1. Hem
  2. Massage Vallentuna

Vallentuna Hudvårdssalong

betyg4.8 Fantastiskt bra(2534 betyg)
Centralvägen 12, 186 31, Vallentuna
Välkommen till oss på Vallentuna Hudvårdssalong för en lyxigare tillvaro!  Boka dig en tid och kom ner till vår oas av harmoni! Vi har ett brett utbud av behandlingar. Vi samarbetar med en leg. sjuksköterska med botox & fillers, kontakta oss via mail info@vallentunahudvardssalong.se för mer information och bokning. Botox och fillers utförs på på vår salong i Arninge, Body & Skin Care i Täby AB, Polygonvägen 7. För oss är det helt självklart att vi alltid arbetar med en god hygien men vidtar ytterligare försiktighetsåtgärder: - Vi välkomnar dig med ett leende istället för ett handslag. - Vi spritar av behandlingsrummet och byter handdukar mellan varje kund. - Vi spritar av alla kontaktytor regelbundet under dagen. - Vi har även utökat intensiteten av städ med vårt städföretag. Vi i personalen stanna hemma vid symptom på förkylning och ber därför dig som kund att göra detsamma. Vi har öppet som vanligt och med detta sagt vill vi be dig som kund att fortsätta komma på behandling och handla dina produkter hos oss i dessa turbulenta tider. Vi hoppas att ni väljer att fortsätta komma till oss och stötta oss lokala aktörer. Det gör att vi kan behålla vår fantastiska personal och att vi kan fortsätta stötta samhället med löner till anställda, skatter och avgifter till staten så att samhället kan fortsätta rulla på. Vi som arbetar på salongen har en gedigen utbildning. Vi är auktoriserade cidesco diplomerade hudterapeuter och är medlemmar i Sveriges hudterapeuters riksorganisation. Det är viktigt för oss att hela tiden vidareutbilda oss och hålla oss uppdaterade med det allra senaste inom hudvårdsbranschen. Vi tar bara emot kortbetalning eller swish då vi är en kontantfri salong.  Vi tar inte emot remisser från landstinget gällande diatermi.
5587

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Mary
4.8
(1143 betyg)
Aukt. Hudterapeut
noImage
Hanna
4.5
(90 betyg)
Aukt. Hudterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
2534 betyg
Annelie H.
till Mary
Sår ca 2 mm i diameter efter diatermi för att ta bort hår på överläppen, har aldrig tidigare fått sådana. Var det en redan använd nål? Sen konstigt att bara använda aloveragel och inget med desinficerande verkan. Missnöjd!

Visa mer

Synnöve W.
till Emma
Superbra Emma! Duktig trevlig! Det blir alltid bra!❤️🌸

Visa mer

Monica E.
till Mary
Fick pedikyr och fotmassage av Mary som är professionell och noggrann. Så nöjd!

Visa mer

Angelika W.
till Mary
Alltid lika nöjd när jag går till Mary!

Visa mer

Om företaget

Vi erbjuder ett stort utbud av professionella behandlingar som vi skräddarsyr efter just din huds behov! Vi som arbetar på salongen har en gedigen utbildning. Vi vidareutbildar oss hela tiden och håller oss uppdaterade med det allra senaste inom branschen. De produkter vi arbetar med är Skinceuticals, iS Clinical, Nannic & Aknicare VÄLKOMMEN TILL EN LYXIGARE TILLVARO!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån08:00 - 19:00
    • Tis08:00 - 19:00
    • Ons08:00 - 19:00
    • Tor08:00 - 19:00
    • Fre08:00 - 18:00
    • Lör09:00 - 15:00
    • SönStängd
  • 08511742 XXVisa nummer

  • Centralvägen 12, 186 31, Vallentuna