1. Hem
  2. Hudvård Stockholm

Leilas Hudvårdsklinik Kungsgatan

betyg4.7 Fantastiskt bra(1116 betyg)
Kungsgatan 37, 111 56, Stockholm
Vi eftersträvar att vara medicinskt ledande och vi erbjuder alltid det senaste inom avancerade estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Du blir vackrare hos vår personal med fokus på personligt bemötande, ärlighet och noggrannhet. Vi är en en klinik som eftersträvar hög kompetens och stort förtroende inom estetiska skönhetsbehandlingar. Vi erbjuder trygga, säkra behandlingar, alltid med medicinsk kvalitet. Vi hjälper dig från första gratis konsultation till rätt val av behandling för din unika vackra hud. Touch up efter behandlingarna är en naturlig del av vårt omhändertagande. Leilas Hudvårdsklinik är dedikerad till att uppfylla varje kvinnas eller mans önskan om vacker hud. Vår klinik använder bara moderna medicinskt godkänd utrustning för behandlingar.  Van och erfaren personal gör att våra behandlingar är effektiva, snabba och säkra! Media: Klicka här för att läsa om oss på Aftonblandet! Har du närmare till Hornsgatan 178, T-Hornstull  boka då på https://leilas.bokadirekt.se/ https://www.leilas.se
18507

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Utövare

noImage
Anna
4.8
(434 betyg)
Dipl, Hudterapeut
noImage
Fragancia
4.6
(236 betyg)
Dipl,Auktoriserad Hudterapeut,Spaterapeut,Friskvårdsmassör,Master makeup artist m. m

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
1116 betyg
Katarina R.
till Anna
Bästa Anna! Tack! Efter flera års diatermibehandling är jag äntligen färdig och supernöjd. Unnade mig nu därför en underbar ansiktsbehandling som inkluderade en fantastisk massage. Kan verkligen rekommenderas.

Visa mer

Frances B.
till Anna
Rent, fräscht och hygieniskt. Trevligt, lugnt och tryggt. Anna är superproffsig och erfaren.

Visa mer

Johanna B.
till Anna
Anna är alltid supertrevlig och professionell, goda resultat av IPL behandling.

Visa mer

Anna L.
till Anna
Jag går på IPL behandling hos Anna för behandling av hårväxt i ansiktet, och efter bara några omgångar ser och känner jag skillnad. Varje gång jag kommer dit känner jag mig sedd, fint bemött och trygg. Kan verkligen rekommendera Leilas klinik och framförallt Anna.

Visa mer

Om företaget

Specialistklinik för medicinsk hudvård och hårborttagning, vi kan de effektivaste metoderna som passar dig. Permanent hårborttagning med diatermi, IPL, Laser av certifierade hudterapeuter. Vi väljer rätt metod för dig. Vaxning, alla områden Media: Medverkat i TV4, Att bli Lee Klicka här för att läsa om oss på Aftonblandet! Leilas Hudvårdsklinik är dedikerad till att uppfylla varje kvinnas eller mans önskan om vacker hud. Vår klinik använder bara moderna medicinskt godkända utrustningar för behandlingar. Van och erfaren personal gör att våra behandlingar är effektiva, snabba och säkra!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån10:00 - 19:00
    • Tis11:00 - 19:00
    • Ons11:00 - 19:00
    • Tor10:00 - 19:00
    • Fre10:00 - 19:00
    • Lör09:00 - 16:00
    • Sön09:00 - 16:00
  • 0844236 XXVisa nummer

  • Kungsgatan 37, 111 56, Stockholm