Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till United hair 

Vi erbjuder olika hårvårds behandlingar i salong och även hembesök.För att kunna tillgodose våra kunders högt ställda förväntningar håller vi oss ständigt i framkant med de senaste trenderna och det tidlöst klassiska.

Vårt mål är att tillsammans med våra kunder skapa en plats som man njuter av att besöka för att koppla av,bli omhändertagen och alltid ser fram emot att komma tillbaka till. 

Boost your image today and let us pamper your !

Your welcome to give us a call, send us an email and book appointment online today !
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

KLIPPNING (DAM & BARN)

Klippning & styling
90 min 1.200,00 kr 720,00 kr Mer info
Ibland kanske du behöver vara extra glamorös
och behöver mera tid på stylingen. Då är det här en passande behandling. När du kommer till mig för en klippning så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt din frisyr och jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår.

När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage. Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 90 min för denna behandling.

Priset är ett från pris beroende på hår/mängd ,längd och val av klippning,styling och behandling)

FÄRG

En utväxt färg innebär att vi lägger färg från hår botten där utväxten är. När vi kommit överens om vilken färg som ska skapas så appliceras blandningen i ditt hår. När verkningstiden gått så förflyttar ni er till schamponeringen där ditt hår tvättas noga, först med schampo och avslutningsvis med en långverkande hårkur.

Innan ni lämnar schamponeringen får du njuta av en avkopplande huvudmassage. Tillbaka på din plats fönas slutligen ditt hår torrt och stylas efter dina önskemål. Under behandlingen förklarar jag dom olika stegen och de produkter som används i ditt hår. Därefter avslutar jag med att klippa ditt hår enlig önskemål . Jag avsätter ca 120 min för denna behandling.


(Priset är ett från pris beroende på hår/mängd och val av färgbehandling)

STYLING

Ska du på fest eller vill du bara få lite extra hjälp med ditt hår? Kom gärna in till mig för en Quick Fix. I behandlingen ingår tvätt och fön /styling. Behandlingen tar ca 45 minuter.

Köp ett paket pris av 4 behandlingar

Priset är från beroende på hårlängd.
Priset är från beronde på hår längd och styling stil

DREADLOCKS (Löshår)

Det är viktigt att du tar ut dina dreadlocks efter max 3 månader. Om du har i dem längre kommer håret att tovas ihop och det blir och svårare att ta ut dereadsen.

Om du vill ha kvar dina dreads efter 3 månader, så hjälper vi dig att ta ut dem och tvättar och kammar igenom ditt hår. En fördel med våra dreads är att du kan använda dem flera gånger.

I behandlingen ingår, tvätt, reparation av utväxt.

Priset är ett från pris beroende på hår/mängd och val av dreadlooks

KLIPPNING (HERR)

När du kommer till mig för en gentleman full haircut & beard trim så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt dig klippningingen och trimningen av skägget. Jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår och skägg.

När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage. I behandlingen så kommer vi att trimma och vårda skägget. för bästa resultat kom utan produkter i skägget

Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål.

Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 80 min för denna behandling.
När du kommer till mig för en klippning så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt din frisyr och jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår. När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage.

Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 1 timme för denna behandling.

(Priset är ett från pris beroende på hår/mängd och val av klippning och behandling)

United Hair

Vi på United hair strävar alltid efter att du som kund ska få ett professionellt bemötande och en personlig helhetsupplevelse vare sig vilken hår kvalitet,stil eller ny look du önskar.

För att på bästa sätt kunna tillfredsställa dina önskemål, erbjuder vi konsultationer för att sedan erbjuda skräddarsydda behandlingar för bästa resultat

Oavsett vem du är eller vilken förändring du önskar så är du alltid hjärtligt välkommen till oss.

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag. 10-18:00
Tisdag 10-18:00
Ondsdag. 10-18:00
Torsdag. 10-18:00
Fredag 10-18:00
Lördag By appointment only
Adress
Birkagatan 27
113 39 Stockholm
Norrmalm,Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗