Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

ANSIKTSBEHANDLING

En lugnande ansiktsbehandling där du kommer ner i varv och får en strålande hy. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask och hårbottenmassage samt avslutande serum och kräm beroende på hudtyp och behov.

Du får även ett hemprogram för din hy för att kunna fortsätta vårda din hud hemma.

KEMISK PELING

Kemisk peeling /AHA
30 min 1.500,00 kr 900,00 kr Mer info
I stort sett alla skulle älska att ha perfekt hud som är helt fri från fläckar och blemmor. Tyvärr så är det idealet svårt att uppnå, men om du är ute efter att förbättra hudens textur så har du förmodligen hittat en vän i mjölksyran.

Som en AHAsyra är frukt syra medlem i en välkänd familj av exfolierande syror. Som sådan förbättrar den hudens textur genom att vara fuktgivande samtidigt som gamla hudceller fälls av och kollagenproduktionen främjas. Följaktligen fungerar mjölksyra ofta som en rynk- och linjereducerare och hjälper även till med att jämna ut hudtonen och tona bort acneärr.

Fruktsyra ses ofta som en av de bästa AHA-syrorna att använda eftersom andra AHA-syror ofta kan vara irriterande för huden. Fruktsyra väldigt mild i jämförelse och irriterar vanligtvis inte hyn på personer som har t.ex. acne eller rosacea. Däremot, om din hy är extremt känslig bör du vara försiktig när du använder dessa produkter, speciellt om koncentrationen av fruktsyra är hög.

LASH LIFT / FRANS FÖRSTARKNUNG

Lash lift
60 min 600,00 kr 360,00 kr Mer info
För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastiska!

LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter och/eller fransförlängning). Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

MICROBLADIND 3D ÖGONBRYN

Microblading/ 3D ögonbryn
120 min 4.000,00 kr 2.400,00 kr Mer info
3D Microblading är en effektiv och omtyckt metod för att snabbt förbättra utseendet på dina ögonbryn. Microbladingtekniken gör att brynen ser mer tydliga, fylliga och jämna ut, samtidigt som de behåller sin naturliga look och form. Behandlingen är till för dig som har ojämna bryn, glesa bryn, överplockade bryn eller icket existerande bryn.

SKÖNHETSBEHANDLING

Microneedling
45 min 2.000,00 kr 1.200,00 kr Mer info
Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden.
Plasmapen/ hela ansikte
120 min 5.000,00 kr 3.000,00 kr Mer info
en revolutionerande behandling för att kunna strama upp slapp hud med mycket bra resultat och helt utan kirurgi. Behandlingen är nästan helt smärtfritt (om man använder Emla salva ca 1 timme innan behandlingen) och kan fungera på hela kroppen men bästa resultat får man vid behandling av nedanstående areor:
Ögonlock
Under ögonen
Kråksparkar
Rynkor på pannan
Brynlift
Rynkor runt munnen
Halsen
Dekolletage
Korrigering av ärr
Bristningar
Milier
Gropar och ojämnheter

Ytterby Skönhet AB

Visa kontaktinformation
Adress
Runängsgatan 3
442 50 Ytterby
Ytterby
Öppna i Google Maps 🗗