1. Hem
  2. Annan Stockholm

Stream of Light STHLM | Styleport - The Retreat

betyg5 Fantastiskt bra(283 betyg)
Linnégatan 61b, 114 58, Stockholm
Vi erbjuder permanent och smärtfri hårborttagning med den mest avancerade maskinen som finns på marknaden. Motus AX Moveo representerar en betydande utveckling av den traditionella Alexandritlasern och är skapad av det framstående Italienska företaget DEKA, som är känt för att tillverka högkvalitativ medicinsk utrustning som används över hela världen Permanent hårborttagning med laser blir allt mer populärt såväl av estetiska, hygieniska och praktiska skäl. Både män och kvinnor kan besväras av oönskad hårväxt. Hårväxt påverkas bland annat av hormoner, arvsanlag och ålder. Vår laser kan behandla de flesta hudnyanser, allt från ljus till mörk hy. Tyvärr kan man inte lasra bort vita, gråa och lätt röda hårstrån detta då laserljuset transporteras ner till hårsäcken via pigmentet i hårstråt. Hårsäcken förstörs sen vid 70 graders uppvärmning. Med Motus AX Moveo med 5000 Watt laserstyrka vågar vi garanterar en smärtfri, effektiv och permanent hårborttagning.  Behandlingen måste upprepas mellan 3-8 gånger beroende på dina genetiska anlag. Genomsnittskunden behandlas 5 gånger på ett och samma område innan allt hår är borta permanent. Vi har räknat ut att beroende på din nuvarande behandlingsform så har du tjänat in dina laserbehandlingar på mindre än 5 år om du idag vaxar dig tjänar du in dina behandlingar på 2 år. Då har vi inte räknat med besvärs- och tidsvinst. Slipp röda utslag och kliande återväxt, boka nu! För mer information: www.solsthlm.se Du hittar oss i Styleport - The Retreats lokal på Linnegatan 61B (Fd Salong Tid) Varmt välkomna!
14072

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
283 betyg
Erica H.
till Lena Åholm
Kanonbra, som alltid!

Visa mer

You L.
till Lena Åholm
Lena är ju bäst!!! Högst rekommenderat!

Visa mer

Bahar A.
till Lena Åholm
Lena är fantastisk, noggrann, lyhörd och hennes behandlingar gör underverk. Dessutom är behandlingarna helt smärtfria och jag har fått så fina resultat. Varma rekommendationer.

Visa mer

Christoffer B.
till Lena Åholm
Grymt duktig, grym kunskap, grymt trevligt. Rent och fint, klar i tid osv.

Visa mer

Om företaget

Boka nu och få 20% rabatt genom samtliga dina behandlingar! 1. Vi utför permanent och smärtfri hårborttagning med den absolut främsta maskinen på marknaden en Alexandritlaser Motus AX Moveo. 2. Microneedling med AnteAGE Growth Factor Solution som består av tillväxtfaktorer som är framtagna från benmärgsstamceller. Innehåller syntetiskt mänskligt TGF-B3 (en typ av protein, känd som en cytokin) som skapar kollagen och elastin vilka ger dig en föryngrad och stärkt hud. För mer info: www.solsthlm.se Varmt välkomna!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån10:00 - 20:00
    • Tis10:00 - 20:00
    • Ons10:00 - 20:00
    • Tor10:00 - 20:00
    • FreStängd
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07694805 XXVisa nummer

  • Linnégatan 61b, 114 58, Stockholm