1. Hem
 2. Fransar Stockholm

4ever Young Beauty

betyg4.7 Fantastiskt bra(1008 betyg)
Hälsingegatan 12, 113 23, Stockholm
Observera: Om du inte är nöjd med våra tjänster erbjuder vi också en kundgaranti för lashlift, browlift och fransförlängning. Du kan läsa mer om vår kundgarantipolicy på följande länk: Klicka här Nu: Lashlift för 699 kr med gratis browlift eller brynfix! Erbjudandet gäller bara för onlinebokningar på https://www.4everyoungbeauty.com/ Begränsade platser - boka snabbt! Alla tjänster som bokas via Bokadirekt tilldelas en slumpmässig stylist. Om du föredrar att välja din egen stylist, vänligen boka direkt på 4everyoungbeauty.com där du har möjlighet att välja önskad fransstylists namn ❗Om det inte finns några lediga tider kan du skicka ett sms till 076 023 00 27 med din förfrågan. Vid ditt besök hos oss gäller följande: 🔸️ Vid kosmetisk tatuering får du innan behandling läsa igenom och skriva under ett informationsblad, där du intygar att du är informerad och följer dessa regler både din och vår säkerhet. 🔸️ Betalning sker innan påbörjad behandling eller konsultation. 🔸️ Läs noga igenom villkor innan bokning. Om behandling ej kan genomföras p.g.a. nämnda kontraindikationer debiteras besöket till fullpris. 🔸️ Har du en tatuering i området sedan innan, måste du skicka bilder för bedömning! (Skicka till: linndq.bt@gmail.com ) 🔸️Se till att komma i god tid till din behandling. Vid sen ankomst riskeras din behandling att inte kunna utföras. Inga undantag görs. 🔸️Kom gärna utan smink eller ta bort make-up innan din behandling. Ev. sminkborttagning och toabesök samt betalning räknas alla in i din bokade tid. 🔸️Behandlingar rekommenderas ej vid förkylning, feber eller inflammationer. 🔸️Vi kan inte ta emot barn och barnvagnar på salongen. Inga sällskap in på rummen. 🔸️För allas trivsel tillåts inte mat, dryck eller skor inne på salong och behandlingsrum. 🔸️Vi har 24 timmars avbokningsmarginal. Vid ej avbokat eller uteblivet besök debiteras hela beloppet. Webbsida: https://www.4everyoungbeauty.com/ Instagram:  https://www.instagram.com/4vryng_sthlm/ Facebook: https://www.facebook.com/4VRYNG Varmt välkommen!
14880

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Stylist 1
4.5
(280 betyg)
Certifierad Fransstylist
noImage
Stylist 2
4.6
(218 betyg)
Certifierad fransstylist
noImage
Stylist 3
4.8
(510 betyg)
Phibrows Artist/PMU Artist

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
1008 betyg
Maria H.
till PMU Artist/Fransstylist
Väldigt professionellt och fin salong med hög hygienfaktor. Kan verkligen rekommendera.

Visa mer

Sara N.
till Fransstylist 2
Mycket bra resultat på ögonbryn och ögonfransar

Visa mer

Susanne H.
till Fransstylist 1
I sin helhet är jag mycket nöjd med tanke på bemötande, resultat och pris.

Visa mer

Marie R.
till PMU Artist/Fransstylist
Alltid nöjd & proffsigt bemötande.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till 4ever Young Beauty! Vi arbetar med det som vi brinner för och vår ambition är att varje kund som kommer in till oss ska känna sig uppskattade, väl omhändertagna och framför allt nöjda. Hos oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och att behandlingar ger resultat som håller och är av just det du önskar, därför uppdaterar vi oss löpande med kurser, och utbildningar. Vi formar dina bryn och ögonfransar utifrån dina önskemål som framhäver både ögon och resten av ditt ansikte. Vi erbjuder flera behandlingar inom permanent makeup, det vill säga micropigmentering av ögonbryn, eyeliner och läppar. För ögonbrynen har vi microblading och kosmetisk tatuering – och ofta utför vi kombinationsbehandlingar för bästa resultat utifrån kundens önskemål. För ögonfransar så erbjuder vi fransförlängning och lashlift. Hos 4ever Young Beauty är det viktigt för oss att ge dig som kund ett medicinskt och säkert sätt att få en Permanent Makeup, därför följer vi alla Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar. Vi arbetar endast med marknadens bästa kvalité på både apparater och pigment, hos oss kan du känna dig trygg! Vi är även medlem i SEYF – Svenska Estetikers Yrkesförbund. Som medlem i SEYF så har kliniken en utökad ansvarsförsäkring som gäller vid alla behandlingar. Godkänt av Miljö & Hälsa. Vi ser fram emot att ta hand om dig, välkommen in till oss!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån10:00 - 19:00
  • Tis10:00 - 19:00
  • Ons10:00 - 19:00
  • Tor10:00 - 19:00
  • Fre09:00 - 19:00
  • Lör10:00 - 18:00
  • Sön10:00 - 18:00
 • 07602300 XXVisa nummer

 • Hälsingegatan 12, 113 23, Stockholm