonbryn!! Helnöjd!

Visa mer

till Natalija Marijanovic
Jättefina fransar & väldigt duktig, toppen nöjd 🌟

Visa mer

till Linn Q.D
Väldigt trevligt bemötande. Proffsig behandling. Väldigt nöjd

Visa mer

Om företaget

Välkommen till 4ever Young Beauty! Vi arbetar med det som vi brinner för och vår ambition är att varje kund som kommer in till oss ska känna sig uppskattade, väl omhändertagna och framför allt nöjda. Hos oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och att behandlingar ger resultat som håller och är av just det du önskar, därför uppdaterar vi oss löpande med kurser, och utbildningar. Vi formar dina bryn och ögonfransar utifrån dina önskemål som framhäver både ögon och resten av ditt ansikte. Vi erbjuder flera behandlingar inom permanent makeup, det vill säga micropigmentering av ögonbryn, eyeliner och läppar. För ögonbrynen har vi microblading och kosmetisk tatuering – och ofta utför vi kombinationsbehandlingar för bästa resultat utifrån kundens önskemål. För ögonfransar så erbjuder vi fransförlängning och lashlift. Hos 4ever Young Beauty är det viktigt för oss att ge dig som kund ett medicinskt och säkert sätt att få en Permanent Makeup, därför följer vi alla Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar. Vi arbetar endast med marknadens bästa kvalité på både apparater och pigment, hos oss kan du känna dig trygg! Vi är även medlem i SEYF – Svenska Estetikers Yrkesförbund. Som medlem i SEYF så har kliniken en utökad ansvarsförsäkring som gäller vid alla behandlingar. Godkänt av Miljö & Hälsa. Vi ser fram emot att ta hand om dig, välkommen in till oss!

Bilder