Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till United hair. Vi erbjuder olika skönhets behandlingar samt yoga klasser och medicinsk fotvård i salong och hembesök i hela Stockholm. För att kunna tillgodose våra kunders högt ställda förväntningar håller vi oss ständigt i framkant med de senaste trenderna och det tidlöst klassiska. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder skapa en atmosfär och njutning av att att koppla av bli omhändertagen och alltid ser fram emot att få ett återbesök från oss.

Under de rådande omständigheterna i pandemin Så tar vi vårt yttersta ansvar för att minska smittspridning, genom att skydda oss själva och hålla god hygien samt desinfekterar våra arbetsredskap  så du kan känna dig trygg i att genomgå en behandling med oss. I gengäld så förväntar vi oss att ni tar erat ansvar som individ och bokar inga tider om ni eller era familjemedlemmar känner er sjuka eller snuviga eller känner någon som helst symptom av sjukdom

När ni beställer hembesök se till att ha förberett en renlig plats i hemmet där vi kan vistas under behandlingen. Vi kontaktar er med ytterligare information så ditt hembesök blir trivsamt för dig. 

Så ge dig själv en nära vän eller din familj en lyxig omvårdnad i håret och boka en tid idag !

Let us pamper your hair and book appointment  today! 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Klippning Dam/ Barn & Herr

Denna klippningen är för dig som är student och kan visa giltigt studentkort, samt dig som är pensionär 65 år.I behandlingen ingår klippning ,tvätt och styling


( Gäller vid uppvisande av student legitimation eller ålderspensionär +65 år. )
När du kommer till mig för en klippning så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt ditt barns frisyr och jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår. När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage.

Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Jag avsätter ca 45 min för denna behandling.

(Priset gäller barn under 1-10 år)
När du kommer till mig för en klippning så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt din frisyr och jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår. När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage.

Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas ditt hår. Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 1 timme för denna behandling.

(Priset är ett från pris beroende på hår/mängd och val av klippning och behandling)
När du kommer till mig för en gentleman full haircut & beard trim så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt dig klippningingen och trimningen av skägget. Jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår och skägg.

När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage. I behandlingen så kommer vi att trimma och vårda skägget. för bästa resultat kom utan produkter i skägget

Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål.

Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 80 min för denna behandling.
Ibland kanske du behöver vara extra glamorös
och behöver mera tid på stylingen. Då är det här en passande behandling. När du kommer till mig för en klippning så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt din frisyr och jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår.

När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage. Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 90 min för denna behandling.

Priset är ett från pris beroende på hår/mängd ,längd och val av klippning,styling och behandling)
När du kommer till mig för en klippning så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt din frisyr och jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår. När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage.

Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 1 timme för denna behandling.

(Priset är ett från pris beroende på hår/mängd och val av klippning och behandling)

Färg / Slingor/ Balayage /Ombré

I behadlingen kommer vi att färga en kortare utväxt från hår botten av tidigare färg. Priset är från beroende av hår/mängd,längd och val av färgbehandling
Klippning & utväxt av färg
120 min 2.200,00 kr 1.320,00 kr Mer info
En utväxt färg innebär att vi lägger färg från hår botten där utväxten är. När vi kommit överens om vilken färg som ska skapas så appliceras blandningen i ditt hår. När verkningstiden gått så förflyttar ni er till schamponeringen där ditt hår tvättas noga, först med schampo och avslutningsvis med en långverkande hårkur.

Innan ni lämnar schamponeringen får du njuta av en avkopplande huvudmassage. Tillbaka på din plats fönas slutligen ditt hår torrt och stylas efter dina önskemål. Under behandlingen förklarar jag dom olika stegen och de produkter som används i ditt hår. Därefter avslutar jag med att klippa ditt hår enlig önskemål . Jag avsätter ca 120 min för denna behandling.


(Priset är ett från pris beroende på hår/mängd och val av färgbehandling)

Hårförlängning Sy In / Insättning

Att sy in hair extenssions 1 rad är en hårförlängning metod passar dig som vill fylla ut ditt hår på ett skonsammaste sätt. Hårförlängningen håller 1 till 5 månader. Sedan behöver man göra ett återbesök och uttag av den hårförlängning man hade
för att se fin fräsch ut i håret.

Priset är ett från pris beroende på hår/mängd/längd och val av extensions)

Löshår, shamponering,insättning,uttagning klippning,och styling ingår i behandlingen.

Hårförlängning Flätor & Cornrows

Behandligen börjar med en konsultation om vilken conrows stil du önskar ha. Genom conultationen kommer vi också att recomenderar er vad som är lämpligast för er hår kvallite.

I cornrows with hair extensions så flätar vi ditt hår med hair extensions. Behandlingen inkluderar tvätt,flätning, styling.

Priset är ett från pris beroende på hår/mängd/längd och val av extensions)

Hårförlängning Flätor & Box Braids

Behandligen börjar med en konsultation om vilken på braids stil du önskar ha. Genom conultationen kommer vi också att recomenderar er vad som är lämpligast för er hår kvallite.

I box braids short hair så flätar vi ditt hår med hair extensions. Behandlingen inkluderar tvätt,flätning, styling.

Priset är ett från pris beroende på hår/mängd/längd och val av extensions)
Box braid/ big (Löshår)
180 min 4.800,00 kr 2.880,00 kr Mer info
Behandligen börjar med en konsultation om vilken på braids stil du önskar ha. Genom conultationen kommer vi också att recomenderar er vad som är lämpligast för er hår kvallite.

I box braids big så flätar vi ditt hår med hair extensions. Behandlingen inkluderar tvätt,flätning, styling.

Priset är ett från pris beroende på hår/mängd/längd och val av extensions)

Yoga

Välkommen nybörjare! När du är helt ny på yoga kan det kännas skrämmande och vara svårt att veta exakt var och hur man kommer igång. Vår guide för nybörjare för yoga skapades speciellt för dig - för att ge dig alla tips, riktlinjer och rekommendationer du behöver för att starta en framgångsrik yoga

I en nybörjare yoga reträtt har vi inkluderat några enkla och medelstora nivåer av yoga asanas, andningstekniker , yogateknik, grundläggande pranayama, kroppssträckning, mantrasång och mycket mer. Att gå med yoga för nybörjarkurser hos oss hjälper dig att öka din flexibilitet, förbättra konditionen, minska stress och öka styrka och uthållighet.

Priset gäller 1 person

Meditation & Motivation

Alla träffar en nedgång i livet, men det finns alltid hopp. Om du har befunnit dig i ett spår, lider av en fast karriär eller till och med har svårt att gå ut ur sängen på morgonen, är meditation nyckeln för att få dig tillbaka på rätt spår. Här är 4 skäl till att meditation kan pumpa upp dig:

1. Meditation kan hjälpa dig att fokusera ditt sinne och förnya din entusiasm. När du mediterar lär du dig att släppa dina negativa tankar, uppdatera ditt sinne så att livet känns nytt igen. Genom att disciplinera sinnet, en naturlig outnyttjad, latent lagring av energiytor inifrån, vilket gör det omöjliga, möjligt.

2. Meditation reformerar naturligt negativt tänkande. Om din brist på motivation kommer från depression, cynism eller från förvirring mot livet i allmänhet är meditation ett utmärkt sätt att ändra dina tankemönster. Ofta kommer spår från upprepning av tankar, ord och handlingar. Meditation kan sätta dig tillbaka på bergstoppen eller åtminstone ge dig den nödvändiga positiva inställningen.

Meditation och motivation
3. Meditation eliminerar ångest, depression och missbruk. Nittio procent av de tankar du hade igår kommer att utgöra de tankar du har idag. Ser du konsekvenserna? Efter att meditation har rött ut alla dysfunktionella tankemönster, ångest, depression, missbruk, etc, på det mest dramatiska sättet kommer ditt liv att förändras för alltid. Ett förvandlat liv är ett motiverat liv.

4. Meditation ger dig en ny identitet. När du mediterar slutar du identifiera dig med samma tankar och känslor som du hade igår, och ge dig själv utrymme att gå ut ur din rutin och se världen genom en ny uppsättning ögon. Ändra rasens motivation.

Om du känner dig omotiverad, vet att nyckeln till att komma ur din nedgång är meditation.

( I priset Ingår 3 st meditations Pass)

United Hair Spa

Välkommen till United hair spa Vi erbjuder olika skönhetsbehandlingar samt yoga klasser och medicisk fotvård i salong samt hembesök i hela Stockholm.

Vi strävar alltid efter att du som kund ska få ett professionellt bemötande och en personlig helhetsupplevelse vare sig vilken hår kvalite,stil eller ny look du önskar.

För att på bästa sätt kunna tillfredsställa dina önskemål, erbjuder vi konsultationer för att sedan erbjuda skräddarsydda behandlingar för bästa resultat

Under de rådande omständigheterna i pandemin Så tar vi vårt yttersta ansvar för att minska smittspridning, genom att skydda oss själva samt hålla en noggrann och god hygien när vi utför våra skönhets behandlingar så du kan känna dig trygg i att få en behandling av oss.

Oavsett vem du är eller vilken förändring du önskar så är du alltid hjärtligt välkommen till oss.

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag 10:00 -19:00
Tisdag 10:00 -19:00
Ondsdag 10:00 -19:00
Torsdag 10:00 -19:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lördag 10:00 -19:00
Söndag (10:00 -19:00 Boka online)
Adress
Elsa Borgs gata 65
129 53 Hägersten
Hägersten-Liljeholmen
Öppna i Google Maps 🗗