1. Hem
  2. Massage Göteborg

En bra massage & Revoice i Göteborg (Ullevikliniken)

betyg4.9 Fantastiskt bra(339 betyg)
Eva Rodhes gata 8, 411 11, Göteborg
Jag är diplomerad massagerapeut från Axelsons Institute i Stockholm och erbjuder skräddarsydd klassisk svensk massage. En djupverkande och effektiv behandling med fokus på just dina besvär och behov. Jag är också certifierad REVOICE-terapeut, utbildad av Sirkka-Liisa Perkiö, leg. naprapat på REvoice i Stockholm. Det är en mycket specifik typ av manuell röstterapi som du kan läsa mer under Tjänster nedan. Under alla mottagningens behandlingar har du full flexibilitet och möjlighet att anpassa upplägget efter dina önskemål. Jag gör både djupgående, terapeutiska behandlingar med triggerpunkter och vid behov stretchningar - idrottsmassage för musklernas återhämtning - och avslappnande helkroppsbehandlingar. Vanliga muskler som behandlas hos mig är rygg, axlar, nacke, skuldror, ländrygg, säte och ben. Men det kan också vara armar, fötter, bröstmuskler och käkledsmuskler - allt beroende på dina behov för dagen. Vanliga besvär jag behandlar är exempelvis smärta i rygg, axlar, nacke, ländrygg - spänningshuvudvärk, nackspärr, käke - vader, lår och höft. Vid behov kompletterar vi töjningar och mer avancerade muskeltester. Du kommer också få tips på hemövningar du kan göra mellan besöken för att snabbt bli bättre Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och följer de etiska regler som formulerats där. Behandlingarna som tillhandahålls är smittskyddsanpassande enligt rekommendationer av branschorganisation.
18351

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Björn Ek Wahlqvist
4.9
(339 betyg)
Massageterapeut (dipl. Axelsons Institute)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
339 betyg
Annika Q.
till Björn Ek Wahlqvist
Duktig

Visa mer

Annie N.
till Björn Ek Wahlqvist
Bästa massagen jag fått, oerhört professionell.

Visa mer

alexander c.
till Björn Ek Wahlqvist
Toppen som vanligt! Alltid nöjd vid varje besök

Visa mer

Björn H.
till Björn Ek Wahlqvist
Mycket proffsigt bemötande.

Visa mer

Om företaget

Jag är diplomerad massagerapeut från Axelsons Institute i Stockholm och erbjuder skräddarsydd klassisk svensk massage. En djupverkande och effektiv behandling med fokus på just dina besvär och behov. Jag är också certifierad REVOICE-terapeut, utbildad av Sirkka-Liisa Perkiö, leg. naprapat på REvoice i Stockholm. Under alla mottagningens behandlingar har du full flexibilitet och möjlighet att anpassa upplägget efter dina önskemål. Jag gör både djupgående, terapeutiska behandlingar med triggerpunkter och vid behov stretchningar - idrottsmassage för musklernas återhämtning - och avslappnande helkroppsbehandlingar. Vanliga muskler som behandlas hos mig är rygg, axlar, nacke, skuldror, ländrygg, säte och ben. Men det kan också vara armar, fötter, bröstmuskler och käkledsmuskler - allt beroende på dina behov för dagen. Vanliga besvär jag behandlar är exempelvis smärta i rygg, axlar, nacke, ländrygg - spänningshuvudvärk, nackspärr, käke - vader, lår och höft. Vid behov kompletterar vi töjningar och mer avancerade muskeltester. Du kommer också få tips på hemövningar du kan göra mellan besöken för att snabbt bli bättre Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och följer de etiska regler som formulerats där. Behandlingarna som tillhandahålls är smittskyddsanpassande enligt rekommendationer av branschorganisation.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • MånStängd
    • TisStängd
    • Ons14:30 - 20:00
    • Tor07:30 - 14:00
    • Fre11:00 - 18:00
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Ibland avvikande öppettider enligt kalender.
  • 07049091 XXVisa nummer

  • Eva Rodhes gata 8, 411 11, Göteborg