Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till United hair. Vi erbjuder olika skönhets behandlingar för  hembesök i hela Stockholm. För att kunna tillgodose våra kunders högt ställda förväntningar håller vi oss ständigt i framkant med de senaste trenderna och det tidlöst klassiska. Vårt mål är att du skall koppla av bli omhändertagen och alltid ser fram emot att få ett återbesök från oss.

Under de rådande omständigheterna i pandemin Så tar vi vårt yttersta ansvar för att minska smittspridning, genom att skydda oss själva och hålla god hygien samt desinfekterar våra arbetsredskap  så du kan känna dig trygg i att genomgå en behandling med oss. I gengäld så förväntar vi oss att ni tar erat ansvar som individ och bokar inga tider om ni eller era familjemedlemmar känner er sjuka eller snuviga eller känner någon som helst symptom av sjukdom

När ni beställer hembesök se till att ha förberett en renlig plats i hemmet där vi kan vistas under behandlingen. Vi kontaktar er med ytterligare information så ditt hembesök blir trivsamt för dig. 

Ge dig själv eller en nära vän och familj en lyxig behandling i present och boka  tid idag!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Klippning Dam/ Barn & Herr

När du kommer till mig för en klippning så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt din frisyr och jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår. När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage.

Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 1 timme för denna behandling.

(Priset är ett från pris beroende på hår/mängd och val av klippning och behandling)
Ibland kanske du behöver vara extra glamorös
och behöver mera tid på stylingen. Då är det här en passande behandling. När du kommer till mig för en klippning så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt din frisyr och jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår.

När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage. Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 90 min för denna behandling.

Priset är ett från pris beroende på hår/mängd ,längd och val av klippning,styling och behandling)

Färg / Slingor/ Balayage /Ombré

I behadlingen kommer vi att färga en kortare utväxt från hår botten av tidigare färg. Priset är från beroende av hår/mängd,längd och val av färgbehandling

Tvätt & Fön / Styling

Priset är från beronde på klippning, hår och styling

United Hair

Välkommen till United hair Vi erbjuder olika skönhetsbehandlingar för hembesök i hela Stockholm.

Vi strävar alltid efter att du som kund ska få ett professionellt bemötande och en personlig helhetsupplevelse vare sig vilken behandling du önskar.

För att på bästa sätt kunna tillfredsställa dina önskemål, erbjuder vi konsultationer för att sedan erbjuda skräddarsydda behandlingar för bästa resultat

Under de rådande omständigheterna i pandemin Så tar vi vårt yttersta ansvar för att minska smittspridning, genom att skydda oss själva samt hålla en noggrann och god hygien när vi utför våra skönhets behandlingar så du kan känna dig trygg i att få en behandling av oss.

Oavsett vem du är eller vilken förändring du önskar för att bli fin i håret så är du alltid hjärtligt välkommen att boka tid hos oss.

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag 10:00 -19:00
Tisdag 10:00 -19:00
Ondsdag 10:00 -19:00
Torsdag 10:00 -19:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lördag 10:00 -19:00
Söndag (10:00 -19:00 Boka online)
Adress
Hästholmsvägen 32
131 30 Nacka
Nacka
Öppna i Google Maps 🗗