1. Hem
  2. Hudvård Malmö

Vanish Laser & Hudklinik / Laservanish

betyg4.7 Fantastiskt bra(298 betyg)
Baltzarsgatan 14F, 211 36, Malmö
Välkommen till oss på Vanish Laser & Hudklinik! Vi arbetar i en trevlig och fräsch klinik i centrala Malmö där vi utför en rad olika behandlingar. Vi är alla utbildade och erfarna behandlare på kliniken som värdesätter kundernas trygghet och säkerhet först. Vi erbjuder behandlingar inom många olika områden, som till exempel laser behandlingar för ärr, pigmenteringar, födelsemärken, leverfläckar, finnar, skintags, fibrom etc. Vi utför bland annat laser för hårborttagning för både kvinnor och män. Dessutom utför vi botox behandlingar. Välkommen att boka en tid hos oss!
4287

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
298 betyg
Kija H.
till Farah
Fint bemötande av all personal som hälsar på en. Grundlig genomgång av dagens behandling som jag är super nöjd med. Rekommenderar varmt!

Visa mer

Josefine B.
till Frida
Frida är mycket professionell och kunnig!

Visa mer

Mikael S.
till Frida
Härlig atmosfär. Lugnt o skönt. Frida var helt underbar. Förklarade hur allt gick till samt vad jag kunde vänta mig. Kan helt klart rekommendera.

Visa mer

Ahla S.
till Frida
Hann inte göra min behandling, maskinen var sönder.

Visa mer

Om företaget

Vi önskar dig varmt välkommen till oss på Vanish Laser & Hudklinik! I trivsamma lokaler erbjuder vi en rad olika skönhetsbehandlingar, med fokus på laser. Alla behandlingar utförs av utbildad personal med lång erfarenhet, och du kan känna dig trygg med den behandling du får hos oss. Våra behandlingar Vi erbjuder behandlingar inom många olika områden, som till exempel: -Permanent hårborttagning -Tatueringsborttagning (även kosmetiska tatueringar) -IPL-behandling mot acne -Botox -Behandling av ärr och missfärgningar (efter piercing) -Borttagning av leverfläckar och hudflikar -Behandling av ytliga blodkärl -Tandblekning -Borttagning av Fordyce spots (ögonregionen, förhud) -Hudslipning och ärrkorrigering med Fraxellaser -Behandling av rodnad (Rosacea, acneärr, ärrbildning) -Borttagning av penila papler Finns inte några av våra behandlingar på bokadirekt.se ber vi dig att ringa in eller maila så bokar vi in dig på dom behandlingarna!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån08:00 - 17:00
    • Tis08:00 - 17:00
    • Ons08:00 - 17:00
    • Tor08:00 - 17:00
    • Fre08:00 - 17:00
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 040 5600 XXVisa nummer

  • Baltzarsgatan 14F, 211 36, Malmö