1. Hem
  2. Frisör Stockholm

Top Hair Stylist

betyg4.8 Fantastiskt bra(24 betyg)
Stockholm, Stockholm, Stockholm
Välkommen till United hair. Vi erbjuder olika skönhets behandlingar i en avkopplande salong miljö, och även hembesök i hela Stockholm. För att kunna tillgodose våra kunders högt ställda förväntningar håller vi oss ständigt i framkant med de senaste trenderna och det tidlöst klassiska. Vårt mål är att du skall koppla av bli omhändertagen och alltid ser fram emot att få ett återbesök från oss. Under de rådande omständigheterna i pandemin Så tar vi vårt yttersta ansvar för att minska smittspridning, genom att skydda oss själva och hålla god hygien samt desinfekterar våra arbetsredskap  så du kan känna dig trygg i att genomgå en behandling med oss. I gengäld så förväntar vi oss att ni tar erat ansvar som individ och bokar inga tider om ni eller era familjemedlemmar känner er sjuka eller snuviga eller känner någon som helst symptom av sjukdom När ni beställer hembesök se till att ha förberett en renlig plats i hemmet där vi kan vistas under behandlingen. Vi kontaktar er med ytterligare information så ditt hembesök blir trivsamt för dig.  Ge dig själv eller en nära vän och familj en lyxig behandling i present och boka  tid med oss idag!
14986

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Top Hair Stylists
4.8
(24 betyg)
Top Hair Stylist

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
24 betyg
Monica S.
till Top Hair Stylists
Hon är mycket ketom g Men kan inte hålla tider!

Visa mer

Rahewa A.
till Top Hair Stylists
Resultatet blev så fint! Min dotter blev jätteglad och ser fram emot att så till skolan med sin nya frisyr. Riktigt fint bemötande! Vi kunde inte bli mer nöjda!!!!

Visa mer

Maria S.
till Top Hair Stylists
Väldigt kunnig frisör, gör ett grymt jobb! Väldigt varm och snäll

Visa mer

Susanne S.
till Top Hair Stylists
Bästa första kontakt/ känsla jag någonsin fått. Och jättenöjd med resultatet. Även bra fortsatta tips.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till United hair Vi erbjuder olika avkopplande Hårbehandlingar i en lugn salongs miljö . Samt hembesök runt hela Stockholm. Vi strävar alltid efter att du som kund ska få ett professionellt bemötande och en personlig helhetsupplevelse vare sig vilken behandling du önskar. För att på bästa sätt kunna tillfredsställa dina önskemål, erbjuder vi konsultationer för att sedan kunna erbjuda skräddarsydda behandlingar för bästa resultat Under de rådande omständigheterna i pandemin Så tar vi vårt yttersta ansvar för att minska smittspridning, genom att skydda oss själva samt hålla en noggrann och god hygien när vi utför våra skönhets behandlingar så du kan känna dig trygg i att få en behandling av oss. Oavsett vem du är eller vilken förändring du önskar för att bli fin i håret så är du alltid hjärtligt välkommen att boka tid hos oss.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån10:00 - 16:30
    • Tis10:00 - 16:30
    • Ons10:00 - 16:30
    • Tor10:00 - 16:00
    • Fre11:00 - 16:30
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07628787 XXVisa nummer

  • Stockholm, Stockholm, Stockholm