Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Vill du göra en förändring i ditt liv? Bygga nya vanor för att nå harmoni och välmående? Välkommen! Min specialitet är att integrera återhämtning som en naturlig del i våra liv för ökat välmående.
Medvetenhet är ett ledord som genomsyrar både coaching, stresshantering och återhämtning. Att bli medveten om vad som som sker i vårt liv, vårt förhållningssätt till det som sker och hur vi agerar. Tillsammans hittar vi ett hjälpsamt sätt hur du kan se på livet, vad du behöver och hur du kan agera för att ta dig dit du vill. Så du kan leva och njuta. Varje dag.
För mig är det viktigt att du känner dig trygg hos mig och kan vara sann mot dig själv. Ett starkt samarbete bygger på förtroende så om vi inte har träffats tidigare föreslår jag att du bokar ett första, kostnadsfritt, lära känna samtal. Så du får berätta vad du står inför och hur du upplever det, vad du behöver och vi pratar om hur ett coachingsamarbete kan ta dig dit. Därefter bestämmer du om och  hur du vill gå vidare.
Jag tar emot i HelhetsHälsans fina lokaler på Torsgatan 8B i Stockholm, vid Norra Bantorget. Nära från T-Centralen, St Eriksplan och Odenplan. I dessa tider föreslår jag samtal via telefon eller Zoom men ses såklart på Torsgatan om båda är friska. Välkommen!
Just nu: 30% rabatt i nystartspris. Priserna nedan är justerade.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Livscoaching

Coaching utgår ifrån din situation och dina önskemål. Tillsammans sätter vi ditt mål och gör resan i ett coachingpartnerskap. Genom en kreativ process med kraftfulla frågor, övningar och verktyg når du insikter och får kraft att nå ditt mål. Allt i enlighet med dina värderingar.

Samtalet sker över telefon eller Zoom, beroende på klientens önskemål.

Distanscoaching kan bokas för enstaka tillfällen eller alla tillfällen, beroende på vad som passar klienten. Jag rekommenderar dock att vi träffas initialt.

Mindful Stresscoaching

Stresscoaching varvar avslappningsövningar och mindfulnessverktyg med coachande samtal, teori och reflektion. Klienten får med sig anpassade handfasta verktyg för stresshantering och återhämtning. Områden som berörs skräddarsys i samverkan med klienten och kan inkludera: självmedkänsla, återhämtning, tid för reflektion, lära känna efter i kroppen och sinnet, andning, prestation, prioriteringar, känslor och dess betydelse, att leva efter värderingar etc.


Innehåll under en samtalsserie:
*Samtal med coachande förhållningssätt
*Reflektion
*Guidade övningar (avspänning, andning, meditation)
*Självskattningstest
*Eventuella hemuppgifter tex. i form av läsning, guidade övningar eller reflektionsövningar, prova på nya sätt att agera

True by You

True by You ger dig verktygen du behöver för att sakta in och komma i kontakt med dina kärnvärderingar och handla i enlighet med dem. Detta möjliggör medvetna beslut och resursfördelning.

True by You drivs av Susanna Bävertoft. Som Certifierad Coach (ACC) samt Stress- och avspänningspedagog med kognitiv inriktning vill jag inspirera till närvaro och medvetenhet genom att våga sakta ner. Med egen erfarenhet av utmattning och av att ta sig tillbaka till ett rikt och harmoniskt liv vill jag bidra till en värld där människor tar ansvar för sina liv och skapar mer välmående för sig själva så det smittar av sig på andra.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Torsgatan 8B
111 23 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗