Veidos hälsocenter i Göteborg

betyg4.8 Fantastiskt bra(48 betyg)
Vegagatan 20, 413 09, Göteborg
VEIDOS är ett biopsykodynamiskt hälsocenter som behandlar både akuta samt kroniska besvär i rygg, nacke och axlar. Vi behandlar även uppkomna symtombesvär som t ex stelhet, smärta, värk i nacke, spänningshuvudvärk, migränliknande huvudvärk, tennisarmbåge, golfarmbåge, frusen skuldra, nackspärr, ryggskott, ischias, illamående och onormal trötthet som ofta är ett resultat av just dessa besvär. Undersökning och kontroll av patientens HELA situation är en förutsättning för att finna en terapi som passar just den individen. - Medicinsk massage - Terapeutisk stretching - Medicinsk laser - Medicinskt ultraljud - Elektroterapi; Tens/TNS m m - Skakplatta - Aktiverat syre Vårt nyckelord är förenkling! www.veidos.nu

Boka tjänst

utövare

noImage
Janne Hanhela
(48 betyg)
Massageterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
48 betyg
till Janne Hanhela
Super bra!

Visa mer

till Janne Hanhela
Mycket proffsigt bemötande, kände mig omhändertagen och insåg direkt att J är mycket kunnig, erfaren och mån om att hitta en skräddarsydd långsiktig lösning. Känner mig hoppfull!

Visa mer

till Janne Hanhela
Sökte för whiplashskada, och bemöttes professionellt, kunnigt och trevligt. Jag är imponerad som sjutton, och kommer definitivt tillbaka. Nu kan jag lyfta armarna igen.

Visa mer

till Janne Hanhela
Riktig genomgång av kroppen och fick en förklaring vad smärtan beror på. Förklarade vad han gjorde och behandlade under hela besöket. En blandning av naprapat, oestepat och fysioterapeut. Märkte skillnad efter ett besök. Ett nytt besök är bokad redan.

Visa mer

Om företaget

VEIDOS är ett biopsykodynamiskt hälsocenter som behandlar både akuta samt kroniska besvär i rygg, nacke och axlar. Vi behandlar även uppkomna symtombesvär som t ex stelhet, smärta, värk i nacke, spänningshuvudvärk, migränliknande huvudvärk, tennisarmbåge, golfarmbåge, frusen skuldra, nackspärr, ryggskott, ischias, illamående och onormal trötthet som ofta är ett resultat av just dessa besvär. Undersökning och kontroll av patientens HELA situation är en förutsättning för att finna en terapi som passar just den individen. Under en behandling arbetar vi med medicinsk massage varvat med passiv stretching för att töja, stretcha och mjuka upp muskler och ligament. Vi använder även medicinsk laser, ultraljud, tens m m under en och samma behandling för att kunna erbjuda en så effektiv behandling som möjligt för Dina besvär! Varmt välkommen att boka en behandling hos Veidos´i Göteborg. Jag tar emot friskvårdskuponger! 0721-913487 Janne

Bilder