1. Hem
  2. Frisör Eskilstuna

Blixt Beauty & Event/ SMP Studio Sweden

betyg4.9 Fantastiskt bra(47 betyg)
Rosenhällsgatan 3, 63358, Eskilstuna
Välkommen till oss på Blixt Beauty & Event! Hos oss kan du piffa upp dig med hårförlängningar, tandblekningar, tandsmycke, lashlift och browlift. Vi älskar det vi gör och strävar alltid efter att alla ska bli 100% nöjda. Med passion för det kreativa, öga för detaljer och noggrannhet gör vi allt för att du som kund ska känna dig som en stjärna när vi är klara. Vi använder oss endast utav kvalitetsprodukter och utbildar oss hela tiden inom det senaste för att hålla oss uppdaterade med den konstanta utveckligen. Vi är givetvis utbildade och certifierade inom alla tjänster vi tillhandahåller. Inom hårförlängningar är vi utbildade och certifierade inom både tejp och keratin. Vi har också ett ganska stort lager med löshår/extensions för att kunna erbjuda långt härligt hårsvall utan att behöva bönat alldeles för länge. Vi vet att oftast när man vill ha något så vill man ha det direkt. 😁 Ibland behöver vi dock beställa in hår om vi inte har just din färg inne för tillfället så boka konsultation innan så vi kan se till att ha just färger som passar dig hemma. Det går bra att göra konsultation via telefon/FaceTime eller att ni kommer till vår salong. Om ni vill ha via telefon/FaceTime skriv det i bokningen så vi vet. Då kontaktar vi er först via sms vid ert bokade tid och ser om vi ska köra med bilder, video eller FaceTime. Vi begränsar oss aldrig för just en färg utan trollar med flera olika färger för olika djup, slingor eller vad ni än önskar. Vi ger gärna också tips på olika idéer och brinner för att skapa drömsvallet. "Come as you are Leave as a star" Vi har även dekorationer för olika event för uthyrning. Vi hjälper gärna till att dekorera så att ni får ert dröm-event. Allt från baby shower, kalas, student till bröllop. Till uthyrning finns allt från olika serveringsfat, piedestaler, blomsterväggar och backdrops i olika utföranden. Ballongbågar går att beställa i valfria färger och storlekar. Önskar ni beställa blöjtårtor så kan vi göra enligt önskemål (vi har många idéer och hjälper gärna till att göra något riktigt speciellt) Vi har inga exakta öppettider utan är i vår salong/show room enligt överenskommelse och vid bokningar. Så boka tid edan eller ring oss så ser vi till att vara där. Avbeställningsregler vid bokning av alla behandlingar: Avboka senast 24 timmar innan med din avbokningskod som du får i ditt bekräftesemail. Vid bokningar senare än 24 timmar debiteras med 50 % av behandlingens pris. Vid "no show" debiteras 100% av behandlingens pris. Hos oss går det bra att betala med swish, kort, presentkort från Boka direkt samt med Qliro. Via Qliro kan du även dela upp din betalning på flera månader. Kontakta oss gärna om du har några frågor. På vår instagram: Blixt Beauty & Event hittar du fler bilder på arbeten vi gjort.
5988

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
47 betyg
Esmail G.
till Tobias
Professionella hela vägen, grymt bra service.

Visa mer

Laura S.
till Katja
bara mina bästa rekommendationer. Katja själv är väldigt fin, hon växte mitt hår superfint. Jag ser väldigt vacker ut nu!

Visa mer

Matti H.
till Katja
Mycket bra 🥰

Visa mer

Sara S.
till Katja
Mycket omhändertagande, proffsiga och mysigt ställe! Väldigt nöjd med mitt resultat! Återkommer snart.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Blixt Beauty & Event! Vi är experter inom skönhetsbehandlingar och strävar alltid efter att ge våra kunder en 100% nöjd upplevelse. Med en passion för det kreativa, öga för detaljer och noggrannhet strävar vi alltid efter att du ska känna dig som en stjärna när vi är klara. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive hårförlängningar, tandblekningar, tandsmycken och SMP (Skalp Mikropigmentering). SMP (Skalp Mikropigmentering) är en avancerad teknik som används för att skapa en illusion av en hårfylld hårbotten genom att applicera mikroskopiska punkter av pigment på huden. Denna procedur ger en naturlig och realistisk look för personer som upplever håravfall eller tunnhårighet. Hos oss är alla våra tjänster utförda av välutbildade och certifierade specialister. Vi är stolta över att vara pionjärer i Sverige med den banbrytande och revolutionerande V-Light Hair Extensions metoden, som ger en naturlig och viktlös hårförlängning. Vi har deltagit i en rad olika utbildningar inom V-Light Hair Extensions, inklusive en exklusiv kurs med ingen mindre än Carlos på Rio Lounge i Los Angeles – en av de topp 13 hårinfluensörerna i hela USA! Vi utbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda våra kunder det bästa och nyaste inom skönhetsbranschen. Våra lokaler är godkända av miljökontoret för att säkerställa en trygg och hälsosam miljö för våra kunder. Vi är dedikerade till att upprätthålla höga standarder när det gäller hygien och kvalitet i vårt arbete. Vi erbjuder också uthyrning av dekorationer för olika event. Hos oss hittar du det lilla extra för att få ditt dröm-event, oavsett om det är en baby shower, kalas, studentfest eller bröllop. Vårt sortiment inkluderar många olika fantastiska backdrops, olika blomsterarrangemang, blomsterväggar, skyltdockor/mannequins, stafflier, serveringsfat, piedestaler och mycket mer. Vi kan även hjälpa till att designa skyltar eller texter till bakgrunder. Vi har flexibla öppettider och är tillgängliga i vår salong/studio enligt överenskommelse och vid bokningar. Kontakta oss för att boka din tid eller för att få mer information. Vi accepterar betalning via Swish, kort, presentkort från Boka direkt och Qliro, där du även har möjlighet att dela upp din betalning på flera månader. Vår prioritet är att ge dig en fantastisk upplevelse och enastående resultat. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer. Besök vår Instagram-sida, Blixt Beauty & Event, för att se fler bilder på vårt arbete. "Come as you are, leave as a star"

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07043019 XXVisa nummer

  • Rosenhällsgatan 3, 63358, Eskilstuna